Сравняват 8-годишната Поля с Крисия

8-годишната Поля, която впечатли журито на "България търси талант", според медиите е копие на друга голяма ТВ любимка - 10-годишната Крисия.

Обратно в новината

Коментари - Сравняват 8-годишната Поля с Крисия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже колко глупости изчетох и не мога да повярвам че това наистина се случва.Крисия била такава Крисия била не знам си каква.Нямате ли чувство за срам някои от вас негативно пишещите.Всеки откровен талант ли така ще разсипваме ? Ще му обясним първо как не е само той има и хиляди други и да не се навира много.Уж доброжелателно ще го пратим да си изкара детството пък задната ни мисъл е да се скрие от небосклона та да блесне някое така по наше дете или фаворитче.Крисия била надувка ???? Къде точно го видя бе господине това надуване ? Не се била усмихвала и маниерничела ? Точно тя ли ? Че тя усмивката и не слиза от лицето дори и като пее и излъчва толкова много енергия във всяко нейно изпълнение.Прекалено много злоба и срещу двете деца които нямат нищо общо освен че изпяха една и съща песен и всяка една от тях беше чудесна в изпълнението си.Гласът на Поля си е чистия хубав силен детски глас докато този на Крисия хваща със зрялото си звучене и няма какво да крия ми въздейства много повече.Всеки път като изпълни песен си задавам въпроса : Ама това сега възможно ли е ? и най вероятно гледам като Слави на кастинга да вярвам ли на ушите и очите си или не.И не на последно място на тези които показват злоба към Крисия ще кажа че тя се яви и спечели безапелационно кастинга на Слави, яви се на Евровизия и ни направи горди всички така както скоро не сме се чувствали А ВИЕ какво направихте за СЕБЕ си , за ХОРАТА около ВАС за НАС като Българи ?

но талантите напускат България - кой иска да живее в мутренско-циганска държава?!

крисия вече е такъв еталон в българската музика , че е време да разберем дали Лили Иванова поне малко се доближава до НЕЯ .

Нямам думи - що за коментар.... Наистина сме уникална страна

И двете малки певици са много сладки и талантливи! Да са живи и здрави и да радват цяла България! Продължавайте да пеете, желая ви късмет!

Оляхте се всички вече два дена.Какво по-хубаво от това,че в България имаме толкова талантливи и красиви деца.Сравняват ги,защото и двете са талантливи и ужасни сладурани.Аз лично им пожелавам успех и на двете и колкото повече такива деца имаме толкова по -добре. Само дано накрая от амбиция да не се изпокарат родителите им.

Не спряхте да плюете! УЖАСНИ СТЕ!

самоо тук и сегаааа водопади от малки напиращи за слава госпожички с копи/пейст визия.тук- таме за цвят например може и по някой малолетен господинчо.И да не забравяме плеядата нереализирали се майчета, които упорито подбутват хлапетата към Голямата сцена.

Да, нищо общо с Крисия. Поля е толкова чаровна, лъчезарна и усмихната. Нищо общо с онова "надувче".

"Надувчето", което има над 10 000 000 гледания. Да ти преведа, че като гледам КОЛКО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН В ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА СИ КЪМ КРИСИЯ - НАД ДЕСЕТ МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ има детето.

хе е заслуга на детето, а на медията и на организаторите на вота. А заблудените, като теб, си мислят, че някой виси някъде да им брои СМС тата. Живейте си в мъглата. Имаше виц, че щастливи са само лудите. Сега няма лудници и щастливите са на свобода.

Да ти кажа, че след като видях Крисия на кастинга, се запознах с нея.Въобще не е "надувче", а земно и контактно весело дете, с изграден положителен характер, впечатляващо упорита и със силна необходимост да твори и създава.Бях впечатлен като я видях на телевизора, но стократно повече се впечатлих след като се запознах с нея.С две думи-изключително дете!Това че е такава сега, не означава че ще е такава и в бъдеще, но аз ѝ пожелавам да успее и ще се опитвам да ѝ помагам!

И останалите, също. И да се захванат и с още нещо, че не всички, бутани от спонсори и продуценти участници в разни реалитита стигат до прехранване с това, в което са ги бутали. Дали да споменавам и аз договорите на Саня Армутлиева, не знам.

БРАВО... Невероятен талант! Гордеем се с вас, деца....

