Разкриха двойките в „Женени от пръв поглед”

Вчера по “Нова“ тръгна нов социален и телевизионен експеримент - „Женени от пръв поглед”.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха двойките в „Женени от пръв поглед” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПОКОЙНО БЕ ЩЕ СЕ РАЗВЕДАТ

Това е адски тъпо и гнусно ... като някаква секта!

Изобщо не вярвам, че сключват законен брак. Просто те се съгласили, за да вземат определена сума от предаването, а продуцентите да печелят на техен и на наш зрителски гръб,

Няма ли вече високи мъже в тази държава, все джобни гажета се въдят.

Че от кога жените гледате ръста, шкембето или плешивостта? Само джоба гледате и ако пълен хич не се впечетлявате от друго.

Ако си беше позволил да използваш пръстчетата, цъкащи по клавиатурата, умело, така че да си поне малко четим, може би, щеше да знаеш какво е "запетайка".

... а дали продуцентите не са за затвора... ?! сводничество Тълковен речник ср., само ед. Посредничество при установяване на сексуални контакти между мъже и жени с користни цели.

Ааа, неее, сватьове са, сватьове :))))

Предаването е дълбоко замислена провокация към България и Българската Православна Църква. То е за проучване за нагласите в масата, обитаваща тази територия и готовността и да приеме исляма. Само в ислямските държави се женят, като всичко се урежда от някой друг, а младоженците се виждат на самата сватба. Тази антибългарска бълвоч незабавно да бъде свалена от екрана !!!

То дори в ислямските държави не е така. Там поне роднините на двамата млади се познават преди сватбата, а тук и това няма!

много ми хареса първата двойка и мисля,че много си подхождат ! Дано имат бъдеще !!

Жена си, бас ловя.

е казал Пол Браун: Дали ще се жениш или не - винаги ще съжаляваш ! Да са живи и драви !

разведря дискусията - една мисъл на Ан Ландърс: Бедният мечтае да е богат, богатият - да е щастлив, нежененият - да е женен, а жененият - да е мъртъв :))))

Каквото и да е предаването ,пожелавам на младите истински да се заобичат ,да се гледат в очите ,когато си говорят,да бъдат искрени ,да си прощават грешките и да се поучават от тях.Животът е кратък иртруден ,но когато изградят тези добродетели ще го изживеят по- лесно .Това е истината .Да отгледат умни и възпитани деца. Мили млади хора ,бъдете щастливи! Това ви го пожелава леля Дани с ч3 годишен щастлив брак!

За едни щастлив, за други...

Дани, толкова ли не можеш да напишеш едно число - 43! И си седнал да раздаваш акъл! Е много си прост, както и това , което си написал

А Дани е леля, т.е. жена...

едно шоу, някакъв си търсеше съпруга и името му имаше нещо като манекенки...май-бяха 100... ???? Него май не го плюхте толкова, макар да го познава цяла България. И не му трябват пари. Какво лошо ви направиха тези млади хора - поне изглеждаха естествени и симпатични :(((( А, и не сте сигурни, че е за пари, но от злобата чак ви потекоха лиги, изроди родни ...?!:((((((((((((((

Това е постановка- цялото предаване. Преди време имаше друга такава постановка "Хванати в изневяра".Явно са на мода, да не говофим колко изгладнели актьори има.Криза е, все пак.

Тия дали нямат втора работа като жени с най-древната професия? Че как другояче - коя жена би си легнала с някой, когото познава от 2 мин. Освен това и на тях като на професионалистките ще им бъде платено.

Отвратителен и злобен коментар. И не само защото говориш за жените, пък мъжете не ги коментираш. С такова мислене не знам как живееш. Не допускаш ли, че хората, които са избрали да се впуснат в такава авантюра, са достатъчно интелигентни за да развият връзката си постепенно и с уважение към партньора. Ама не, то твоята глава не може да го побере, какво остана пък да го помисли.

Леле, колко си прост, как сипеш клишета, как не можеш да мислиш! Така правят жените с най-древната професия и няма какво да го отричаш!

Ти чуваш ли се какво говоруш? Ти бил ли си влюбен? Какво значи да си 'интелигентен" , за да "развиеш връзка със случаен човек, и не "връзка", ами "съпруг"? Това се прави само в бракове по сметка, където някой от партньорите мълчи, за да се "развива"

Първите които се ожениха вчера, момчето е симпатично, но тая къв истеричен вълкодав е......адски истерична и дразнеща да не пропусна и грозна.горкият

То се не знае и ти к`ъв си вълкодав, а момичето си беше съвсем естествено, от напрежение наистина попрекали с бръщолевенето /разбираемо/, пухкава, но не грозна. Всички не могат да са с идеални пропорции, нали?!

Пухкава била ххаххахахаххаххаха... И как да не могат? Могат, ама ги мързи... и само плюскат...

Много обидно и хулещо.Момичето си е много симпатично, позитивно, усмихнато и естествено.Казаха си "да". Може да им се получи и дано.

ПО-ДОБРЕ ДА ГЛЕДАШ ПОРНО

К`во се ръчкаш навсякъде!

Аз гледах, ама ми стана малко мъчно за едните... Едните с доход 10к +. Вторите и те напред - мацката инструктор, има си и магазин... за момчето пък да не говорим... А третите хем тъпи, хем грозни, хем нещастни...

Ти си пълен кретен

Нещастникът си ти - как може да определяш така хората, които не са показно красиви и успели?! Нормален ли си, бе?! Или мозъкът ти е е промит от сапунки?

Е, аз не знаех, че са "непоказно" успели... А ти май се позна а?

Джо, не си готин човек, не си.

Тъпият си ти, защото си пропуснал момента в който момичето показваше златния си медал от завършването на специалност история с който каза че най-много се гордее!

Колко отчаян трябва да си, за да направиш това?!?! Странно е някак! Или всичко е лъжа и отново са някакви платени и готови на всичко за пари хора.

Не трябва да се отрича всичко, което е далеч от разбиранията ни...

Сори, тази събота съм на работа :)

По-голяма глупост от тази не можаха да измислят..........за какво ли не са готови хората за пари........