Гуинет: Не мога да храня децата с $29 седмично

Гуинет Полтроу се провали в предизвикателството да се храни за 29 долара седмично.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет: Не мога да храня децата с $29 седмично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА СЕ НАРИЧА СНОБИЗЪМ!

Много змийски и стъклен поглед има.Много е особена.

Адашке, ела у нас и баба ми ще те научи как да живееш с 29 $ на месец. После да не забравиш да почерпиш само.

Да правилно. Обаче тиквениците дето ни докараха до тук сами си ги избрахме! С гласуване, негласуване, липси на стачки и бунтове.

много се радваме за Гуинет, че може да осигури качествена и здравословна храна за семейството си. Все пак нейното семейство е много важно, в бедните страни майната им на хората, важното е звездите да са харанени и напоени.

Какво, говориш? Лайм, арпаджик и кориадър. С това тази снобка храни, пардон, държи постоянно гладни, децата си. И то срещу много пари. Сакън, да не изпадне в немилост пред побърканите от обкръжението си, ако ги нахрани нормално. Не дай Бог някой ден да изядат по една свинска пържола. Ще им източат кръвта да им мери холестерола.

Неприятно отблъскваща и безлична жена.Явно е опасна и за децата си, които нагъват до полуда лук и лимони!

Ква е тая певица? аз що не съм я чувал?

Зависи в коя държава... В Етиопия например средната месечна заплата е 7 долара, а килограм месо струва 2 долара. Хората са много бедни. Тя с нейните над 100 долара месечно ще си живее живота там и децата няма да са гладни.

Горкото й семейство! Тази статия ще я прочета на съпруга ми, та да разбере как добре го храня и да не се оплаква, че току виж съм минала на арпаджик и лимони.

И сега, специално за потребителите на ДИР-а, ПЕВИЦАТА Гуинет Полтрол ще ни изпее една песен за добро храносмилане!

Горките й дечица. Къде гледат социалните служби в прехвалените САЩ? На тая холивудска анорексичка трябва да й се отнемат децата. За геноцид!

Как някой мъдър човек е казал:проблема не е как да се нахранят бедните,а как да се нахранят богатите!

*както

Хуинет Полтроу

Българина е хем гол,хем голям.

Певицата?

Тя не може- Аз не искам....

Арпаджик с лаймчета- класика в жанра.Кеф ти на попара, кеф ти на грил!Тая женица съвсем се побърка.Очаквам в скоро време Анджелина да осинови клетите дечица, преди да са пукнали от глад.

Информацията в статията не е поднесена коректно! Инициативата на Гуинет Полтроу да живее месечно с 118$ е в подкрепа на кампания за увеличаване на социалните помощи. Нека първо да знаем, а после да коментираме!

Хлапетата ручат арпаджик, магданоз и зелени лимони за десерт? Да дойдат в България! Ще има лапад, коприва, трънки, глогинки. А ако слушат - в събота вечер дюнер и пържени картофки.

ми що пишеш тогава бе нещастник герберастки ? На теб ти плащат да тролиш по форумите.

"Сития на гландния не вярва".Всеки от човешките търтеи наречени " милионери" трябва да е задължен да кара на тази диета поне през една година и нещата ще се пооправят.Иначе тази ненаситна пасмина от лакоми и алчни хора ще унищожи човешката цивилизация и култура.

Ами продавай си тялото, за да ги храниш. Както правят и защитаваните от теб хора на помощи - крадат, грабят, продават наркотици, проституират, продават фалшиви чанти на чаршафи по улицата. Те не живеят с 29$ на месец. Ти бившия си съпруг също го храни с марули за 29$ на месец - той заради това избяга.

И защо ли толкова се гордеем,че сме уж нещо цивилизовани хора шом сме създали свят, в който милиарди хора гладуват и нямат дори чиста питейна вода?

Питай Боко тиквоча що има хиляди гладуващи. Явно са такива еврогейските ценности ? Хората по цвял свят започват да се надигат срещу агресивния капитализъм.

