Анджелина Джоли с първа поява след разкритията

Актрисата направи първа публична изява след разкритието, че е отстранила яйчниците си. Тя уважи наградите "Изборът на децата" с дъщерите си Шайло и Захара.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина Джоли с първа поява след разкритията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно е отбирана за кайма..Направо оглозгана..Много я харесвах, но след като разби семейство, тотално ми падна в очите.Сега съм напълно уверен, че няма ненаказано зло. Не си гради щастието върху нещастието на друг !Всичко се връща един ден..ако не на теб, то на децата ти !!

Различни в какво? Те всички са различни или има двама еднакви? Или искаш да кажеш, различни=шантави=с умопомрачение=дебили=изчанчени=педали=всякаква друга измет. Доказала се сама като такава! Не нарочена от някого! Има много хора с различна сексуална ориентация, но не я рекламират! В това отношение медиите са пълни помияри! Те са причина за нарастващия разврат и насилие! Те и никой друг! Казано е: който сее ветрове, ще пожъне бури!

Нещо много ти е объркана мислата! Я опитай пак! В известен смисъл, си доста различен!

Съгласен съм с наградата. Че е хубава - хубава е. Ама е от оня тип хубави жени, дето им отива да са зли (поне като герои, не я знам как е като характер наживо).

следващата стъпка каква ще е? да си отреже главата може би?

Да прави каквото реши, ако смята че така ще бъде по-дълго жива за семейството си. Но това е Боже работа -утра може да я "вземе" Господ и това което е направила за уж здравето си кому ще послужи. Само за пример на разни неориентирани хора. Ако е било необходимост да постъпи по един или друг начин - разбирам, но за превенция - не напълно. Звучи ми, че всеки новороден трябва да му премахват апендикса, щото е потенциално опасен.

Това не са безобидни интервенции, за да е просто профилактика. Подозирам, че поради това, че е публична личност, а не иска децата й да знаят истината, лансира тази версия пред медиите. Само тя си знае какво й е на душата.

Тая защо не си махне главата, че може и там да я удари? Защо ни занимават с тази малоумна холивудска кифла.

Защо ни травмирате с всякакви подобни лудости!? От писанията в дира стана ясно, че тя имала "лоши гени" и за това почнала да си реже ту това, ту онова!!! На всеки родителите и бабите му са умрели от нещо и к'во да правим тогава?! Сугурно трябва да се разхождаме, кой без ръце, кой без очи, кои без крака, кой напълно изтърбушен, досущ като в ония клип на гробищата с Майкъл Джексън?!

Вие сте толкова тъпи същества,че ми е чудно как се понасяте.

Ама много ми мяза на изказване на нещо от среден род напр. теле

Напротив ,дели ги на нейни и осиновени. Погледни снимките, кагато се радва прегръща нейното дете и е с гръб към другото , а тo милото , я e прегърнало отзад.

Престанете да ми я възхвалявате като майка. Анджелина сама разказва в интервю, че разполага с 12 бавачки, които се грижат за децата и. То така деца кой не може да гледа? Това ли я прави майка-героиня?

Пък аз помня много дълъг период, в който нямаше никакви бавачки - умишлено. Сигурно се налага да ползва, когато работи или сега, когато се лекува.

Ти да не пишеш от тяхната къща, че знаеш има ли няма ли. Не виждам защо се чувстваш отговорна да пишеш след всеки пост, все едно ти самата си Анджелина Джоли. Ама не си, така че....остави хората са кажат какво мислят. Жената сама си казва, че отсъства понякога по няколко месеца то къщи и всяко дете има по 2 бавачки, които са непрекъснато с него и се грижат само за него. За хранене, чистене и т.н има друг персонал. Не знам за какво упорствате. Има пари жената, харчи ги. Нейно право е. Но не я изкарвайте майка-героиня защото не е. Честно казано ми е жал за нея, защото наистина е много красива, но определено или се друса с нещо или има психическо заболяване. Съжалявам, но така мисля аз. Не смятам, че моето мнение е редно да го приемате лично.

Аз мислех че Шайло е син, а то засега било дъщеря. Очевидно е тръгнал(а) по пътя на дъщерята-син на Шер.

В един френски сайт четох, че Анджелина Джоли е РЕАЛНО болна от рак на гърдата, но го крие. А причината да си махне яйчниците е, че ракът се е разпространил в тях. Т.е има метастази. Не знам дали е вярно! Дано не е! Но е факт, че жената не изглежда здрава...Макар и да е прекрасна и сега!

Да, правилно си чела. Но всъщност ракът в ранен етап се контролира с кръвни изследвания и проследяване на туморен маркер, което предхожда същинския рак и имайки предвид колко е загрижена и как се изследва, е рано за разсейки. Може да се каже, че туморният маркер е показал наближаващ рак и тя е взела своевременни мерки по препоръка на специалисти.