ПОЛЯ може би сама си е избрала песента, според мен няма нищо общо с Крисия, просто и двете са малки и сладки и могат да пеят :)

по Нова имаше шоу за малки изпълнители. Хиляди българчета са надарени с гласови данни и могат да пеят - да не забравяме, че ние сме наследници на Орфей! Но ДЕСЕТ МИЛИОНА гледания има само ЕДНО НЕПОВТОРИМО, НЕСРАВНИМО, УНИКАЛНО ДЕТЕ! А на платените драскачи ще кажа само едно - не правете сравнение между децата, правите им меча услуга на "КОПИЯТА". Те си имат своя талант и ще го доказват без ваша намеса.

Много по талантливи от Крисия, броят стотинки за сладолед, ама все не достигат.

заради ибрахим и асан. Каква крисия сънувате ?

Току-що я чух. РАЗКОШНО ДЕТЕ! От все сърце й пожелавам да има психиката да стигне върха - останалото Господ й е дал с пълни шепи Браво!

Брех, как се сетиха всички за Закон за детето, за експлоатация на детския талант... През 2007 година Кони Талбот на шест години стана втора на "Великобритания търси талант" и тези застреляни англичани, вместо да сезират компетентните органи за това, как се малтретират деца, взеха, че й се радваха, радваха.... На всичкото отгоре, за капак на експоатацията, Кони издаде същата година и самостоятелен албум... Срамота! Вече и майката пъхнахте в леглата на продуцентите, и чалготеки и кокаин й предрекохте! Изглежда, че съдите за другите по себе си.

Да взимат пример и да минат през шоуто на ... (тук може ли да се използват имена на юридически лица или ще е продуктово позициониране?), формата таланти, гласове, бицепси и т.н. Освен това, всикчки да спечелят второ място на евровозия и т.н. А децата да се запознават с "медицинските" образователни филмчета от ранна яслена възраст. За радост на възрастните. И какво като във Великобритания се кефели? Там се кефят на много неща, които ти би отхвърлил с отвращение. Не се сещам как им казваха на онези... а бе, петъчните наливания с алкохол до припадък. То е пак ингилизки патент, ама не вярвам да го препоръчваш като експлоатацията на деца за правене на продуктов рейтинг.

МНОГО СТЕ ЗЛОБНИ!!!!!! ТОЛКОВА ЗАВИСТ И ЗЛОБА КЪМ ДЕТЕ!!!! НЕ СТЕ НОРМАЛНИ ХОРА!!!!

първосигнално? Аз никъде нищо злобно към детето (децата) не прочетох. Облъчва ме обаче справедливият гняв към продуценти, мениджъри и медийни търговци, експлоатиращи всичко, което може да им донесе пари и слава, пък било то и деца. Да -за конкретното използвано дете ще има пари -част от печалбите на медийните корпорации, които ги лишават от детство срещу предоставяне на известност. Но с гарантирано сериозни приходи от рекламна и комерсиална дейност.

Приличат си, но Поля е по-добра (не че Крисия не е).

Анче,ти май много завиждаш?

Едно нещо ме радва, че за място на детската Евровизия нямаха право да гласуват за "Планетата на децата" българите в България. От завист и злоба към Крисия, Хасан и Ибрахим щяхме да сме на последно място. Крисия е Крисия, Симона е Симона, Гергана е Гергана, Диана е Диана, Тереза е Тереза, Поля е Поля и т.н. - безброй български талантливи деца. Те са неповторими, всяка със своята индивидуалност. Така че, да се прави сравнение една с друга, е абсолютно грешно. Поля НЕ Е КОПИЕ на КРИСИЯ. Това, че се е явила с песен, с която Крисия се е явила на кастинг, не я прави копие на Крисия. Родителите и са копирали да изпее същата песен, в което няма нищо лошо. Лична преценка. По-скоро Поля по гласови данни е като Диана - 6-годишната сладурана от София. За мен по-лошото е, че детето на 8 години, което говори още по детски каза думи, които са и втълпени от недоброжелатели: "АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ ГОЛЯМ ТАЛАНТ" и "АЗ СЪМ МНОГО ГОРДА, С ТОВА КОЕТО НАПРАВИХ". Вие, които написахте, че Поля е копие на Крисия, да сте чули тези думи от Крисия? Пожелавам на всички талантливи български деца - учени, спортисти, артисти, много успехи у нас и по света. и да запазят своята индивидуалност! КЪСМЕТ!

