Мъж публикува във вестник изневерите на жена си

Италианец купи цяла страница за реклами в национален ежедневник, за да заклейми на нея изневерите на съпругата си и да обяви, че се развежда с нея.

Обратно в новината

Коментари - Мъж публикува във вестник изневерите на жена си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много глупава постъпка на този "мъж". За да прави такива щуротии , значи или е много грозен и не може да си намери друга жена , или пък обича жена си до безумие . Виждаме тя какво прави със съпруга си .

Колко ли ще да е бил зле тоя в леглото, че тя да му сложи толкова много рога?

Типично за южен комплексар. Заслужава си рогата.

Дреме й на кучката!Може пък да й е направил реклама!Сега всеки ще й налети, защото знае, че няма да откаже!

ебаси тъпия комплексар- ебала се, ебала, кво толкова...смешник!

Нещастник,прави публично достояние от личния си живот и така унижава най-вече себе си.Ако моя мъж публикува всичките ми истории,книга ли трябва да напише или сериал с няколко сезона !? ;) ;)

просто трябва да препише телефонния указател?

Според мен е много трудоемко да препише указателите на много български градове и на някои страни в Европа и Близкия Изток ;)..... Скоро и в САЩ :)

Ами да издаде вестник "Рогоносец" и там да пише на воля!! Какво ще купува страници в чужди вестници, а и причината си е у него-той не е мъж, а импотентен несретник!!!

Стига сте плакали на чужди гробища ,жената ходила да си прави кефа а вие пропаднала била това да не е сапун да се изтрие ще има за всички.

Сигурен съм, че тази реклама, ще засили много интереса към съпругата му, особено ако е публикувал и снимки! Ако и е сутеньор може и да спечели! Иначе печалбите остават в нея, или някой по-съобразителен от рогоносеца!

Абе я шут в задника... Ба я в мършата. Това, че тая е боклук- всеки ще го разбере, не е нужно страница от вестник... нито Фейсбук. Боклука си личи от километри и се надушва с... други боклуци. Мисля си- как на някои жени им е хубаво да стават парцали?- някой да си прави кефа и после да се избърше в тях.. Това, ако не е парцал.... здраве!

Няма такава страница във фейсбук.

Е щом само една страница му е стигнала е добре ...

По евтин вариант са железни гащи с катинар и ключа в господаря. А има и версии на пришит цип с катинар.

По евтин вариант са железни гащи с катинар и ключа в господаря.

Всеки ревнив съпруг да имплантира на жена си електронна камера, която да предава дистанционно и да я следи 24/7. Вече има такива на пазара и струват по $200, с имплантацията още $2000.

Италианска драматургия...като е шавлива шута и друг да и плаща личните и треньори, козметици , почивки и тнт- и да видим кой ще е и до кое време. Явно е човек с възможности и прилични доходи, жени за такива с лопата да ги ринеш- и то жени, а не шаврантии с 2 аспирина в главата

Да ми падне това спасителче, ще му откъсна инструмента с който поставя рога. Ще трябва него да спасяват. Такива селски бабаити като него си мислят, че само с един гол в ръката * могат да завоюват всяка жена.

Един фундаментален въпрос за присъждане на научна степен по хуманитарни науки: Защо жените и мюсюлманите не могат да бъдат щастливи?

Написал ли е номера на телефона и?

Да си ГОЛЯМ мъж, не значи, че трябва да си ГОЛЯМ СВАЛЯЧ. Важното е какво добро си направил в живота и какво ще оставиш след себе си. Секса всеки го може.... даже и лудите и не е повод за гордост.

аз съм ЗА спасителчето, защото благодарение на такива като него разбираме кое си струва и кое не и кой колко струва най-вече. ГОЛЕМИТЕ СТЪЛКНОВЕНИЯ СА ОКОЛО ЕФТИНИТЕ СТОКИ... като е ефтино - всеки си се опитва да го получи... нека ги има спасителчетата! нека има и рога!:-))))

Личи си, че си паталогичен случай!

Ако знаете само колко смотаняци съм ги направил рогоносци, кеф ми става. Така е в живота едни и то малцина сме можещи пичове а болшинството сте лузъри балъци които поемат разноските по кучката и отнасят рогата. хахаха

кой знае женат и с колко се е лашкала!

Началник

този спасител не е женен, но е много як коментара му! разсипах се от смях!:-)))))

разум, с годините ще поумнееш и ще ти просветне, че лузърът си бил ти, в ролята на мъжка к-ва.

рогоносеца да каже колко баджанаци има .... на italiano е корнуто ....демек рогоносец

Нормално. Даже не са й много на жената за 7 години.

През живота на всеки човек може да му се случи, но честото влюбване както при мъжете, така и при жените или постоянната изневяра говори, че същите тия жени или мъже не могат да упражняват контрол над себе си- на това му се казва " паталогичен случай". Зависи от хормона и таламуса. Жалко за разочарованият мъж. Късмет!