Докога ще ни занимавате с тази рептилка? Или не можете да намерите по-голяма извратенячка като пример за подражание?

Стига бе, скочубрата е получила награда за красота (пардон, за злодей).

Не разбирам какво точно не харесваш у Анджелина, но изказването ти като терминология определено намирисва на платена пропаганда! Ти не си Ани и определено не си жена, защото ако беше такава, щеше да се радваш, че Анджелина повдига проблема за рака на репродуктивната система при жените: един от най-тежките фактори при женската смъртност през 21 век.

оцтраняването на яичници при жените, преди да е наступила менопаузата, води до много тежки хормонални нарушения с тежки последствия за целия организум. ... така че - помослете защо и кому е нужно всичко това!

Помислихме и се досетихме, че щом го е направила - било е вече неизбежно.

кому е нужно?- на частните клиники и търговци, пардон доктори

Къде са другите 4 деца?

Не са им стигнали парите - платили са и да иде само с двете.

Може и да си прав! Най-вероятно даже си абсолютно прав! Инак и Брат щеше да дойде с момчетата

Жената е осиновила 3 сирачета от най-бедните места на планетата, а вие продължавате да плюете. Колко сирачета сте осиновили, че си позволявате да плюете?

Знаеш ли, колко печели "жената" както ти я нарече?! Forbes "Най- платените актьори на Холивуд" А. Джоли от юни 2012- до юни 2013г. е спечелила 33 милиона долара.

Не става дума само за пари. Много по-важният ресурс е ВРЕМЕТО и грижите, които им отделя. Тя се е раздала и продължава да се раздава докрай.

Не са сирачета. Взети са от родителите им. Вероятно срещу пари и обещания. Можеш да прочетеш в интернет стари статии по въпроса от преди години, когато са извършени осиновяванията.

Последното сирийче е осиновила, защото я прегърнало и се е разплакало. Иначе не е било планувано, не ги колекционира.

Кое му е лошото? И аз така спонтанно осиновявам / спасявам котки, под въздействие на моментните емоции.. А майките на децата могат да са доволни, че детето им ще бъде живо, защото иначе не е голям шанса.

"Анджелина Джоли с първа поява след...." "Катрин с поредна публична изява" Едната с първата, другата с поредната, третата с последната....

И тази персона е на заплата в агенцията за социален инженеринг. Чудя се дали се занимава с окултизъм. Много я влекат такива роли а пък и е начин да си различен като разбираме от нея.

Шайло ще стане голяма хубавица. Страхотно дете.

силата на гените!

Не думай! Да не се юрнат да я оперират превантивно от малка!

Следва отстраняване на мозъка!

Та принципно се е родила с отстранен! Всички изродщини и идиотизми идват от хазарите!

Брад Пит скоро ще си търси истинска жена!! Тая скоро и вагината ще си махне!!

Прекалихте с рекламата на тая. Всеки ден ни я навирате за да видим как хората едва ли не одобряват умишленото осакатяване и причиняване на вреди от доктори. На който, каквото му е писано, това ще стане. С отстраняване на здрави органи няма да се спаси ако й е писано да умре. А винаги можеше да си прави прегледи на 1-2 месеца и да хване в зародиш тумор.

Аз ти предлагам ако ти се наложи операция да не се подлагаш на тази гнусна анти-съдбовна процедура. Ако ти е писано ще оцелееш и без нея!

Това най ми се арекса: "Различността не е лошо нещо. Когато някой ви каже, че сте различни, усмихнете си, вдигнете глава и продължете гордо напред". Мисля си, ако река да стана различен, примерно като тия от ИДИЛ, мога ли да си го напиша на фланелката? Ама то за ИДИЛ май не важеше? Май и за много други не важи -крадящи в молове, обиращи банкомати, крадящи малолетки, убиващи прибиращи се от работа за 15 лв, обиращи и изнасилващи бабичките по селата и т. н. Не знам за кърмещите в моловете и ексхибиционистите. Изобщо, май много различни ще трябва да караме да се усмихват и да вдигат глави. Но в "демокрацията", всички различни са на почит. Най подходящ пример е министър -председателят Борисов. Хем е най различен, хем е най голям в държавата.

Не са намята и не се набара.Толкова опротивя натрисането и фалша и извратеността и ,че няма на къде.Това е анти жена откъдето и да я погледнеш.

Не беше ли Анджелина заявила, че ще държи децата си далече от публични изяви или бъркам с някоя друга? Защото се вижда, че изобщо не са встрани.

Шантавелка е Анджелина. Има всичко в този живот а прави глупости и психясва. Това сигурно е от презадоволеност.

И на мен ми направи впечатление, че прегръща само едното дете - нейното родно. Не е ли взела това другото момиченце от родителите му, за да го обича както обича родното си? Лицемерие за пред хората, но в моменти на емоции, как сама се е издала.

