Тайната на Мария Илиева за сияйна визия

Поп певицата Мария Илиева изпива по 4 литра вода на ден.

Обратно в новината

Коментари - Тайната на Мария Илиева за сияйна визия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак е увехнала марула... и водата не може да и вдигне реномето на ...певица.

ТО ПЪК ЕДНА ВИЗИЯ...ЗЪБАТА...

Хубавото е,че сама си дава оценка за "сияйната си визия",което по никакъв начин не се споделя!Ако е успяла да си продаде билетите за концерта,най -добре е в деня на провеждането му ,да не пие толкова вода,за да не се напишка по вре3ме на напъните си да пее!

Затова почти всички български пенсионери светят - нали и те карат повече на водна диета. А Марчето не я мислете, на сцената като и се допишка, винаги има под ръка един млад чеп, който временно да запуши теча.....

Ми тя трябва да не излиза от кенефа тая госпожица тогава!? И лъжите трябва да имат мярка

Трябваше да започнат с това че посещава процедури по скулптуриране на тялото....останалото е вятър и мъгла. А 4 л. вода ще ме извинявате, ама си е супер вредно за бъбреците...2 л, 2,5л . ама 4.... а зимата вода се пие по-трудно и 2 литра за мен са си постижение иначе обичам много вода, но колко може да изпие човек

Няма по-противна личност от тая "певица"-поне за мен! Само като видя усмивката й, която е пълн фалш и поза напрво ми се гади! С една дума- ОТВРАТ!

Кога успява да се " подвизава"с толкова литри няма да излезе от тоалетната

Интересно, коя пишман журналистка и е повярвала! "Аууу, ама направо сияете за годините си, драга!""Ще ви издам тайната си, скъпа - 4 литра вода на ден и засиявам! Направо получавам и ореол като светица!"

колко и е платено на журналистката за засияването на Марето?!

От Прекалена вода може да умрете.Недейте да пийте вода повече от 2 литра.

от това сияно тяло не ми се гледа вече х-фактор ггголяма драма е тя и цялата тумба на масата без Любо той е супер другия пат да ви няма в коментарите само Любо и той да си избере себеподобни човеци

реклама за конзерта добра е но не не е оргасам в пеенето нека си говори

ами, четири литра, колко я плюем тази, събират й се поне десет литра на ден да сърба...

Наглост и грозота!!!

Е и? Нещо цезий ли има вътре?

КАК ГО БАРА, КАК ...

Ми то много проста и евтина рецепта, бе - х 4 литра водица и засияваш...

Много плюене, много! Утре като напълни НДК и засияе на сцената друга песен ще запеете. Най-добрата българска певица!

ха ха ха ха ха , хи хи хи хи хиииииии

явно не си на вода ........

Кога и е концерта на дивата със сиянието?! Да змаем колко дни ще я крепят на 1 страница в дира

Тайната е професионалното гримиране.............Всеки лекар ще ви каже, че с 4 л. вода на ден се товарят прекалено бъбреците.

тайната е в клецането. Редовно и здраво. Не знам защо това не се споделя с жените, а те дават пари за кремове и процедури, а и се дърпат...

да не си изтъркат унуйту

Дърпат се защото българите са егоистични "любовници" и секса го превръщат в тежък физически труд.

Красива ,умна и успяла !Това за мен е Мария Илиева.Другото е ала -бала!

Ааа и видимо доволна ;)

пари пари пари

Повече и по-редовен секс! Това е тайната за перфектната визия. Повечето тъпи жени не го разбират и само се правят на недостъпни. Като чукнат обаче 40 запяват друга песен и се строшват, ама природата вече си е казала думата...малко или много...

Юнашкото млеко!

Пие по 4 л вода, защото утре има концерт. Платената статия е за това, а на 18-ти бебето на Бедрос става на 3 месеца. Николета си показа циците на Малдивите, а Азис се обръсна. Всички тези хора са много, много важни.

Разбира се, че са важни. А колко отдавна няма и ред за Мъка Стоичкова.

и за Мишо Шамара също ....

На снимка 6 се вижда резултатът от пиенето на вода! Останалото е грим и фотошоп.

