Хулио Иглесиас: Възхищавам се на Лили Иванова

На 26-и май носителят на "Грами" ще пее в "Арена Армеец" по покана на "Loud Concerts".

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас: Възхищавам се на Лили Иванова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да заминава на концерта....това че аз не му харесвам музиката не означава че няма льолювци дето я харесват...въпрос на вкус както рекла баба меца след като си облизала задника...

хулио и лили-би било хибаво да изпълнят нещо заедно. и двамата са супер големи звазди!!!

ДВЕ ГОЛЕМИ ЗВЕЗДИ -ДВА ГОЛЕМИ ГЛАСА

как са се запознали с лили иванова? въжищава се конкретно на таланта и и на колосалния и труд. в заглавието пише друго.

Латино чалга...кой го люби да заминава...

Хубава новина е , че ще идва Хулио Иглесиас. Лоша е, че ще пее в Арена Армеец. Там беше и предишният му концерт, звукът беше ужасен, огромни очаквания разминаващи се с какафонията , която получихме. Жалко е , че организаторите не се съобразяват с липсата на всякаква акустика в арена армеец, това е спортна зала , а не концертна, но дай тука да вземем пачките, какво ни пука за публиката.

....защо бе човече? Tа, тази зала беше голяма гордост за един известен човек, тои я открива ряза и лентата, 100 пъти я споменава като актив за себе си!? Tи сега търсиш акустика? Tук, в тази страна, на края на балканите така се вършат нещата! "Kато кучето на нивата"! Hали знаеш какво е казало кучето: "Kое ли ми е наред, че и мадете да са ми отпред"!!!....:)))

....Xахаха....знаех си,..и как ги провокирах?!.. плюещите и храчещите се появиха!.. има хора,..които и маиките им да покажеш на снимка и ще започнат да храчат! Oливате мониторите си със собственните си плюнки бе хора! Kаква е тази злоба и завист, не знам?! Kакъв е този "душевен оргазъм" които изпитвате като оплюете някои? Kато видри си изяждат сами "тестите", от злоба и завист! Mалоумни.. Hещастници!! xaxaxaxaxa...

Мда-а-а... Точно така, точно така. Напълно си прав, драги. А сега ще дойдат едни момци, за да си поиграете на връзване. Първо те ще те вържат, а след това ще ти покажат една бяла стаичка...

....и кои ще гледам в тази стаичка? тебе ли?!...хаха...:))))

Абе хора,Вие сутрин вместо вода оцет ли пиете,та сте толкова вкиснати.Никой не одобрявате и само квалификации този такъв,онзи онакъв-и т.н.Погледнете се първо в огледалото и тогава критикувайте.Аман...

Погледнах се. Доволен съм. И след като изпълних съвета да погледна първо в огледалото, като второ (без да съм кисел) формулирам: "Преклонението пред примадонието, както и всяко преклонение пред нещо, което ни залива с някаква собствена или чужда продукция - мърдащо или вече не съвсем способно да мърда, е признак на примитивизъм."

хую иглесиас е голям. митю пищофа пасти да яде

Ти се възхищаваш, нас ни е страх...

Дедо хвали баба :)))

Бастунчето на Нейно примадоние се появи и тук.

...Cигурно, се ядосваш на собственното си "Hе уважение"?!..хахаха...

Mного малко, плюещи и храчещи тук бе какво става?!

Защо пуделче чакаш да се появят плюещи? За да можеш да покажеш раболепието и пречупеният си гръбнак пред баба Лила и да и докажеш как страстно я защитаваш? Ха-ха-ха, ти си болен бе, ходи се прегледай, то бива бива, да лижеш подметките на някой, ама ти си се обезличил в пълна подлога и слуга на една гнусна дърта егоистка

Е, много е грохнала женицата, след като са й нужни бастунчета...

Cпоред теб, вероятно съм такъв,...Hо, интересното тука е, че такива като теб, сигурно не спят от злоба и завист! Hе ми е толкова до певицата или певеца, фен съм на съвсем друга музика, която няма нищо общо с балканската чалга!.. интересно ми е, че тука не пишат за стоиността на човека, на артиста, а глупости като: Kакъв и бил апартамента, много бил кич,имало само две вази, или пък имал не знам колко жени и колко любовници и т.н?! Pазбираш ли къде е нещастието им на тези злобари?..

да надуваме нещата. Възпитанието на поканените гости не позволява нищо друго освен комплименти. Аз не съм виждал Хулио да си чете токстовете на сцената. Никой няма това нахалство да не си знае текстовете и да не пее на живо!

За тоя казват, че е бил с над 3000 жени. И една деста от това да е пак е..... А Лили Иванова просто му е казала: мерси малкия, голям да пораснеш.

И какво като е бил?! В такава тежка депресия беше преди време, което показва, че не е бил щастлив, и че щастието не идва от многото жени, нито от многото пари!

Депресията идва от презадоволеност - пари, коли, жени ...

Хммм... и аз съм имал стотици жени и какво от това ...? След време в паметта ти остават само истинските ... , а те се броят на пръстите на едната ръка .

Митьо, пищове ти ли си бре..ей и тука... да се видиме ....да кормим рибе..дейба и живота убав.....