Азис в новия сезон на „Като две капки водa“

Една от най-колоритните български звезди ще забавлява зрителите на „Нова“ тази пролет.

Обратно в новината

Коментари - Азис в новия сезон на „Като две капки водa“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречената " кариера" на това ужасно нагло и повсеместно навиращо се неизбутало и основно образование мазно цигане съвсем западна и прашаса последните години и това сега е напън пак да се показва и да прибере едни пари.Ха, дано е за последно тоз път , че АМАН от чалгария и цигания!

Много си мазен, умий се. Парфюма не помага, нали?

Защо Азис се е издокарал като джихадист и много мръсно гледа. Какво иска да покаже.

Това само му трябва на простия народ - риалити и смартфон да пуска SMS-и.

От този страшно ми се повдига....

Абе защо все с кюмюр ни занимават?!

Брех че лошо гледа тая Василка :ДДДД

Кой е тоз п*дал с гащи на жълти петна?

"Новият сезон стартира на 3 март ...." Чудесно! Велик Български празник! Невероятен ден за всички Българи.......и нова тв стартира с .....АЗИС - мангала! Ние наистина сме много, много, ама много объркан народ!

"Една от най-колоритните български звезди ще забавлява зрителите на...... " ..Колоритен ....искате да кажете черен, катранен....и не е българска звезда, а си е жив циганин! ...Жалко, наистина жалко за ценностната ситема и разбиранията на Халваджиян! Мислех го за доста интелигентен и работлив човек, който в крайна сметка се оказа един прост шоу-далавераджиян!

Има една тънка червена линия, която разделя Бг на две. Това е отношението на хората към чалгата. Двете половини живеят в два различни свята и почти не се припокриват една с друга. Доскоро смятах Халваджиян за човек, който живее в моята половина, поне според декларациите му тук и там. Харесвах това предаване имаше и предаваше настроение. За съжаление Азис не може да ми предаде настроение той е за хора които друсат гьобеци върху масите. Сори, Халваджиян!

Много харесвам предаването и го гледам с удоволствие. Не съм от публиката на Азис и със сигурност този сезон ще се лиша от гледането му. Не смятам, че Азис е българската "звезда" и периодичното му медийно натрапване става досадно.

От кога Азис стана "колоритна звезда". Учудвам се на критериите на Халваджиян. Жалко за хубавото шоу. Истински се забавлявахме, но сега няма да е същото.

Ехаааа, суппперрр И ТОЗИ ФОРМАТ НЯМА ДА ГРЕДАМ!!!!

Не само Азис е виновен, а всички такива като него. В България цари пошлост, селяния, мръсотия, има много необразовани младежи. Мисля, че след няколко години ще лъсне още по-добре картинката.

Васил Костинбродски никога не е бил и няма да бъде българска звезда.Циганска може.Аз циганска музика не харесвам и не слушам.Но тази твар и като човек не е читав,не само защото пее вулгарни текстове и има вулгарна визия,а защото си закачи голия задник до паметника на Васил Левски преди години.Няма нищо свято което да спре алчността му към парите.А Чалгаджиян мислех че е единствения със здрав разум в неговата фамилия но явно не е.Може да покани костинбродеца да пее на внука му но не да го натриса на българския народ.

След това ще мине през едни пещи и дим да го няма...

Азис ви е виновен за всичко на вас разбрахме. Това да ви е проблема.

Човек се възпитава.Имаше една мисъл,че който създава мисъл,създава постъпка,който създава постъпка създава навик,който създава навик ,създава съдба.Никой не е съвършен.Но има голямо значение,какви са стремежите ,целите и идеалите на един човек,и общество,като съвкупност от човеци.Непрекъснатото навиране на такива като Азис създава незавидна съдба-видно с невъоръжено око в опростачена,циганизирана,бедна и отчаяна България 2015г,след 25г преход и налагане на това,което символизира Азиз.

Халваджиян е съгласен да се съюзи и с дявола, за да вземе голям хонорар , да отиде на поредното пътешествие и да прати от там снимки - демек вижте как живеят баровците.

Азис си има определена публика, моля, не го навирайте в очите на почтените хора.

Какво друго може да се очаква от продуцента Бозаджиян, освен да направи още една голяма боза.