Винаги можеш да намериш кусури на някой. Направи колкото нея и после я плюй! На мен ми е любимка.

Това, че на теб ти е любимка, не значи, че няма кусури. На мен лично ми стана жал за другото момиченце. Всяко дете трябва да бъде обичано, а не пренебрегвано и това публично пред цял свят. Ужасно е.

Хм, гледа го на запис предаването и знаеш или си правиш изводи от снимките...?

Аз гледах записа, има го в yahoo, тя определено прегръща само едното дете.И сега какво?!?

Otidi na getty images i potyrsi za tezi nagradi. Tam shte vidish na pone dve snimki kak Angelina pregryshta Zahara. Relax!

Снимката ме възмути, като е толкова добра, нежна, и т.н. защо не е прегърнала осиновената дъщеря, само едни лицемерни усмивки не са достатъчни. Премахване на гърди, яйчници и глави си е нейн проблем. Тялото има и други органи, така, че ако ти е писано да се разболееш от рак.....

Колко показателен е езикът на тялото. Прави впечетление как в изблик на радост на едната снимка прегръща родното си дете, а осиновеното прегръща тях двете, на другата снимка пък погледът и е пак в Шайло...

Кръвта вода не стана. Църното може да е наследило маймунски гени. Вари ги печи ги, дивакът си е дивак.

Каката не е зле да почне да се храни, щото на скелет е заприличала.

Каката може и на химиотерапия да се е подложила превантивно и затова да е толкова слаба. Не е ясно, може и да се разчуе някой ден.

до лаиф дира каква злоба. каква завист! от такива като теб лаиф дира светът е на този хал... умираж от собствената си злоба и завист... не можеш на малкия ж пръст да се опреш... злобеж злобо завистлива... за всеки влак си има пътници...

Това пък беше точно представителна извадка от адмираторите на Лайфа - пълен тъпак! Ама е право ооо в едно, че "за всеки влак си има пътници..."

Ако не се лъжа под почти всяка статия пишете този коментар. Ама моля ви се, като не ви понася, не влизайте или поне не четете коментарите.

Aко да вземе да си отстрани превантивно и главата, че що народ мре от рак на мозъка и всякаквъ други шитни. Тъкмо ще намалеят идиотските новини от този ти.

Гледам, на теб са ти я отстранили вече. Мислиш и пишеш с г.ъ.з.Ъ. си

ПишЪ ниграмотно щот съм проз и толкоз си моа. Проблем ?

Ангелинка за женска икона не става, ама за живите мощи безспорно печели всички класации!

"Актрисата направи първа публична изява след разкритието, че е отстранила яйчниците си. Тя уважи наградите "Изборът на децата" с дъщерите си Шайло и Захара." Много интересно! И фотото е супер естествено, просто отвътре им е дошло да се висят по нея като маймуни... а тя и останалите майки да си показват зъбите по американски"Колко сме щастливи! колко сме добри във всяко отношение! Сега ни осведомявайте кога става, кога ляга, кога отива, кога се връща, кога яде, пога повръща, кога пърди и кога се е насрала и пр.и пр. и за Шайло и Захара ни осведомявайте...

Като не ти харесва, никой не те принуждава да я гледаш и да четеш за нея. Чети си новините за убийства и катастрофи и се наслаждавай. Не забравяй, че има и такива посетители на сайта, на които им е приятно да гледат красиви, усмихнати и щастливи хора и да четат за тях.

че ми изтри така светкавично отговора? Беше писано, че не личностите ме дразнат, а начина им на представяне от бг. медии ме дразни! Не всички българи са на нивото на Прекрасната "Неземно красива жена! Да е жива и здрава, и прекрасните й деца също. Дъщеря й Шайло е същата красавица като родителите си." Какво ли всъщност е искала да ни каже и дали е припаднала от възхита безмозъчната лелка?!

Неземно красива жена! Да е жива и здрава, и прекрасните й деца също. Дъщеря й Шайло е същата красавица като родителите си.

Па другата не е ли и тя като родителите си красива?!

Възможно. Не съм ги виждала. :)

и аз това си помислих и още: като са една до друга майка и дъщеря се вижда, че Анджелина си е природно красива, а не като местните "красавици" - като се снимат с децата си е пълна гротеска от пластики и силикон

Хубави деца, дано да оздравее жената!

Е какво да оздравее, като тя не е болна. Тези операции са превантивни.

В крайна сметка ние знаем само толкова, колкото тя е решила да разкрие.Може и да е болна.

Да, де - преванивни са уж, само дето никак не са безобидни, не е някоя апендектомия, да речеш, нито са и щадящи, нито възстановяването става за сидмица - две, ако изобщо може да се говори за възстановяване. Горката жена само тя си знае какво преживява и вероятно не тиражира истината, за да не травмира децата си.