Рут Колева за детоксикацията

Според певицата Рут Колева оздравяването на организма и прочистването на дълбоко клетъчно ниво може да се случи единствено чрез детоксикация.

Обратно в новината

Коментари - Рут Колева за детоксикацията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всяка манджа мерудия :) пълно е с псевдо selebrety

Браво Рут, обясни на тоз народ как да избегне токсикацията. Очакваме нови твои изяви по наболели теми.

които ръсят са много смешни - пи Ярки на посредствеността и тъпата реклама

Като я гледам на H and M на партито как се беше детоксикиралаааа....Толкова ефирна, ама то от магнезия сигурно.. Пълна крава!

Единодушието в тази тема кефи защото се среща рядко. Както се вижда и от гласуването, лафа за свинкята и богатите родители е най-сполучливия !

Стою

Ахам. рУТКА, кво очакваш? Както обича да казва Барабата: "Изтрезняването струва скъпо." Така че - веднъж годишно... ;)

Да каже мнение и за главният допинг-майстор на републиката - баща и Неделчо - така ли детоксикира той своите възпитаници, че ни спукаха от глоби.

Бих желал да чуя мнението за детоксикацията и на Мика.

от кифли сас самочувствие и кокоши мозък

Това моме що не е в Лондон? Нали в БГ-то нямаше да стъпи, щото българите сме били простаци и не сме оценявали великия и талант? Явно най-сетне е разбрала, че единствено в България може да предизвика някакво внимание със скимтенето си.

То и тук не и се получава. Псевдо звезда. Никога няма да работи като нормалните хора понеже нали е унизително. И като наближи пенсия ще каже "Аз ви забавлявам цял живот - дайте ми пенсия". Мърла.

има мораториум върху износа на дървен материал, затова не е в Лондон

Дайте за ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ ДА СИ ГОВОРИМ , остайти я таз Червенка колева

кой знае какви субстанции ползва тая, че толкова да се вълнува от детоксикация. Има си клиники за това - за детоксикация от алкохол от дрога... Като е решила да върви там, а не да дава акъл на хората

А по принцип в каква връзка трябва да ни интересува мнението на тази личност? Още повече по тази тема?!!? Изобщо не ми е интересна и хич не ме вълнува какво мисли. Нито има някакви песни с които да се е прочула, нито пък ми е някакъв кумир за да ми пука за нея.

Рутче, и да се детоксикираш, да слабееш, да се татуираш - дори марсианка да станещ, винаги ще си просто една лансирана свинкя с богати родители. А самочувствието, което имаш като артист е просто болест. Айде по-малко занимавай хората с делата си.

Абе престанете с тая Рут Колева...Какъв фактор е, какво може, освен да се прави на звезда...Плаща ли си да я лансирате?!?

Като чуя "детоксикация" и се сещам за един блог на подобна леличка, която беше наснимала и обяснила в детайлни подробности продуктите, които изкарва от задния изход при такова прочистване.

Не знам защо но винаги като видя това създание се сещам за селски външен кенеф с потропваща врата. Защо ли несъзнателно изплува такава асоциация? Може би защото нужника е дупка с лана почти като торба с лана или защото потропващата врата е като хлопаща дъска. А може би както. А може би както кенефа няма общо с индивида , така и индивида няма общо с пеенето. А от друга гледна точка кенефа няма много общо с културата и културата е много далече от индивида. И така асоциации мнооого за този индивид.

Най-мразя претенциозните писания на малоумни идиоти, на които хоризонта за узпешен живот им е т.н. от тях "кенеф". А ти, като "сер ш" с отворената врата насред апартамента къде си бе. малоумник? Че и всичко се разнася и изнася и после се чисти някъде . И водите, и природата смърди от вас.

"УСпешен" се пише, мой човек, "уСпешен"!

Е сега вече ще спя спокойно! Бях се притеснила дали си е направила детоксикация тази лелка!

Кой ще ни детоксикира най-накрая от тази Рут Колева?

Абортите част от детоксикация . Мнооого грижи за тялото и муцуната , никакви за духовност.

Ако е певица, колкото и дофтор, направо я отпишете!

Ма за к'ва детоксикация говори тая лелка? Сигурно е на не повече от 25 а изглежда на около 50... Чула нещо и решила и решила да си плати на сайтовете да го напишат от нейно име. Повлекана нЕкаква.

... а магнезия си го набавя от ситно смлян бенгалски огън.

Чакайте бе, тая не беше ли "певица"? Хубаво го каза бай Тошо навремето: "У тая държава никой си не гледа работата!"

Това същество, което е 90ти набор, а изглежда като недоспала Лили Иванова, как смее да говори за здравословен начин на живот въобще :) Магнезий е виждала сигурно само запален, и то отблизо.

Ама вярно ли е 90-ти набор? Бързо е пораснала.............

тази пък една хубавица....няма що

Всички започнаха много да ги разбират нещата, особено на клетъчно ниво!

Ами какво очакваш от едноклетъчна амеба?

Коя е таз? Известна ли е с нещо? Щом дава акъл сигурно много ги разбира нещата. Само да не е поредната чалга звЕзда.

Пародия,но за сметка на това платена.