не заслужаваш и ред да ти напиша но да ти кажа дали ти плащат или не, от това което пишеш разбирам какъв нещастен човек си и ти пожелавам да се оправиш и психически и материално. Успех

Не сме го създавали ние хората, обаче. Ние само го подобряваме, за да е поносим. Дори слънчицето, на което толкова се радваш ще те вкара в болница с втора степен изгаряния ако постоиш един ден голичка под него. Този свят не е правен за хора. Хората се мъчим, приспособявайки се към него.

MK77

Подобрявайки условията на този свят, ние се развиваме. Това води до еволюция. И в този смисъл този свят е създаден за нас.

Aми, дали е чувала великата фраза на Mария Aнтоанета: "Kато нямат хляб,...да ядът пасти??... и после, заминала на гилотината!

Jeni

Или както казва нашенецът - Дупе знае две и двеста!

Стига комунистическа пропаганда. Маса наши живеят там от години. Пребиваващи българи със зелана карта, получават за пърпвите 6 месеца по 600 долара на месец помощ като безработни. Прибират и след 6 месеца - пак! И бачкат тайно. Стига се лъгали хората. Ще вземят янките да бягат в Куба и Сев. Корея.

Нали подписа преди входната виза, че нямаш такива привилегии. От къде ги получи тея $600 на месец?

Опазил бог, да живее човек на $600 месечно в САЩ. Само наемът ще е повече. И за нашенския тарикатлък, да се работи "на черно", за да не се плащат данъци и да се получават социални: това е манталитет на втора класа хора. Те си мислят, че мамят системата, ама като дойде време за US пенсия, се чудят защо е толкова малка и се прибират в България, защото само тук ще им стига. Ако човек отива да живее в САЩ. по-добре да избягва такъв "маймуски бизнес", а да работи легално, като останалите.

:)Печелите 1-во място за виц на деня!Честито!

Айде бе не можеш ? Тука нашите родители как живеят с 50 лева на седмица, при пенсия 200 лева ?!

Знаеш ли, че всяка пенсия над 150 лв, каквато е на майка ми, ми се струва страшно голяма!Това са цели 50 лв до 200! :-) И това за над 40 години тежък труд, при тежки за нея условия на работа, със средно образование и медали за ударен труд! Просто гаврата на държавата към нея е безкрайна! И като капак на всичко някаква докторка мръсница от ТЕЛК й отказа миналата година повишаване с 20 лв поради административна грешка на нейн колега!!! Не искам да казвам какво ми иде да направя!

За това другия път на изборите гласувайте за правилните хора. Няма да казвам кои са, само ще кажа че обещават да направят 500 лева пенсията :)

В САЩ човек може да оцелее с 200 долара за 1 година като яде три пъти на ден инстантни спагетки /noodles/. В България може и да стигнат 300 $ за същото. Друг е въпроса няма ли човек да се поболее и умре, иначе е ясно, че може почти да вегетира..

Аз явно съм в друга Америка и за храна давам $500 на месец без ресторантите.

Каква певица, бе ? Напушихте ли се ? Отново ?

Уважавах Дир.бг, но със тези глупави статии май вече ще се откажа. Не стига, че тънем в мизерия и простотия в тази държава, а и със тъпи американски изказвания ни занимават. Ако, искат и само сандвичи да ядат. Отива им на тези тъпунгери. Че те и не знаят къде се намира България, че да ни занимават с тези простотий.

Четенето на статии е по желание. Никой не те задължава. А тия "тъпунгери" са си изградили най-развитата държава, от която тръгва почти всичко - и наука, и технологии, и мода, и музика и филми. И затова всички се стремят натам, а не към нас, "умните". Ти знаеш ли например къде се намира Буркина Фасо или Белиз, защо американците трябва непременно да знаят къде се намира България?

А 2 милиарда по света живеят с по 2 долара или по-малко на ден!

"Нека всички направим каквото е необходимо, за да се превърне това в основно човешко право, а не привилегия" Тази знае ли колко милиарда човешки същества има на планетата! Ако всички имат такова право, ще ни трябват поне три планети! А пък Аз си пожелавам световен мир :)

Всъщност грешиш. Само земята на Аржентина е достатъчна да изхрани 7 милиарда БЕЗ лишения. Проблемът е разпределението на ресурсите, а не тяхната наличност или възможност да се произведат.