Ох,тя тази вода ти е изгладила и мозъка ,останал е без гънки.Всестранно навряна навсякъде,чак да ти се заповръща.Сега и в "Столичани в повече",не че ще го гледам за мен няма никакво значение

za kakvo e tazi zloba ei ama kakvi dolni xora ste

ама не сияем от гола вода

уста като нащта магарица мара нищодруго и гласът е като на мара.

Kakво ли трябва да си пил и мезил вечерта за да изпиеш четири литра вода през деня ? Трябва да е хрупнала поне кило фъстъци .

Здрав секс 2 часа всяка вечер е тайната.А Мария ставааааа.

Много си зле, хич не ма кефиш.

КЪМ УМНА И КРАСИВА публикувано 13,02 часа не се пише: раскри -разкри.....допалнение допълнение......кат-като.....теп -теб......мъдона-Мадона.......файда- полза и т.н. ЧЕТЕТЕ !!!!!!ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!

Малко по-сияйна е отколкото трябва :)Понакъртва :) Размерът на тази гигантска изкусвютвена усмивка влияе ли се от 4 те литра също ?

4л3 вода + Дейвид Варод + Черепа+Кралев = и почваш да сияеш

Дъра-бъра 3 реда глупости, и най- накрая е целта на статийката!

А за маска за лице ползва...

АКА МИ СЕ

Виж, това вече е новина :)

Не е задалжително да пекае като пие толкова много вода.... не сте ли учили бийология? Клетките на мария исползват водата за изглаждане на бръчките защото има развит матаболизам и пертесталтика. щтаслифка

за осветлението, ама защо не изглежда винаги дибре изгладена водагълтачката?!

Ти май трябва да учиш български.

Простакеса, да покаже как се бара... драйфа ми се.

4 литра пие, 5 литра пика, 6 кила сере; после го бара и са тръшка

ДА АМА И МИРИШАТ КРАКАТА

Само краката ли?

И ГЪЗА И ГЪЗА

Твърде ми е сияйна на втората снимка.

А катетър сложила ли си е?

sx69

А ся: Покажи на тия хора как са мяташ.... Тялото ѝ мазно, пипа си го бавно. Фаща ма за джоба, вика "Нещо ми е жадно".

Въй - 37 годишна!!!! Мислех я за по-млада. Ами тя за деца мисли ли?

" сияйната ѝ визия на 37-годишната дива" К'во ли имат пред вид с "дива"?! Сигурно дива селянка...

Не бе, хваната от гората!

Това ти е много добро :) От днес на всички селянки и леки жени в България ще им казвам "Диви" , много е хубаво , много ми харесва :)

37 годишна пикла

Няма ли да се жени 37-годишната пикла? Да се жени, да роди, да се разведе, пак да се жени и т.н.

журналистите да ни осведомяват как се развива сияйната дива

Престанете да ни занимавате с антидеянията на незначителни фигури-пионки. Преекспонирате нищожността и рудиментарната безпластичност, за да я проектирате изцяло прагматично върху делничния ексхибиционизъм на комплексираните невежестра. По този начин измествате актуалността на комплексните развития в битието на биологичните единици, като им вменявате тотална ареципрочност, чрез която те изпадат в диховен наркотизъм. Аз се боря с живота на базата на 259 лева на месец, а това създание ги прибира само за 1 участие.

Този пост е сполучлива закачка. Писнало ми е от "интелектуалци" дето все мрънкат и все са нещастни, и все "времето" им е виновно, а на две магарета не могат слама да разделят.

?!?! Каква интелектуалка си щом се "бориш" с 259 лв. на месец...?!? Аз лично не познавам интелигентен човек, с образование и ум да лежи някъде за 260 лв........Явно не си толкова интелЕгентна!!!

Повечето от интелектуалците са бедни. Това да не са ти селските диви, дето не се замислят много, много къде лягат и с кого стават?

Да... и Мара им е виновна... излизаш, пееш и прибираш парата, ако не можеш, не е виновна певицата, че го може и го прави :)

Жената сигурно има 2 деца и получавайки сравнително голямата заплата от 400 евра, не и се полагат кой знае какви социални помощи и някъде толкова и се падат да преживее месеца. Не бързайте да иронизирате, извън София живота е доста различен.

е не и се получава "сияйността"ама хич!!

"Тайната на Мария Илиева за сияйна визия......" ..?!?! Сияйна визия НЕ виждам, но иначе знам че строго спазва системата 3-2-1.....3пъти отзат, 2пъти фостата и веднъж отпред!