Мирей Матийо отмени концертите си в Русия

Концертите на френската певица Мирей Матийо в Сибир и в Далечния изток са отменени по решение на организаторите.

Обратно в новината

Коментари - Мирей Матийо отмени концертите си в Русия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е голяма загуба........ Беше певица преди 30-40 год.

Тъпаците като теб естествено не са чували за тази певица.

Абсолютно правилно решение на певицата. Не е нужно да върви в страна, където застрелват политици като куче на улицата.

дя-до

А, те щото в Щатите не ги стрелят. Дебил!

Не разбрах какво общо имат щатите с Франция.

имате само първа сигнална система ,като кучето на Павлов. Щом ви опонира някой на тема Русия,мигновено задейства рефлекса "ами в САЩ...."

кой отмени концертите - тя или организаторите? Защото организатори винаги са домакините, гостуващият артист има продуценти, агенти и импресарио и т.н. Та кой?

Извинявам се, казах 3 души ,а те са били 5-не се сетих за портиера на залата и тоя дето вдига и пуска завесата- е добре, нека са 5.

Криза ще е, като няма кой да купува билети за тези концерти.

Ни е си имаме Дима Билан гордостта на Русия , еталон за мъжественост на всички руснаци. Той дори може да пее като девушка.

Е, голяма работа. Козбон ще им спретне едно концертче в прослава на анексията на Крим и готово. Те мужиците на това се радват :)

Тази голяма звезда, ако дойде тук дали ще се съберат и 3 души които да и изтърпят прозявките...

Сибир,адио!!!

И мумиите вече не искат да припарят в Русия.

Но идиотите все ощв могат да "припарват" до Интернет! Не прочете ли, че организаторите са отменили концертите и? Но ти явно не разбираш това , което четеш. Така че не мога дори да ти препоръчам да се осведомиш от Интернет за отношението на тази певица към Русия от много отдавна

По-скоро Русия е намерила приемливо извинение, за да не приеме тази мумия, в контекста на реципрочните санкции.

С една дума... "Тази тоалетна хартия, наречена рубли какво да я правя..." Попитала певицата и казала, че ще и е по лесно да отиде до магазина и да си купи. ;-)

Забраниха му да пътува , и те отговарят реципрочно. Няма по голям удар за един творец от това да му откажат вече продадени концерти ,заради политика !!!

А той щото Кобзон си е един невинен "творец" и няма нищо общо с политика и разни мутращини!

ДРЪН-ДРЪН...

Да я пратят в България вместо в Сибир, тука просперираме, левчето удря тавана, работната заплата е 2000 евро, хората отделят по 1 чанта пари за култура... (то НДК, почти се срути, не знам къде може да направи концерта).

В Раша трябва да има ден на траур по случай тази новина. Някаква фенска баба със смешна прическа, която не знаех, че още е жива нямало да ги посети. УжасТ! Горките рашки!

леле! много прости хора сте всички! дали я харесвате или не, дали изобщо я знаете или не, няма никакво значение! тази Жена и призната в цял свят, невероятен глас! а прическата е нейна емблема, дори и на "ИНТЕЛИГЕНТИ" като вас да изглежда смешнал

Те и кончита вурст признаха... Хайде няма нужда!

Да знаеш, че няма лек за глупостта! Не се лекува и тъпотията! Мързела и простотията и те са към нелечимите! Не знам кой може да ти помогне ...

може само да съжалява за аплодисментите на руската публика. Явно организаторите й са слаба ракия.

Ем, руснаците да му мислят. При нас, под крилото на ЕС и НАТО кризи няма. Продължаваме надолу! Продължаваме надолу, към третото дъно! Плавно и без кризи. Вече се чуват грохот и викове от ада.

То това, като гледаш новата ни история, дали е от ЕС и НАТО :)))

Ем, много подозрително съвпада началото на геноцида с времето на т.нар. ни "цивилизационен избор".

Ама тя била жива?!?

Не всичко е пари, приятелко , не всичко е пари.......