България на 3 планети!

Марулите чукнаха 3 лв на борсата!

Ами да нагъва хляб като простите българи!

Това ЛаЙма като ЛаЙна ли е?

Да, но малко по-кисело ;-)

Всички, които имат отношение към тази статия са за уволнение. Прочетете добре първоизточника, преведете го правилно, редактирайте го така, че да е ясно за какво става въпрос.

Тази статия е пълен хаос. Кой се храни за 29 долара - цялото семейство или за всеки човек? Ето какво са написали от Дира: да СЕ храни за 29 долара седмично: и по-нататък: да набавя храна за СЕБЕ СИ и СЕМЕЙСТВОТО СИ в продължение на една седмица за 29 долара. Не мислят какво пишат. Както казват - Нерде Ямбол, нерде Стамбул - все им е тая. Не че има някакво значение..

Ми да се е хранила, както се хранят бедните там - джънк фуд до насита, макдоналдс, кфц, мейси, бъргър кинг, пица хът, тако бел, безброй полуфабрикати из супермаркетите за по кинта и двайсе. С тези 29 долара щеше да се храни не 7, а 10 дни на подобна диета, ама някой го е дострашало за килцата и холестерола май, а?

Алооо! Къде тези неща са по кинта и двайсет?

Скапаната им храна е наистина много евтина - те затова тежат по 100-200 килограма, Един път са алчни за промоции и втори път се пристрастяват към боклучави заместители, от това измъкване няма...

nobody

"С тези 29 долара щеше да се храни не 7, а 10 дни на подобна диета"" - абе май говориш без дори да си проверил нито цени нито нищо, а повтаряш каквото си прочел от боклучавите сайтове. Иди в МакДоналдс в САЩ и за по-малко от $8-10 няма да можеш да се наядеш!! Цените му не са както в БГ, за 1 лв - хамбургер !! Егаси глупостите

А наште жени ни изхранват с 10.....лева седмично и пак изглеждат добре и още са живи. Да доде и ще я научим как става.

10лв. на ден - ок, ама на седмица ... Кажи с какво те хранят, че искам да си спестя кинти.

Стою

Няма да искаш да го ядеш ;) И 10 кинта/ден са малко... За пълноценно хранене, де.

4 картофа на кубчета, слагаш ги в кипяща вода, сол, черен пипер, чубрица и масло. сипващ в купичка и натрошаваш сирене отгоре. сигурно е по-малко от 10 кинта ;) нищо, че всички сме се родили със скариди в устата...

е , та тия продукти "храна " ли са? Според мене са подправки. Как им издържат стомасите да лапат арпаджик и да го овкусяват с лайм? Че то тялото им ще започне да мирише, ако ядат в такива количества!

Кифла!

Дори и да е пяла някъде, тя не е певица. Някак статията олеква след такива фрази.

До Дира ново предложение: Да пуснете поредица за великия българин другаря ТОДОР ЖИВКОВ.

Наборката се изложи като кифла....

тя по принцип така си храни децата - карат на лимони, магданоз и зелена салата и приличат на малки прозрачни призрачета

29 долара стигат само за джънк фуд.

Мъка, цяла седмица ядем само зелени лимони, кориандър, арпаджик и магданоз. От зелените лаймове на изхода пак излиза зелено.

Много важно!

Дире Диреееее дайте за Мика Стоичкова. Тва таз буля от САЩ ко ни е набутвате.

Мика е отлично. Вече е и журналист.

TИPAMИCУ

Журналист/ка или кофражист/ка

Добър рацион,какво се оплаква-това са 7 кила свинско месо.

Ами взимай още по-големи хонорари, купувай с тях неща на цена в пъти по-висока от стойността им (просто заради марката), за да завърташ спиралата на инфлацията и накрая укривай още малко данъци и така много добре ще спомогнеш за намаляване на драстичните финансови разлики между хората!!!

Не знаех, че Гуинет Полтроу е певица

вече е певица, дебютира в една от сериите на Glee ("Клуб Веселие")