Роби Уилямс възражда ”Spirit оf Burgas”

Поп звездата идва на българска земя за новото издание на фестивала "Spirit of Burgas", който се възражда след двегодишно прекъсване.

Обратно в новината

Коментари - Роби Уилямс възражда ”Spirit оf Burgas” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се, че не мислите това сериозно :) Голяма част от почитателите на този певец са между 35-50 годишни :) Май сме далеч от пубери с пари от мама и тате за бел прашец....

Към червен Рубин

Такова море от негативизъм има в тия коментари , че в него може да се удави цялата нация . Музиката е изкуството, което най-лесно докосва сетивата и въздейства не само на нашето настроение , но би могло да промени дори живота ни. Една новина за гостуване на голям музикант е нормално да предизвика радостна емоция и позитивно отношение към това предстоящо събитие. Не мога да си обясня защо винаги първосигнално започваме да търсим само недостатъците . Много жалко !

Другите пъти не ходих, защото нямаше пари, други ангажименти и т.н. Сега няма да отида, защото не искам. Да беше пак Продиджи и Корн... Ми то тоя...

"Роби Уилямс ще пее пред българска ... плаж в Бургас. " Това не е концерт на Роби Уилямс !

И у наше село дойде ред да дойде Роби.На мен от тази новина направо ми пораснаха ушите като на мойто магаре.ХаХаХа

Истината е ,че комунистическата номенклатура която с откраднати пари построи хотели и иска по някакъв начин да си съживи бизнеса.Те са готови и живо врабче с уста да хванат само и само да привлекат клиенти.Те ще се опитат по всякакъв начин да привлекат младите пубери и да им вземат парите дадени от тато и мама.А вие си правете сметка за последствията защото заедно с Робин може да се развърти и търговия на бял прашец.

Баси коментарите. Хорааааа много сте се спекли бе! Няма нито едно позитивно мнение. Не ми се говори за хората които изобщо не знаят Роби Уилямс от каква величина е. Но за другите......хора радвайте се, че такава звезда с 25концерта идва у нас!

Разликата е че това не е концерт !!! Няма да има неговата сцена.ефекти и постановка !

150лв. за 2 - песни не е ли малко скъпо , защото в сайта на Роби няма концерт в България !!!

Ей бастун,гледай първо един концерт на Роби Уилямс,а после се открехвай,чалгар миризлив.

Пордажбата на билети за фестивала в Бургас започва в ...НДК София ли-аре малко по сериозно,защо не на някоя каса в Западен Лондон или в пустинята до Доха Катар.

е сега ученички и бабички се подлоквиха още от март месец, голямо търкане ще падне на марулите.. а всъщност Робито е един мениджърски сладникав продукт, типично за 'съвременната музика' - първо boy band-a Take That които основно пееха песни за любов и се снимаха голи до кръста усмихнати, после кратко затишие и Робито го пробутаха отново със сладникави песнички слушани от вече порастналите 14 годишни заблудени пубери. Жалка работа, дирижирани актьори, за дирижирана публика !

Много грешиш....Роби е много креативен.

Ти като гледаш в плейбой разни голи до кръста, че и под него не мрънкаш. Дай сега ние да не гледаме. Шовинист! Да ти окатят дрънкулките дано!

Пише се "пораснали" - без "Т" по средата.

ко речи ко ?!

Ами какво да ти кажа... Роби Уилямс пълни стадиони, а ти тоалетни чинии... Обзалагам се, че не си чувал нито една песен от соловата му кариера, ама праскаш някакви коментари. По принцип слушам много по-различна музика, но не мога да не призная неговия талант.

Роби е всичко но не и сладникав!!!!!!! Пълни си стадиони човека и хич не му пука за такива индивиди като ТЕБ!!!!!

подмокри се. да не се изпуснеш и да изпънеш палците без време.