Началото на още един живот по сценарии: 1. На 8 участва в реалити-шоу при чичо Слави. Мама минава през леглото на продуцентите. 2. На 10 пее в Евровизия в комбина с други 1-2 изявени "талантчета". 3. На 12 съди мама и тати за паричките от чичо Слави. 4. На 15 - опива се от славата и изкусителния кокаин. 5. На 18 се пробва в Консерваторията и разбира заблудата относно "таланта" си. 6. На 19-20 се пробва в друго реалити, но я отпращат към чалготеките да изпълнява "Искам го, стискам го". 7. На 21-22 ражда от услужлив чичко, който й урежда живота за 1-2 години напред ... Ако такъв не се появи - скок от покрива на блока на самоубийците, поради несбъдната кариера на звезда ...

По-голяма ГАДОСТ от написаното тук, не бях чела. Такава гавра никой нормален индивид не би си и помислил, камо ли да напише. Само човек, който лично е преживял това, би го написал. ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС!!!

ГАДНО Е НАИСТИНА! НО ВСЕ ПАК Е УСЕТИЛ ДОСТА ТЪНКИ МОМЕНТИ, КОИТО СА ИСТИНИ, ИЛИ ПОНЕ СЕ ОЧЕРТАВАТ ДА СТАНАТ ! ПРОСТО Е НЕИЗБЕЖНО В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА...

Не те ли е срам да сложиш този минус!

Тя и майка ти ,би минала през леглото на всички продуценти на Слави,но ти : 1.Никога няма да пееш в Евровизия. 2.Няма да имаш щастието да се опиеш от слава.Виж за кокаина вече е сигурно,ако не и факт,съдейки по улигофренския ти коментар. 3. Няма как да се пробваш за консерватория,защото по скоро те влекат задните науки. 4.Уверявам те,че си готов за"искам го,стискам го" 5.На колкото и години да станеш,ще бъдеш същия глупак какъвто си сега.

БЛАГОДАРЯ!

радост за родителите е детето ти да стане така известно. Но радост за детето ще бъде когато порасне и стане пълнолетно, да бъде ТОГАВА ИЗВЕСТНО. Има обаче нещо тъжно в експлоатацията на тези ранни таланти. Остават си там. Повечето.

дя-до

Нова дрисла на небосклона. Оганизирането на медийни конкурси за непълнолетни трябва да е забранено от закона за защита на детето, защото тотално скапва психиката на участващите деца, независимо дали губят или печелят.

Тягостно ми е да гледаме такива малки деца да се мушкат при възрастните. Има много малки момиченца дето пеят и танцуват. Има си формати само за деца, у нас също има такива. А тук става въпрос да се съревновават с възрастни иили даже доказани изпълнители. Това не е вече игра, това са болни родителски амбиции. Такива деца сигурно са натискани, а може би някои даже малтретирани, че трябва на всяка цена да успеят да се докажат. Такива деца чудеса трябва да се пресекат още в зародиш.

Много е сладка, но Крисия е класи над нея! И даже Тереза. Крисия е просто феномен, докато пеенето, гласът на това дете си е още чисто детско!

Точно защото пя по детски спечели всички, докато Крисия не спира да маниерничи с гласа си и да се надраства, което и пречи. Ама за това не е виновна Крисия, а "специалистите" от Ку-ку бенд, които хабер си нямат от пеене.

Детето е наистина талантливо , но трябва да попее малко повечко докато стигне Крисия.

слънчева усмивка на дете. по това ли си приличат? и за това ли тук плюят дете?

На кой му пука и за двете???

На мен. Аз затова живея.

А за какво ти пука, кой премазаха, кой пребиха, кой политик днес не се е явил по телевизора или........Май хубавите неща вече не ни впечатляват.

На КОГО му пука.... !!! И до госта по-долу:... КОГО премазаха, КОГО пребиха.... УЧЕТЕ ГО ТОЗИ ЕЗИК, БЪЛГАРИ !!!

Дира, статията ви прилича на есе писано от ученик в 6ти клас.

Определено дебютът на Крисия беше много по-впечатляващ. На този етап не е уместно да се прави сравнение, защото Крисия е достатъчно школувана, а 2 години разлика в тази възраст са доста прилична разлика! Крисия - е Крисия (първите не се забравят)! Вероятно ще се появят в годините много подобни на нея ( и това е нормално)! Но еталони в този тип изява няма, така че всеки сам по себе си е интересен!

