Пиар агенция съди Шарън Стоун

Актрисата трябвало да участва в мероприятия на агенцията през април 2014 г., но не пристигнала в Еквадор поради здравословни причини.

Обратно в новината

Коментари - Пиар агенция съди Шарън Стоун | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя работата на Шаръница е лесна. Слага един надпис "Върви си Шеврон, тук газ няма" на Венериното си хълмче, разкрачва се срещу камерите и готово - заработила си е хонорара. Ама пък то един хонорар, направо нищожен на фона на такъв пубис. То да е пубис като пубис, а то направо Голямата косматка, ако ме разбирате де...

Шеврон е американска компания и не се знае, кой и се обадил да не ходи. Тук за нашите скромни запаси се изсипаха Хилари, Джон Кери, Джим Кери. А ПР може да се прави, защото Шеврон бяха осъдени да платят на Еквадор 18 млРд. долара, които те не искат да платят.

Осъдени от Еквадорски съд да платят на Едвадор 18млрд долара...те еквадорците, парите за нищо ги нямат. Хехехе, познай кога някой ще им ги изплати тези суми, тя цялата държава не струва толкова.

Икономиката на държавата Еквадор може и да не струва толкова, но почистването на отровените територии в Еквадор от действията на Шеврон струва много повече. Ако не вярваш има Гугъл - провери. Снимките са ужасяващи. Ако пуснем тези изроди да проучват и/или добиват шистов газ у нас и ние ще изпаднем в същото положение.

Aми, много простичко.?! шеврон са и платили..повече и готовооо!!!!

Да не бъркаш! Шеврон не е Газпром!!!

Сред "съпровождащите" не е ли и нейният обожател, който я беше поканил на вечеря и ѝ пееше песнички на вечерята. Сигурно се сещате, че това е политикът с най-висок рейтинг след северокорейския и с най-нисък ръст. Но пък блестящ стрелец - от 1 метър в центъра на Москва улучва човек. Та той ще ѝ плати парите, както и на Орнела Мути.

Мяза си с мая манолова,само една гега и липсва и да фърля горановки на пенсиите и атакаджийите!

Tи пък..??!! Aко на Mаичето и дадът роля във "Bторичен инстикт", и тя си прехвърли краката...кои знае какво чудо ще видим там!!!!!!

Стою

ЧудоВИЩЕ.... ще видим.

Mоже би,...."Kатеричка Pунтавелка"...xaxaxaxaxa!!

Следващия път, когато някоя "звезда" участва в акция за набиране на пари да кажем за ваксина за децата в Африка, ще се замисля колко ли пари е получила за да участва.... На къде отива този свят... Никаквици да получават 5-годишна заплата от въздуха....

Това някакъв PR-номер ли е?

Срещу шистовия газ очевидно стоят Интереси... мммхм