Виж всички участници в ”Женени от пръв поглед”

Три непознати двойки ще си кажат „да” на 17-и март по "Нова" в риалити шоуто "Женени от пръв поглед". Кои са участниците?

Обратно в новината

Коментари - Виж всички участници в ”Женени от пръв поглед” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са си намерили начин да се оженят безплатно, ама тая работа ми намирисва на индийски сериал, младоженците се виждат чак на сватбата, ами ако не се харесат? А и ако женят наистина и не си допаднат, какво ще правят цяла година? Ще си живеят отделно и ще чакат да се разведат? Ако е така и това да е в реалити шоу.

Е не чак веднага. По закон трябва да се водят женени, т.е. не могат официално да се разведат една година след сключването на брака.

 

жените са готини- мислех, че некви уроди ще участват

НЕ СЕ ПОЗНАВАТ, МИ ТО ТОВА Е КАТО В ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ -ДО ПОСЛЕДНО НЕ ЗНАЯТ С КОГО СЕ ЖЕНЯТ. АМА ТАМ ПОНЕ РОДИТЕЛИТЕ ИМ ЗНАЯТ, А ПЪК ТУК СЪВСЕМ НАСЛЯПО, БЕ....

Жените по ред на представяне: две мръсници и една идиотка. Мъжете по ред на представяне: един селски тарикат и двама общо взето свестни.

Всъщност човек винаги се бракува на сляпо. Даже и десет години да си живял с някого, няма гаранция, че след сватбата той ще си остане същия като преди. Току-виж вземе, че се влюби в друга/друг. Или изведнъж доведе вкъщи едно-две извънбрачни дечица, създадени докато сте се "опознавали" дългогодишно под един покрив...

По-интересно ще бъде нещо като курс за морал и елементарно домакинстване за жените и любов и уважение за мъжете.

На мен ми е интересно на ергените преди да се оженят кой им домакинства?

Как кой: мама.

Абе какви амбициозни и успели бе? Що ни лъжете и засипвате с глупости? Трябва да си маса хубавел да се бракосъчетаеш с някого който не познаваш...абмициозен и успял...друг път, кой знае какви позьори са намерили или всичко е стъкмистика...баш някой опарен ще се бракосъчетае с непозната жена/мъж...приказки от селски вечеринки

Е, аз пък не мога да си представя, как хора с успешни кариери имат време да се занимават с риалити шоу. Абсолютен фишек!

Само на една от дамите е казано на колко години е станала мениджър, като част от биографията й - а на колко е в момента, можем само да гадаем

това трябваше да се появи като реплика на gergana по-долу

Абе това, че е тъпо тъпо е. Но аз така съвсем невинно да попитам нали преди да се бракуваш заявяваш месец по-рано та да имаш време да поразмислиш пък после те питат сигурни ли сте че се познавате достатъчно добре и по своя воля сте решили и т.н В крайна сметка не , че съм супер защитник на брака, но това съвсем го принизява. както и да е мои си размишления.

Поредното еврогейско промиване на мозъка.

изписали сте годините на дамите, а на мажете защо не са изписани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да им имам излъчването и физиономиите!! Майка плаче, грамофон сФири!

Светлана и Георги, Атанас и Антония, Стефан и Гергана.

Не казаха има ли условие да са заедно определено време след свадбата и колко? Защото те лесно ще ги оженят за шоуъо и парите и те след това веднага могат да се разделят.

Е не чак веднага. По закон трябва да се водят женени, т.е. не могат официално да се разведат една година след сключването на брака.

Колко артистична трябва да е една дама, за да си сложи изкуствени .ици? Навява на чалготека. Алфа-мъжкарят е типичен селски бек. Другите две момчета изглеждат симпатяги. Амбициозната дама сигурно е неуспяла спортистка? Бъхта като кон и излъчванети й такова. Пухавелката има невинно изражение, дано не е и толкова невинна умствено. Не целя да засегна никого, просто пръв поглед...

Дама титла от Орден на Британската империя Дама жена от знатен произход *Първа дама съпругата на държавния глава Това са само госпожи.Не ми я ясно защо с Дама се титулова повсеместно всяка жена в медииното пространство и в живота.

Ирония се нарича, буквоеде ;))

Напълно съм съгласна с вас. "Дама " се използва вместо "жена", като понякога звучи съвсем диво и неприемливо.

Бих ги посъветвал да не си отварят очите!

ха-ха-ха: свикнала да бъде много заета - тренира всеки ден в зала :)))

след 9 часов работен ден, 1 час фитнес, а трябва и да се яде нещо, колко време мислиш, че остава?

