Вижте първото видео на победителя в ”X Factor” Славин

Месец след победата му в третия сезон на X Factor, Славин Славчев представи видеото към първия си сингъл „Ела”.

Обратно в новината

Коментари - Вижте първото видео на победителя в ”X Factor” Славин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Договорът на Славин със Саня: за Славин - задължения без права за Саня - права без задължения

Това е автобиографичен колаж!

Малко бозава песен. Саня се е изтарикатила яко - вместо да направи на момчето класно парче с класен клип е минала тънко с един монтаж от кадри от ЕКС фактор, което и е струвало 0 пари на практика, докато истински клип щеше да иде на 50К+. Вокала е силен, но песента е някак бозава. Трудно се запява, а бек вокалите са в повече.

Хубава песен! Дава простор за гласа на Славин и той ,очаквано, я пее чудесно. Остава да му пожелаем още много такива песни и голяма, прекрасна кариера!

Хуго Солис, Андерс Баге и Тронд Хилестад, изяжте си дипломите!

Е тук е тънкия момент, че едно е да пееш чужди песни, а съвсем друго е да направиш собствени. Мнението на Пешо е точно в десятката!! От това да пееш кавъри до собствена кариера разликата е от земята до небето

Много е свежа песента, чудесно написана, изпяна и отразяваща пътя на успеха на Славин....

Това недоразумение, което пее Славин, песен ли му викат???!!! Горкото момче ... Страхотен старт, няма що ... Когато чух песента на финала на Хфактор, си помислих, че някой се подиграва със слуха ни. След като си слушал как Славин се справяше по време на цялото шоу, как вдигаше публиката, тази измисленица на финала беше подигравка, както за публиката, така и за Славин. Че той да не е дете със слух от детската градина, за да му дадат да изпее нещо си там , за да зарадва другарчетата си ... нещо като хей, ръчички, хей го две ... Ами той не е дете от детската градина, нито ние неговите другарчета! Ние сме Публиката, която иска качество. Като не може да сътворите качество, по-добре нищо не правете.

А ве, хора... вие добре ли сте? Славин бил велик, бил звезда... трябвало да му напишат... Ще ви кажа за един друг, който наистина е велик и звезда... Написал е много, ама много песни - за себе си и за други. Поне 20-тина са световни хитове. Сам си събира група и обикаля по турнета, от които по негови думи се прибира без долар и слаб като скелет... Но не се отказва и сега целият свят знае името му - Джон Бон Джоуви! А Славин к'во? Може да пее и туй то. Ами, че той си имаше група, ама за нея знаят около 100 човека, предимно роднини...

Пеше, защо кака, пишеш глупости... Бон Джоуви е на първо място по приходи от турнета... Или поне беше докато в групата беше Ричи Самбора.Като вокалист никога не е бил в първите места на класациите. То и луната свети,ама не топли.Глей сега как прави Роб Рок балада-Axel Rudi Pell-,, When a Blind Man Cries,,- cover DP.

А най- добър кавър на Славин е дуетът му с Михаела-,,Close My Eyes Forever,,- на Ози и Лита .Славин има огромен потенциал като певец. От него зависи дали ще го използва добре и ще подбира това, което ще пее. Пожелавам му вдъхновение, истинска любов и успех... щото без любов нищо не става.

Говоря за турнетата в началото... Ако наистина те интересува му прегледай интервютата... Това съм го чувал в интервю. А аз за вокал изобщо не говорех, а за човек - фронтмен на група и сам пишещ песни... Пред него Славин е като... ае да не го обиждам момчето. Колкото до дуета, за който говориш, ами по-скоро Славин звучеше като Лита, отколкото като Ози...

Пешка, Пешиииии нерде Ямбол нерде Истамбул Де го чукаш, Де се пука. Кое те би у главъта да сравняваш Славин с Бон Джови???? А и защо пък точно с Бон Джови???

а случаио да знаеш, че вуичо му на жохн бон жови е собственик на известно звукозаписно студио в нвв жерсеъ и жохн от теенагер се подвизава там за да се запознава с разни рок звезди. така се е запознал и с мик яггер. та малко трудно да повярва човек, че е бил скасан. я провери пак инфото... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега Славин да си вземе адвоката и а осъдят Вирджиния Рекърдс", защото в договора сигурно пише че ще му направят клип. Славин е талантлив но трябва да се огледа към други продуценти - извън България защото в Бг продоцират само чалгии.Явно към Качествена музика няма интерес. Да живее РОКА!

Е това клип ли е? Толкова ли се откъсна от сърцето на продуцента? За някакви "сглобки" от X faktor? Всичко това показва, че коклкото и да си талантлив, продуцента кат не дава пари....... абе бугаристанска работа. Иначе парчето ми харесва много.

Тази песен е малко далеко от стила на Славин, от публикувана в нета информация знам, че това е песен, която е трябвало да запише спечелилия формата. Така че, явно това е някакъв ангажимент, който е трябвало да изпълни по договор. Далеко съм от мисълта, че подобно ще е творчеството му за в бъдеще. Той е млад изпълнител и тепърва ще ни радва с таланта си! Пожелавам ти успех момче! Добър си!!!

maniana

Уважаеми композитори и най-вече продуценти, излезте от света на така наречената "естрада", крайно време е. Как може този готин рок глас да го забиете така с тази песен, писана за "Златния орфей". Просто нямам думи....

Не съм съгласен. Песента е яка и хитова. А и до колкото познавам стила на БГ композиторите, тази песен не ми звучи да е композирана от нашенец. Звука и записа са си тукашни. Личи си по саунда.

Славин е уникален глас и певец, но парчето е много посредствено и като музика и като текст!

Твое мнение. Н'дей да генерализираш. Казва се "на мен ми харесва" или пък "не ми харесва". Въпрос на вкус, стил, филинг,.... На мен пък ми хареса още от като го чух на финала когато го изпя.

Тотален провал за Славин като визия и съдържание на песента. Жаалко за него, че толкова е принизил изискванията си за качествена музика и клип!!!

Браво, момче! Супер си!

Някой сеща ли се за реализирал се "талант" от многобройните предавания издирващи такива? А замисляли ли сте се защо? Ами не е достатъчно само да можеш да пееш. Това в крайна сметка е бизнес и ако можеш само да пееш и не можеш да се продаваш.. ще те използват година две и чао. Така ще стане и със Сланин, както с Жана Хаберман и тем подобни знайни и незнайни звездички

А кои са тези, които се продават добре? Чалгата разбирасе!!! А защо се продават добре? Защото има простаци, които да се кефят на простата им музика!!! Каквито са ни идеалите за музиката такъв е и народа какъвто народа такава е и държавата. ROCK ON !!!

Чалгата отдавна НЕ се продава добре. ;-) Доста грижи имат в този бранш. Проблема е, че и нищо друго не се продава.

Това клип ли го наричат?!Сигурно са ги сглобили тези изрезки веднага след финала! Славин е невероятен талант!

Слаб 2

За "клипа" да - слаб 2, но парчето е готино и хитово. Славин няма да го коментирам защото той е ясен. Просто талант.

Славин е НЕВЕРОЯТЕН, СУПЕР ТАЛАНТ! Пожелявам му много успехи и покорени върхове в музикалната кариера и живота!!!

....има договор със Саня...

Голяма прозявка , голямо нещо! Славин заслужава много повече от курвата и използвачка Саня! Бахти некадърният композитор!

Готина песен.Успех!

Песента ми хареса още на финала, но клипът не ми се струва подходящ като съдържание. Даже може да каже, че визията е разочарование. Текстът говори за някаква сърдечна история, а визията е реклама на X factor.