ТОЗИ УМНИК НЕ Е ЗЛЕ ДА КУПИ ЦЯЛА СТРАНИЦА ОТ СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ И ДА ПУБЛИКУВА СВОИТЕ ИЗНЕВЕРИ!!!

а пък аз имам приятел, който редовно обръща женени женички. българки и рускини са му основният контингент... така че, и мъжете и жените са една стока. навсякъде. красивите жени са общи мари. същото важи и за мАжете.

Изневяра не трябва да се прощава. Жена и свлачище тръгнат ли - няма спиране!

допълнение - жена да ти бега , земя да се свлича и коса да ти пада /оплешивяване/ ....спиране НЕМА

Така си беше, накърняваше. Извинявам се!

Разпоретина напипал и се оплаква. Нищо чудно тая да го съди за посегателство над личното пространство и незаконен шпионаж

Поредният мъжкар с наранена гордост,дето не може да приеме,че не е център на вселената за жена си.

айде ся кажете как да се ожени човек :))) ей на тя се спукала да се мандахерца и не било правилно и достойно той да дрънка насам натам - ами да така е не е :) ама тя аджеба що не му казала на време "скъпи не ми стигаш не си ми достатъчен искам развод" и тогава да хукне да ги потрошо от чукане всичките тея ... баасиму и мастията :)

туй италианците големи жабари, уа! ем иска цял живот да е фанат за на мама полата, ем иска жена му да не гледа встрани! па то козата си сака коч както викат шопите, не ще непораснало мъжленце.

хахо глей си т'фойта жина стига са праи на мужкарац :))) че балканците пък сте мноу хубаи курдисате се до един изложил се йебач и айде мноууу сме гольеми - комплексарска раута :)))

Психически лабилен, неуверен и силно егоцентричен мъж! Не търпи провал и използва метод, чрез който иска да се утвърди! Звучи ми като мъж, който отива при лекар и казва: - Докторе, разсипан съм! Цяла нощ съм чукал. - Ми, това е хубаво! Защо идвате при мен? - Да ми превържете пръста, че цяла нощ не ми отвориха ....

Много сте сладки :) Убедена съм, че част от вас не схващат поста ми :) Лека нощ!

к'во да му схващам. ковра си, и не си единствената - коври под път и над път. и като една истинска ковра, не можеш да разбереш разликата между гадже и съпруг/а

мен защо ме е пропуснал в списъка

Мастията е виновна, тепем я и окото ми не мигва. Щом е омъжена да си гледа дечурлигата, мажо , домо. Като иска да хойка да го е правила га е била мома или га стане парясница.

Тоя хвали ли се или се оплаква?

"Истинският джентълмен не говори за изневерите на жена си, той пише книга за тях." (Това беше от преди да има интернет, сега явно е модерно да се правят фейсбук групи)

Мойта ако я хванем с друг или с вибратер и кинем шията като на пиле. Она си има задължения - децата, мажо , кухнята , домакинството , градината , животните.

ТОЗИ ДА НЕ Е НИКОЛЕРИ БОЖИНОВ?

Ама че странна логика.Случило се,случило се.Прави мръсно само на себе си.За да има изневеря,не е само до липса на секс,а емоции,преживявания.Вместо такива да се замислят къде им е грешката,те-едни тъпи отмъщения,грозна работа.Чиято и да е вината,приключи нещата с достойнство,мъжка постъпка е.

Да, да, с треньора, с адвоката, с пощальона...Липса на емоции ще да е...

Да не живеем в Средновековието,че изневерята е огромен грях?ОК,случило се е ,ама да се развежда и толкова.Мъчи го,че тамошните закони защитават правата на жените при развод.И той сигурно страни от семейното ложе,ама гледа да не го уловят,че иначе губи всичко.Поредният мъж с наранена гордост,дето не може да приеме,че не център на вселената за жева си.

А, то грешката е очевидна - оженил се е за неправилната жена. Да му е кръшкала с един - да потърси вината в себе си. Що за провинение трябва да е направил, че да си плюе така жената на цялото женско достойнство и да започне да му отмъщава с всеки срещнат кажи-речи?

Да не би да се изчезнали обикновените .урви и .урвари, че да има нужда от сложни оправдания?

Всички го правят,ама не е за всеки.Много правят издънки.Важното е да знаеш как да го правиш.Иначе гориш ! :)

не стига,че някои му вършат неговата работа,а тоя взел да се оплаква на целия свят,а премълчава за неговия партниор.италянски шебек.

А защо Енцо е пропуснал водопроводчика, електротехника, носача на пици и чистача на басейна, барабар с местното падре? А-а, не бива така! Или всички ще бъдат изредени, или никой!