Именно :)

И аз това се зачудих, как й стига времето на тази своеобразна Уондър уомън.

та разгеле! Ей, тия от "Нова..." са голяма работа! Току-що в предаването им "Комбина" една анкетирана ромка се изказа, че Леонардо /Ди Каприо/ се удавил, защото...пострадал от любов! А когато водещите изпращаха Калин Врачански и Асен Блатечки, Лора Крумова се изцепи "Момчета, благодаря ви, че дойдохте много!" То и на мен ми дойде много, та чак в повече, ама нейсе...Направо са си за "Господари..."-те - така всичко си остава в рамките на една и съща телевизия.

Браковете ще се консумират ли? Ще се показват ли чаршафите на сутринта за да се пие блага ракия?

Аз не бих отказал първа брачна нощ на тая Светлана!Ще й отпуша всички отвори!

"научен експеримент"??? може ако е към някоя клиника...

az nqma da go gledam poredno naglaseno predavane

Мирише отдалеч на неуспех, поредното риалити, което догодина няма да го има. Нагласена работа= Олд Скуул!!!

Така е, важно е да се пробва дали си пасвате, особено сексуално. Щото ако новия се окаже по-немощен от предишния, или по-малко надарен ... Отделно, че най-добрия и най-способния кой го знае къде се крие ... Добре е една жена да понатрупа така един приличен опит с поне няколко стотин мъже, хайде да не са няколко хиляди, за да е сигурна, че знае какво избира! Имаше една такава героиня за пример в един много симпатичен филм - "Магистрала 60", мисля че се казваше.

Отсега мирише на неуспех

Идиотско шоу за олигофрени! Вероятно всичко е нагласено.

забелязвам, че имената им започват с едни и същи букви-мъж-жена,случаино ли е това?

георги-антония,атанас-светлана,стефан-гергана.така виждам аз двоиките.

хората живеят цял живот заедно и пак не може да се каже,че се познават,тук дори не са си видяли очите и в гражданското,или е някаква измислица или човек трябва да е хептен изпаднал за да се реши на такива глупави авантюри

Човек сам себе си не познава, няма нищо по-потайно от човека, тъкмо заради това, колкото и да мисляш и премисляш, колкото и сметки да си правиш - в тези работи има известна доза хазарт. Ама точно в този случай ме съмнява да е така. А и дори да е - браковете се разтрогват, нали съвременните защитници на безбрачно съжителство, настояват, че една хартийка нищо не значи. Отделно вече има предбрачни договори, ала-бала, хората сигурно са си оплели кошниците. Мен друго ме впечатлява - гледам някакви относително прилични мадами, пък ергените - вехтеят. Надали някой недокоснат има измежду тях, кой знае колко пробни бракове са задгърбили ... И ваша мислост седнал да му "сее на дъното рапа" ... Бе, шоу да става!

Този телевизионен проект е просто реалити шоу. Както каза някой по-долу, за лесни пари и бърза известност, винаги ще се намерят хора. В живия живот, обаче, няма правила. Имам приятелско семейство, които седмица след като се запознаха заживяха заедно, месец след това се ожениха, и така вече 26 години!

Егоцентризмът е коренът на всички неблагополучия в личен план..

Тук си много прав(а)!!!

Аааабсоооолютноооо! :)

стига с тия измислици и простотии,това тъпо шоу,само цели да отвлече вниманието на народа ни от истинските проблеми,които като лавина ни заливат и унищожават

3 клишета + 3 клишета = кръгла 0.. какво интересно има тук?

Ще стане точно като във "Фермер търси жена" :D Жените - влюбени до небесата, а фермерите се чудеха къде да се дянат и как да се спасят, хем имаха огромен избор... пък накрая се измъкнаха като пр*дня от гащи :)

И "Милионер търси жена" - пак така, хаха.

Светлана със силикона съм я виждала някъде.

Тези са луди.

А лорд Минджев за кого?

Лорд Минджев за Георги щото имал его като него. Ама бързо ще се скарат и Лорда ще му изневери с някой крастав самоковски циганин сифилистик.

И защо им е на тези тъй перфектни жени да се омъжват за непознати?Толкова ли са го закъсали?

Разочаровани след вероятно продължителни връзки, но очакват да се очароват като се бракуват с непознати.

Корейците имат подобно реалити, събират двама известни в "семейство" и ги снимат в различни ситуации- "We Got Married".Но е много нагласено.

за пари и малко популярност ;)

Колкото по-висока е летвата, толкова по-трудно си намираш половинка. Не вярвам, че тези ще се бракуват наистина. Или, ако е така - ще е с як предбрачен договор