тоя не се беше показвал известно време, само с платените статии в някои сайтове минавахме. крайно време беше да се опита за пореден път да си вдига рейтинга. гледах го това предаване предните 2 сезона и ми беше интересно сравнено с останалите идиотщини по времето на неговото излъчване дето ги дават по тв, но за тоя сезон сериозно се замислям....

Пиша ти Дуду,неуважителното обръщение,защото на 3 март-некой си ром с кола,с вид на морен талибан и привкус на гей и 50 нюанса кафяво,ще се мята и бара по сцената.Тук все още е България.Датата може да е фиктивна,но е редно уважение,защото от там започва на картата отново да има държава България.След снаха ,с кол такса,сега и продукциите ви опошляха.Спрете се.И дира ,да не ме цензурира,защото е елементарно,и явно как се гаврят с нас.

Тази визия да не я е копирал от Китаеца? :)

Представете си, точно на 3-ти март Азис почти гол. Ами Халваджян добре го е измислил, не мислите ли??? Кеф, Азис.... да го гледат феновете му, аз НЕ. Жалко за народа ни... Простотията ни завладя отвсякъде. КЪДЕ СИ НАРОДЕЕЕ??? Не пускайте есемеси, не заслужават!

Боже, колко простотия има в България.

Хора, докога чалгари и певци като Азис ще ни тровят живота и се чудим, защо нашите деца играят кючеци по дискотеките. Причината е ясна, защото това се предлага на подрастващите. Само в това шоу засега нямаше чалга, но Халваджиян решил да го "разнообрази" с пошли певци и да му вдигне рейтинга. А иначе той негодува от простотията в нашето общество с високопарни приказки. Всичко е поза.

Цигански идоли за циганска нация с циганска телевизия...

Независимо от участниците най-много ме дразни предварителния сценарий кой ще спечели във въпросните Халваджиянови формати. Така както почват реклама на Азис оше отсега, явно са се уговорили с него да поспечели малко парици от тоя сезон. Пък ние и да се възмущаваме, и да си траем, на тия не им пука.

явно не могат да си намерят участници...

Едно от малкото предавания в родния ефир, които харесвах, но мисля че са сгрешили с избора на този превзет представител на един от малцинствените етноси в страната.

Пълна идиотщина!!! Не остана една медийна продукция, в която да не струи с пълна сила, също като гейзер пошлата и гнусна чалга!

И после се чудим защо българските деца и младежи са невъзпитани , необразовани, с изкривена ценностна система! Ами защото примерите им ги създават жестоки недоразумения като Халваджиян, ненаситили се на пари. През телевизия и други медии пробутват Азис и други отрепки като пример.

Жалко за предаването, този сезон ще пропусна.

Азис толкова ли го е "закършил", че печели пари с роля в такъв долнопробен формат? Вместо него да го имитират - той се включва! Колко ли му е предложил дипломираният клоун халваджан, дето е обсебил всички телевизии

Няма до го гледаме!!

Този да не пътува на запад, че на някое летище ще го закопчеят с белезници. Изглежда като типичен войн на ИДИЛ

Спрете да ни занимавате с глупости и с хора без стойност.

бозата продължава да залива страната ни

Долни продажници. Аре в устата...

Ей сега вече ще разбера и аз, пък и много други дали наистина е талантлив... Много хора ми го хвалят, ама аз как да преценя като се изявява само в сфера, която меко казано не понасям... Ако е наполовина талантлив, колкото се говори би трябвало да спечели без никакви проблеми... А ако не значи - "Азис беше просто Васко п..."

Глупости! Последното нещо , с което се печели в тези формати, е талантът. Форматът се печели със съвсем други критерии, сметки и лъжи!

Абсолютно съм съгласен, но аз за себе си ще си преценя...

Вчера оплюха Левски,от утре Азис е националния герой!Да ви .......на държавата!

Кой е оплюл Левски?

Създателите на филма за Апостола. Жалки недоразумения като М. генчев, които превъплащават собствения си цинизъм, низост , долнопробност и извратеност на екрана.

Колко жалко е да си българин........

Въпрос на самосъзнание! Стани австриец и аплодирай Кончита Вурст!

Бъди българин и аплодирай Васко Пе...аса?!

Не жалко, а отвратително. Жалкото е, че талибанската ни семка повече от хиляда години не можа да прихване на този континент.

Аз пък винаги съм се гордял с факта , че съм Българин . И има защо ! Съжаляват само неграмотни , малоумни индивиди с малцинствен произход : ))))) Ама тях кой ли ги брой за .......