Бритни Спиърс се връща в училище

Бритни Спиърс започва да взима уроци по математика, за да помага в домашните на децата си.

Обратно в новината

Коментари - Бритни Спиърс се връща в училище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам нищо за образователната система в САЩ, но наистина ли на 9 години вече са в 5 клас? Започват на 4.

Браво на Бритни! Отговорна и не се срамува, от недостатъците си! Аз съм висшист, но не мога да помагам по математика.

Много остро гледате на нещата! Аз лично познава и хора с по 2 висши и дузина изучени езици които метат кенефи и едно цигане с основно което върти бизнес с коли на старо за стотици хиляди месечно. В крайна сметка важно е само как живееш. Щастлив ли си? Имаш ли каквото ти трябва? Имаш ли каквото искаш? ... Образованието е само предпоставка да получиш горното, не причина да го получиш. Аз като човек също с 2 висши (ученето ми е нещо като хоби и сигурно скоро ще почна и трето или някоя докторатура) ще ви кажа: Забравете комунистическите навици че трябва: "Да учиш за да не работиш!". Ученето си е чиста загуба на време ако нямаш възможност и желание да се реализираш по специалността. А ако имаш желание (не само на думи), възможности има колкото си щеш, дори и в мизерната ни България. Тъй че тъпата утка Бритни не и бере грижа! Тя си живее живота перфектно, щастливо и безгрижно и аз лично и завиждам за късмета в живота! Дал бог на всекиму така да живее! Много важно, че не знае колко е 2+2!

Ние гледаме " остроЗ" , а ти гледаш " тъпо" .Много се съмнявам в образованието на човек, който казва "имам две висши". И сега ще запише " докторАТУра"!

ffrape

умнико "до краси", как според теб се пише ДОКТОРАНТУРА бе??? правилно мисли и правилно го е написал човекът!

Ууууфффф, кой я е измислил тая аритметика ли беше математика ли е?Мнооо тъпо! 2+3, 3+7....тъпооооо.

Куул. Ще пратя мама и баба на училище за да ми помагат. Вери куул!

браво на девойката. добре взима. добре, че на мен не ми се налага и аз да доучвам, щото сина си се оправя сам...

Забавно е да четеш мнения, в които името Бритни се свързва с Британия и автоматично пишещите смятат, че Бритни е британка...

Ахахахахаха...това си го биваше! :))))))))))))))))) Абсолютен шамар:)))

Бритни, Бритни, остареваш и ти моме, остаревааааш... Не е работата в математиката или децата, просто ще й се на нея самата да беше 5ти клас, това е цялата тайна.

Никога не е късно човек да завърши образованието си, дори основното. Ако наистина си в Лондон значи знаеш, че има достатъчно вечерни училища и курсове за възрастни. Но за съжаление българския манталитет е, че докато си млад учиш, а после вече край. Стоиш си с наученото на млади години.

Незнам за вас, но за мен е шокиращо и подтискащо. Има хора дето цял живот се трудят и учат и напредват и с пот си изкарват залъка, ебават ги с малки заплати, а такива слабоумници без образование, спечелили милиарди са пример за нашите деца. Тази дори не е завършила гимназия и има такова световно влияние. Мирише ми на промиване на мозъци и умишлено затъпяване на поколенията.

и кво влияние има тая проста овца?!

Ами какво, на такива като Стринка им и подобни.

Истината е малко по-различна. Когато Бритни Спиърс и Кристина Агилера показват удивителни певчески качества още от деца, тяхното образование в училище е нацелено само към едно - да станат звезди. Това повлиява на образованието им, прави го еднопосочно, но се достига целта. Поема ги Дисни и пътят към звездите е открит.

Тя има талант в шоубизнеса. Представям си ако беше в България, такива като теб нямаше да я оставят да се развива от чиста завист, защо някои могат, а аз- не.

Сто, не и завиждам, да се развива както иска. Просто разсъждавам. Не виждам какъв талант има, това е субективно мнение, не ми допада, няма глас, но може да се чекне. Ами ако това е таланта- да се развива. Просто ми е болно, че посредствеността взима връх.

Жената поне си прави труда да се коригира и да се образова. Чест и прави.

Ако бях на нейно място щях да наема частен учител по математика да помага и на двете ми деца. Кога ще се научи тя ... , че да помага на децата ... мамма миа...истинска блондинка!

Тая ако се върне в училище няма да й простят там.

To не знам колко трябва да си тъп, за да не можеш да решиш едни задачи за 2-3 клас, особено в Англия!

Англия?! Бритни е в САЩ умнико!

Oops, she did it again...

В 5-ти клас се учат "+ - x :" на дроби....Тая Бритни умница хубавица:)

Да ти кажа- в Северна Америка са поне с 1-2 класа по-назад спрямо БГ с материала и като цяло се учи по-малко и по-лабаво, за това БГ деца като отидат там стават от обикновени дечица-децата чудо и ги местят с един клас напред спрямо БГ. Така че считай колко е умно Бритното след като и с тези класове й е трудно.

Ама Бритни една идея по-умна от Дейвид Бекъм, който каза, че не можел да помага на децата си с математиката още откак бяха във 2-ри ли, 3 - ти ли клас...:) Бритни поне до 4-ти включително не е ходила на частни уроци..

в ю кей е така повечето са с килийно образование.

Моето дете, Бритни Спиърс не е от обединеното кралство.

Съвет - не се хаби, Бритни - запиши момчетата на уроци директно, ти и без това няма да прихванеш от математиката.

е те тая ме върнА в 6-ти клас!