Ценен професионалист напусна Долче и Габана

Редакторът на списанието на Долче и Габана подаде оставка след противоречивите им изказвания за родителите от един пол и ин витро оплождането.

Обратно в новината

Коментари - Ценен професионалист напусна Долче и Габана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в името на свободата на словото, ЩЕ МЪЛЧИТЕ!

Много важно като напуснал "ценен " професионалист.Да го наеме педи Елтън.

Какво е станало, какво са казали, че е тая олелия?

Това, че не живеят в кенефа България, където няма значение кой какво казва. Там, където живеят, има голямо значени кой какво казва, защото обикновено е изпълнено със смисъл.

Аз питам сериозно бе хилбили, какво са казали тия двамата хомота, че бръкна в дупето на сърчето и на псевдожената??? Сериозно питам.

Простолюдието се вълнува , а хората просто си направиха реклама.

тая реклама ще им струва повече от укритите данъци :D

Абе тия от Долче и Габана как не са се сетили досега да привлекат най-великият стилист на всички времена - Кремена Халваджиан?!

Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педераси, сър. . .

Абе, не е точно така.

По зле е даже.

Кое не е точно така?

Щука

Значи ако някой ми натяква хомосексуалността си, е ОК. Ако аз натяквам някому хетеросексуалността си - край с мен. Всички да се засрамят и да станат педали!

Пообъркал си се.

Щука

Ирония, момче...

От днес ще купувам Dolce and Gabanna, нищо че са скъпички! Браво на тях!!!

И те са същите гейове. Само дето не им се занимава с деца и за да си направят PR са се изрепчили на други гейове. Сега очаквам да настане един гей парад на простотата.

Горо, много добре знам, че са гейове.. Но си имат свое мнение и не са боят да го кажат... В модните среди са повечето дизайнери обратни...

Нали уж се насърчавала свободата на словото и мисленето? А всеки, който дръзне да изкаже мнение, противно на общоприетите безумия и извращения, бива оплюван от т.нар. малцинства, които все нямали права.

Свободата на словото изключва дискриминацията.

Не разбирам, защо да е дискриминация. Те са такива, демонстрират го, но какво - никой не трябва да говоти за това ли?Като с циганите - ако им мажеш "циганин " се обиждат, имало нещо лошо в името. Ами те са си го създали това име . Да се потрудят и да го изчистят.

Ти нещо си се объркал. Дискриминацията е свързана с действие, не със слово. Иначе мога да наричам педалите както си искам, но когато става въпрос примерно на опашка да давам предимство на нормалните, а педерасите да чакат, тогава вече е дискриминация. Надявам се схващаш разликата...

Това, че някой не е доволен от нечие мнение и го изказва Е свобода на словото.

Поредния агресивен П*СТ, който не търпи чуждо мнение.

Нека някой нарече твоите деца ГМО да видим тогава дали ще си толкова отворен.

Първо си помислих, че всичко това е реклама на долче и габана, но вече е ясно - чичо Елтън просто прави реклама на педерастията си.

Елементарен си.

Да и затова съм нормален.Що ти от сложните ли си?

Нежните души са предатели. Долче и Габана са го хранили този капут години наред,а той ги заряза при първите проблеми.

Не се знае кой кого е хранил.

Абе много обратни в тази фирма бе.