ЛИЛИ ИВАНОВА Е НОМЕР1.ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!

Така е,само че Лили не проби на 9,а на 19 години!

Моето мнение е, че не е номер 1 за всички времена и всички хора.Лили има много, но с нито една нейна песен не ми въздействува така, както Крисия ще ми въздействува с всяка нейна песен, даже и с песни писани за Лили.Значи не е текстът, а изпълнителят, това което прави една песен да въздействува. Гласът на Лили е като на машина-без грешка, но и без чувство, докато гласът на Крисия е топъл, усещаш чувството в него.Може и да не е още толкова школуван като на Лили, но на мен ми харесва така и само нейният глас изсипва една торба с мравчици по мен.Както има много технични китаристи-виртуози, но така както Дейвид Гилмор може да изкара чувство от китарата, няма много други.

Песни като "Listen", "Je te aime" и още няколко се оказват много благодарни за впечатляване и на жури и на публика в подобни формати. За хора, които не са професионалисти/ не казвам, че песента е лоша, или детето не пее добре за възрастта си / ефектът е поразяващ- бърза смянана хармония и ритмика, изненадващи и силни атаки- все неща, добре познати и обмислени от педагозите, обучаващи съответния изпълнител. Като добавим и обстоятелството, че това са и деца- наистина резултатът си заслужава усилията. А иначе момиченцето е с твърде необработен глас, който излишно се претоварва с подобен род парчета на този етап, в името на някаква "кариера". Само след няколко години надали някой ще си спомня за Крисия и Поля, но този ТОРМОЗ, съсипващ и здравето и детството им, в името на НЕЩО..?!? ще окаже своето влияние. Въпреки това им ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ !!!

Защо разрешават деца да участват в това шоу? За РЕЙТИНГ ! Аз съм против, защотосе отнема детството на това дете (или други в тази роля), отнема и убива бъдещето им ! Къде са организациите за защита на детето ?

Като ги удари пубертета, тогава ще се види кой какъв "талант" ще запази.

Няма по талантлива от ЛИЛИ ИВАНОВА,тя е номер едно,а за другите имат още много хляб да ядът,докато стигнат нейното ниво,някога.

това са деца, ти в час ли си ? Каква Лили Иванова , какви пет лева... как можеш да сравняваш ...

Има детски формати. За ХХЛ има възрастов ценз.

Не се пише ядЪт а ядАт....А пък мен най ме е яд, че неграмотните изобщо не се срамуват...Сигурно защото не знаят, че са такива....

Пием всичко друго освен: нафта,бензин,антифриз,течност за чистачки и прекарано масло.

E ТЯ Е ДОРИ ПО-ТАЛАНТЛИВА ОТ КРИСИЯ, ТО СЕ ВИДЯ. НО НАИСТИНА НЕ САМО ПЕЕЩИТЕ ДЕЦА СА ТАЛАНТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, ИМА И УЧЕНИ ДЕЦА- МАТЕМАТИЦИ, ФИЗИЦИ И Т.Н.

"ЕЕЕ", ако се беше изказал нормално, без да крещиш, може би някой щеше да те разбере...

Не знам каква е приликата между двете Поля е имитатор на едно невероятно момиче НЯМА ПО ДОБРА ОТ КРИСИЯ

Ако кажеш и Крисия кого имитира, изказването ти ще стане пълно. Така е тенденциозно и едностранчиво.

Няма ли други талантливи деца в България освен тези, които пеят?

Безспорно е че децата са талантливи, както е безспорно, че плодовете от таланта на децата ги обира друг... В тази връзка, Слави може да е всякакъв, но никой не може да каже, че не му е платил, докато е работил за него... Ще видим оня много знаещ арменец какво ще "плати" на това дете...

Арменецът за когото говориш е продуцент на шоу-програми в Нова ТВ , а "България търси талант" е в БТВ.

Господине, това предаване го прави компанията на Слави Трифонов, така че няма как "оня много знаещ арменец" да му плаща.

Ех, Пешо, Пешоооо, пак се изказА неподготвен. Ха-ха!

Ко пие?

Мляко

Много сладко и талантливо детенце .Тя е поредното доказателство , че в България има изключително талантливи дечица .Успех

крисия я гримират,лакират,мажат а у това детенце е съхранено детското. според мен децата са красиви без грим и къдрици.