Българските народни танци предпазват от тежки заболявания

Българските народни танци предпазват от онкологични заболявания и гръбначни изкривявания.

Обратно в новината

Коментари - Българските народни танци предпазват от тежки заболявания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха тези откачалки ме разсмяха първоначално, после се ядосах, че в Министерствата работят явно меркантилни неграмонници... Хр. Димитров и танцов фолклор в едно изречение.... пошло :)

можели и българи в чужбина танцуващи хора ...

Ама а пропуснахте отслабването, и срещу хемороиди действа

Аз пък си мислех ,че всички танци предпазват от заболявания (та нали човек се движи,) а то били само българските. По-безумно заглавие не бях чела.

"Българските" не изключва и други да имат същия ефет. Грузинските народни танци (мъжките), поради многото високи подскоци наторварват ставите :), не са много подходящи за масов спорт!

Българските танци имат специално въздействие върху телесните структури, енергията и психиката на българите, защото това става не само чрез движението, но и чрез ритъма, и чрез музиката. Същите, с които българите са се "срастнали" от хилядолетия. Дори и на генетично ниво вече. Но за да разбереш всичко това, трябва да изпразниш въздуха от главата си, който ти е нагнетяван. А това, както се вижда, е трудна работа. Нали?

Браво! Дай боже всекимо желанието и възможността да играе български народни хора и ръченици! Подкрепям и идеята българи от цял свят да спретнат по едно хоро на 24-ти май тази година. Голям купон ще стане! ХЕПИ-манията трици ще яде, ако се хванат българите на хорото! Останете си със здраве!