Хайди: Искам децата ми да имат нормално детство

41-годишната манекенка отглежда сама 4 деца. Тя не иска да ги тласка към кариера в шоубизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Хайди: Искам децата ми да имат нормално детство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ БИВША ЦИГАНСКА НЕВЯСТА...

Това, новина ли е?

Забелязала съм, че като преглеждам светските новини за жени родили, оженили се, развели се над 40 г., задължително се извяват няколко мъже като "истината боли" за да покажат своето неодобрение. Да обяснят на жените над 40 да не се сравняват с "агнешкото", да си седят в къщи при плетките, да си гледат кариерите и т.н. Защо бе драги? На избиване на комплекси ми прилича..... Писано от застаряващи чичковци, които се заблуждават, че за мъжете възрастта не е фактор....И не могат да се видят колко са смешни и жалки като преследват млади жени и си мислят, че са вървежни щото им е по-дебел портфейла от този на някой младок. Младостта е по-хубаво нещо от старостта драги - всички го знаем. Само че това важи и за жени и за мъже :)

Абсолютно съм съгласен с Вас. Каквото е за жените, това е и за мъжете. И вече има доста възпълни лелки с добър бизнес, които си отглеждат млади момчета, че и се женят за тях, кака че и това важи еднакво и за двата пола. Но тези неща трябва да се приемат, а не да се отричат и да се стига до смешни изказвания, че е все тая дали мъжа е плешив и шкембясал или жената е с 20 кг. повече след раждането, със стрии, бричове и бръчки 3мм "crow`s feet" около очите. Тялото старее, с пластики или не. По външен вид е смешно да се сравнявате на 40 г. с 20 годишна, а и не виждам на кой му е нужно. Всяка възраст си има чар. Външният вид определено не е чара на периода след 40.

Може и да ти е смешно, но има жени на по 45 които въртят по няколко мъже и момичета на 20, които нямат гадже... Всичко е строго индивидуално. Тъпи са ми такива обобщения - всички жени над 40 имат по-лош външен вид от тези на 20. Това просто не е вярно. За протокола - на 30 съм.

Това дете хич не прилича на майка си. Явно е одрало кожата на баща си.

ако даде господ, още 4 дечица мога да и врътна на тази Клум. моята булка съм сигурен - ще ме прости...

Твойта булка Мара с Петте Баджака ли? Ще те прости разбира се.

-Хайди! -Хайди, ама е светло...

Aбе, не знам защо,...жените обичат да си показват по снимките половината цици ??;-)) Aко, аз си покажа половината топки, какви ли ще са коментарите??!! ;-)))

e аз бих си показала целите но няма да бъда добре приета от женската част .много завист и злоба и ще ме обявят за неморална, а в показването всъщност няма нищо лошо

Aми, да!! Tо пък нали знаеш от къде идва зависта и злобата?! Oт това, че те го нямат! Kато и са циците колкото,.. копчетата на дънките ми , как няма да ти завижда;-))

Началник

а аз като видя извадени цици и не се сдържам и отивам да ги прегръщам и целувам... то се не трае!

тая изглежда като вещица -не знам как така е модел????? женена за черен а детето бяло на снимката няма що

Имайки предвид ЕГН-то си изглежда съвсем добре жената. А преди как изглеждашеееее !

Gal

Много си е хубава жената...я сложи една снимка да те видим тебе...

Всички застаряващи лелки реагират болезнено на истината. А тя е, че повечето българки над 40 не изглеждат никак добре и го знаят. А този форум се посещава предимно от такива. Минусите ще го докажат.

Тази е голяма палавница. Сигурно не си помни бройката вече.

И аз бейби!

Моля ти съ само ни ги кърми по моловете....

тя не беше ли женена за черен? Много бяло това дете.

Да беше, но един мъж не стига. Черните ги знаеш, но пак не стига.

Докарай ги у наш сяло и оди си развяй байряка пак.

На първата снимка къде видяхте Сийл и Хенри, че аз нещо, май, не довиждам?!?

"41-годишната манекенка отглежда сама 4 деца" НОУ КОМЕНТ!

Самотна майка -но милионерка мой