Ди Каприо ще има 24 самоличности в нов филм

В новия си филм "The Crowded Room" холивудският актьор Леонардо Ди Каприо ще изиграе маниака Били Милиган, страдащ от синдрома на раздвоение на личността.

Обратно в новината

Коментари - Ди Каприо ще има 24 самоличности в нов филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката мяза на Стивън Сегал.

А дали в някоя от тези имперсонификации ще се превъплати в пасивен хомосексуален реднек от някоя американско гето?

Не разбирам кахърящите се, че щял да изперка от толкова шизофрения, която трябва да изиграе?!? Актьорската професия си е вид шизофрения - всеки път влизаш в обущата на някой друг, не играеш себе си. А Лео е куче, ще се справи! :)

А бе това с многото самоличности не ви ли напомня за програмиране ,,монарх,, .Прочетете малко за това в ,,Паралелна реалност,,.ПРАВИ СЕ РЕКЛАМА ЗАПРОГРАМИРАНИТЕ РОБИ

Каква е тая тъпата селска недодялана мода мъжете да ходят брадясали като ,,ДЖИХАДИСТИ'' ?!

По-добре истински мъже с гъста брада, от колкото модерни гейчета с оскубани вежди и впити дънки!

вероятността да попаднеш на окосмен мускулест гей е по-голяма от тази да попаднеш на епилиран и оскубан... отдавна епилирането е хетеро черта :)

Ако не се лъжа преди 1-2 години се отказа от киното завинаги. Простено да му е, и все така да лъже!

Много е добър и винаги се наслаждавам на филмите му. Но все пак ми се струва, че не успява да овладее докрай акцента си и на моменти звучи по детски несръчно.

Абе ако си голям талант, със или без Оскар, няма значение за зрителите. Има маса недоразумения със статуетки и какво? А ако в някой филм играе ди Каприо, това вече е знак за качество.

след филма ще изперка

Стою

Колко да изперка, като за филма му влязат $ по сметката? Човека си подбира смислени сценарии и бюджетни продукции отдавна.

Да, и аз за това си помислих, има доста риск - и на други преди него им се е случвало да изперкат след такава роля.

Много класен актьор . До момента е заслужил поне два оскара. Факт е , че не талантът , а етносът са определящи за това . Затова и въпросните уж престижни награди , отдавна не са такива : )))) Със здраве !

dirddd@

Ами, като започнем от 'Shutter Island', след което 'Inception', които за мен лично са филмите с които заслужаваше 100% оскар, и накрая 'The wolf of Wall Street', наистина не знам каква роля трябва вече да изиграе, за да вземе така желаната статуетка. Доказал се е като блестящ актьор и смятам, че една такава "формалност" като оскарът няма да окаже абсолютно никаква трансформация в играта му, става въпрос в негативен аспект, разбира се.

Стою

Подкрепям те и в този ход на мисли - интересно ми е - ако демонстративно ОТКАЖЕ Оскар какво ще стане... Медиите ще луднат.

Подкрепям. Към списъка бих добавила The Aviator, The Departed и The Great Gatsby. По мое скромно мнение, до сега Ди Каприо трябваше да има колекция от Оскари.

За такава роля най-накрая трябва да му дадат Оскар!

При това има 24 пъти по-висок шанс. Все някой от 24-мата ще грабне приза!

Защо тъгува Гилбърт Грей ... уникална игра, а Лео е толкова млад. Които не го е гледал, да го гледа и тогава да коментира.

Абсолютно съм съгласен с Вас филма е уникален и един от любимите ми а играта на Леонардо ди Каприо е също , толкова уникална , колкото и филма .

И този оплешивява.

И да се скъсате да цъкате минуси няма да му опоникне нова коса или друго нещо. Всички остаряваме и този с нищо не се различава от кой да е друг. Никой не е хванал някой за шлифера и да е вечен. За актьоското му майсторство нв казвам лоши думи. Така, че сега се замислете защо сте се разцъкали така злобно с минусите. Мое лично мнение е това и имам право да го изразя.

критиката описва субекта ,а не обекта, този които вижда грозното в красиви неща е покварен

Това ти изказване е като все едно някой на рождения ти ден да ти честити с фразата: Честито, 1 година по-близо до смътта! Никой не оспорва факта, който си изтъкнал, но е абсолютно извън темата... Надявам се в живота да си по-позитивна личност, но в случая минусите са отражение на духа на коментара ти. Аз също сложих един.

На такъв мил коментар, такива злобни минуси... Комплексари!!!! Разбирам, твоята талия да се запазваше, като на 18 годишна девойка да му коментираш плешивото... ;)

Нещо сънуваш. Нищо плешиво няма, просто се е зализал на тая снимка.

Само "моралните" американци могат да направят филми за престъпници. С какво е допринесъл за развитието на обществото един крадец, изнасилвач и убиец, че да заслужава да се обезсмърти във филм? Ега ти ненормалната психика на американците!

Абе тупан - понякога е добре да се види и лошата страна на живота. А ти с какво допринесе? Дай, кажи какво си заслужил и ще извикаме appian way да завърти една касова продукция ;)

Изкуството има право да интерпретира всичко, абсолютно всичко! А как ще се възприеме, е въпрос на зрелост на консуматора! и...ура за Лео, ролята ще му разреши да разгърне мощния си талант!

Велик е Леопардо! Евала! Страхотна трансформация през годините - от сладникави роли към сериозни и драматични. Ако задържи темпото ще стане един от най-великите актьори за всички времена.

Не се изказвай неподготвен. Ди Каприо е демонстрирал неограничения си талант много преди "сладникавите" си роли. И за мен Титаник е пълна смешка като филм например. За друга сладникава роля сигурно се счита тази в Ромео и Жулиета. Снимал е около 30 филма и е редно гледали, недогледали елементи да не се изказват неподготвени.

Стою

+ Първите му филми хич не са сладникави, дори по-скоро някои са "тежки". Ма нали все още доста дами въздишат по него, та на някои кавалери им идва сладникав. Лично - не го харесвам като визия, но му свалям шапка като актьор. До сега не е взел Оскар, щото и там е мафия.

И този от котарак стана на чичак. Ма няма лошо - всички това ни чака.

шизофренията не прощава на никои, обаче 24 си е доста..

Jeni

Убедена съм, че ще се справи блестящо!

Ако тази роля не го побърка окончателно и безвъзвратно..... Или какво - надява се да вземе няколко оскара за всички главни и второстепенни роли?

А защо да ги вземе?

Стою

Надява се, естествено. До сега, все е капо. Ама от новината разбирам, че ще играе само една роля - на шизофреник, а не 24 роли, Другарко.

лео е голям и може толкова добре да изиграе някои от 2ч-образа че да му дадат оскар и за подържаща роля , а може и да не му дадат нищо , щото не е евреин