В Япония недоволстват, че Мис Япония не е японка

Хората в Япония се възмущават, че Мис Вселена Япония не е чиста японка.

Обратно в новината

Коментари - В Япония недоволстват, че Мис Япония не е японка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя па една бира...

На мен не ми харесва. Има много по-хубави хауфу от тази. А японците са си расисти, това е зле прикриван факт.

поне не се пристискват като да речем сведите...знаес за кво иде реч с японците, а сведите сте има да ти се усмихват и радват доста време преди да разбереш че те мразят! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

така и трябва да бъде - представя япония, а не китай,примерно - нормално е да има недоволни японци

Стою

Нашта Антония - чистокръвна рускиня!... ;D

Стою

Нашата

то на нашите конкурси скоро ще печелят приза туркини, циганки и може би сириики. A iaponcite sa pravi imat nacionalno dostoinstvo.

Има много по- хубави японки...

Jeni

Много хубава!

'тя има смесена кръв. Майка й е ирландка, а баща й - наполовина венецуелец, наполовина афроамериканец'?!?!

а ти каде прочете, че марая кери претендира да има нещо японско? момичето говори за идола си, марая, защото и тя, като неям има смесена крав. сега разбра ли, или пак ц? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мислех, че смятат за по-нисша раса само бледоликите, а то било дискриминация и по други цветове.

Хубаво съчетание на характерни черти, краката малко като на японка, изключително грозни и старомодни обувки.

Xубаво момиче, прелест е . A за чистотата на расата да не се безпокои никои. Cлед 100 години почти няма да има представители на чисти раси.

Стою

Чисти раси няма отдавна.

то добре че чистите раси намаляват, че по малко дефектни хора сте се раздат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След 100 години няма да има европейци със сигурност. НО смяташ ли че няма да има негри, китайци или араби?

Много ми е интересно, колко от японците подозират, че са възмутени от избора на Мис Япония ( още ПОВЕЧЕ на "Мис ВСЕЛЕНА ЯПОНИЯ", както е посочено в материала )

Hикои не знае каква кръв тече във вените му. и не може да знае, защото през всичките воини в света хората са се смесили много. 3а мене щом красавицата с маика японка (и не се знае 100% че баща и е истинскя??) а и според и3лаелците тя e апонка 100% (баща не играе роля??). тя е японка защото е родена и израстнала в япония! и на края да кажа какво Сократ е казал:"Аз не сам атинянин нито грък, но гражданин на света" (това пиша и аз в моита книга за себе си...)

Споко,целият свят си е всъщност расистки,колкото и да е странно най-големи расисти са циганите-джипсита-роми,даже се мислят за някаква избрана раса,ако това девойче беше станало мис Нигерия примерно ,талибаните нямаше да недоволстват,а щяха просто да го пребият с камъни

Не стига, че не е японка, ами е и пълнолетна, а на всичкото отгоре не е анимационна. Кошмар!

haha!!! Ama tova samo chovek, koito e bil v Iaponia ili e zapoznat s manga art mozhe da go razbere. Bravo na komentara

И нашите миски не са Българки , на всичко отгоре не са особенно симпатични. Имаше една, шмайзер ли беше ?! Няма такъв върколак ! Грозна , та страшна .... Да не се жалват джапанките , тяхното момиче си е красавица отвсякъде : )

Много си е хубава мадамата! Хвала! Децата от смесени бракове често са удивително красиви :)

Това момиче е наистина висока класа ! Хубост дарба от бога ! Дано да има и малко акъл !

много красиво момиче. неама значение от каква народност е. заслузава си короната. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не помня кой световно известен писател беше казал, че няма по-големи расисти от японците. Той самият много години е живял в Япония.

Стою

Дж. Клавел Кво да правят, земята дето я имат - хич не им стига, ама хич... Не че това ги оправдава. Просто им е насадено от векове, че всеки външен е още едно гърло, което ги подяжда. От момието съм възхитен.

Факт е, че те са големи шовинисти и често децата със смесен произход ги тормозят в училище. И до ден днешен японците отказват да разкопаят древните могили от първите векове на държавата им, сакън да не се окаже, че предците им са дошли, я от Корея, я от Китай. Но принципно, не са само те. Помня един скандал с руса и синеока мис Зимбабве отпреди години.

Мацето е трепач, баси тъпите японци!

А,как да се определи момичето - японка или нигерийка! Или едното или другото,какво значение има! Няма нищо по-красиво от естествената красота! Западняците и японците са си чисти расисти,да не кажа по-остра дума!

Абе по-големи расисти от евреите няма по принцип!

Расисти, да не я гледат тогава! :)

Много си е добро девойчето.Ако ми дойде,нЕма да го върнем :-)

Много красива е, но аз знам защо. Защото баща и е любител на българска бира! Дори детето си е кръстил на нея. Пийте българска бира за красиви деца!

Къде са ЯХК, братчедите на БХК? Спът!

Расисти от класа. Някой ако закачи техен човек ще има рев до небесата. Срещал съм се с японски туристически групи по света. Толкова са нахални и нагли почти като рускините на златните :) Винаги те да са първи, винаги правото е тяхното. Ще те претъпчат няма да забележат.

Е, Ганьо Балкански не е свикнал с конкуренция. Разбирам те.

По-скоро си попадал на група китайци, щото по-нахални от техните туристи няма. Японците пътуват или сами и евтино - това са студенти на културен творчески отпуск, преди да ги погълне корпоративната месомелачка, или на организирани групи в скъпи хотели и много-много не се смесват с останалите туристи - това са богати пенсионери. Да, взискателни са, защото плащат скъпо и искат първокласно обслужване, но винаги са учтиви.

Два силни и доминиращи гена са се сблъскали, и бих казал, че девойката е взела еднакво от тях.

На азиатците, африканците и евреите е позволено да бъдат расисти.

Най-точният и най-верният коментар!!!! 100000000000000+

Че то и в България често печелят не-истински българки, така да се каже... Повечето са някакви мургавелки...Но така или иначе по света ни знаят, че сме точно такива... мургави, черни...жалко

В Холандия един пич ми вика, ами като си българин що си такъв рус? Между другото там има и много мангали, които наистина бачкат здраво - "на сфетята" хаххаха

"на сфетята" ХА-ХА-ХА!!!

Това ми се случи и на мен веднъж преди 10-тина години в Амстердам. Много съм била бяла за българка!

И на мен ми се случи, един доктор французин се съмняваше, че аз и децата ми сме 100 % българи. - И какви са тези сини очи и руси коси вие сте немци или швейцарци, не сте българи. Направо избеснях!!!

Много е красива. Да не са чак толкова сърдити японците, да видят нашите Мис България от 10 години насам ... пази Боже! Тяхната е чудно красива. Нашите са крокодили и баби Яги.

това е така, защото кака калканджиева не иска да има по- хубава от нея

Прекрасна е! Само малко ме тревожат ноктите й ...

Kакъвто ще да е произхода и, момата си я бива!!

+++

Миямото е баща й нигериец, а Окечукво майка й японка :-)

А в българия няма ли да се недоволства ако спечели цигънкъ?

Неееее!

Може онова Карибското тяло например!Че й забравих името.хахахха

Pep I :-)

Е това не е ли расизъм, мамка ви жълта...

Не е расизъм, тъпако! Това е защита на национални интереси.

Тази ми хареса