Ал Пачино: Не мога да водя нормален живот

Холивудският актьор не бил пазарувал в магазин от 50 години, нито пък можел да пътува с метрото заради неудобствата на славата.

Обратно в новината

Коментари - Ал Пачино: Не мога да водя нормален живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

верно, тук у нас някои не могат да излезнат на пазар, щото нямат пари. А, защо мислите бягат младите - причината е ясна. Защо нямаме пари - щото 45 г. ни яхаха комуняги, а сега още повече. Пак те ни опоскаха като скакалци. Нямаше лустрация като във всички други соц.страни.Затова те дръпната, а ние потъваме все повече.

Има една фраза "Упорит като глупак". Много ти отива. Продължаваш да си повтаряш едно и също като папагал. Съжалявам те.

я повори. Фактите ги разбирам, но нещо изводът ми бяга.

Един човек се прави много лесно.....и природата по-нататък си знае-ДНК и т.н.-месо,мас,кости,вени,кръв ,органи. От този материал да се получи Ал Пачино е трудната задача на природата.Нека уважим първо нея,а после Великия Ал!

Umbi

Най-любимият ми актьор! Над петдесет години кариера и над тридесет филма с незабравимо участие! Тежка е царската корона, но този човек я носи с достойнство!

За мен най-Великият актьор!Вдъхновяващ, Харизматичен и Земен!

абе лигави се и тоя, вече като са го давали по телевизията и е станал фактор

Него не просто са го давали по телевизията...но прост човек като тебе едва ли може да го разбере..

Стою

Имаш ли представа колко и какви роли е изиграл в театъра, за разлика от повечето холивудски звезди, на които са нужни по 20 - 30 - 50 дубъла за един кадър във филм?

М.....ви ненормалници !

Велик!!!

Добре е дошъл в Швейцария. Никой не се интересува кой си

явно,че животът на ония отвъд океана не ни е по мярка!Ал Пачино?Славата е безкомпромисна!

Славата пречи,а? А парите никак, нали? Много хора биха се разменили

ами разменете се ! ПАк зАВИСТ И ЗЛОБА!

Води се велик актьор, и сигурно е. Аз лично го слагам определено към добрите, но не чак великите. Малко ми е еднотипов и много вика :) Иначе е готин, признавам, но актьорството не е да си готин. Джак Никълсън, например, е по-голям. За мен поне.

Страхотен актьор, света може да се гордее с него! Жив и здрав!

Светът, а не света.

Айде на всеки може да се случи , другарко Михайловна

Истински мъжкар! Страхотен е! ..Стига сте злобяли бе хора! Не всичко е само в паницата с манджа...

И ако нямаш манджа кво прайш?! Гушваш босилека, нали се сещаш!

Не че си заслужава, но ще ти отговоря така: днес прочетох мнение в една статия, че сме на първо място по "усещане за клетост". Ами да- все някой ни е крив, виновен, някой който е успял, задължително трябва да бъде наплют! Защо не можем да се зарадваме за някого или нещо извън нас самите? Защото мисленето на много хора започва ...и свършва с това дето е в копанката му!

..поправям се- в копанката ИМ.

Тъйь тъй Ал , каквото сам си направиш никой друг не може да ти направи.И други не са влизали 50 години в магазин,но за разлика от тях ти поне си жив и здрав, а част от другите са отдавна умрели от глад.Но ако искаш да видиш шо е "нормален начин на живот" , ела в БГ без да се бавиш излишно.ще бъдеш , както казвате Вие ... surprised.

На теб не ти ли омръзна да драскаш едни и същи изказвания под различни имена? Явно нямаш по-смислени занимания в неделния ден. Хайде продължавай да си драскаш, а пък аз излизам, че имам пълна и приятна програма от развлечения.

Имам само едно име и то е в личната ми карта.Показвам я където и когато трябва само в законоустановените случаи.Приятен ден.Ако нямаш чувство за хумор, намери си друго занимание.

Велик!

Ех, то колко българи не могат да водят нормален живот! Излязат на пазар и се чудят какво да си купят, за да не умрат от глад, с париците от мижавите си пенсии след като са работили 40 години!

Да се радва,че хората го обичат и познават!

Така е колега, не е лесно да си популярен. Аз до клозета да отида и веднага предизвиквам нечий интерес, камо ли на пазар.

Сигурно е казал, че от 50 годишен не е ходил в магазин. Но с леко крив превод е станало от 50 години. Не мисля, че на 24г е бил чак толкова известен, че да не смее да влезе в магазин или да го бърка нещо.

Няма грешка в превода. Ами Великия Ал Пачино се снима в "Кръстника" май на 24 год.

1972 не е преди 50 години, нито 1968 когате за първи път е сниман в филм :) ... най-вероятно тези 50 години са преведени грешно .... ако изобщо има подобно интервю.

И на 90 да станеш пак ще те вземат, та дори от кревата да си играеш ролята. Велик си!

Постоянно дават снимки на звезди, които си пазаруват, Пачинката го мързи.

Взимам си бележка. Вече като те видя ще се правя, че не те познавам.

нещата са свързани. Ако всички тези хора, които много го харесват, не даваха пари за билети за филмите му, нямаше да има пари и щеше спокойно да си ходи по улицата.