Саня: Има социална стигма върху успелите жени

Саня Армутлиева говори за трудностите, с които се сблъскват жените в бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Саня: Има социална стигма върху успелите жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагла, противна жена....

Това се отнася особенно за "успелите" само с креватна гимнастика!

но има Господ...

И какво толкова "успя"??? Една звезда да е произвела "Сони България? Ама такава, която да са я чули и извън границите на БГ, имам предвид... :))))))) Или пък Мюзикаутор е позлатил авторите на музика, случайно? По-добре да спомене и колко музиканти се мъчат да си прекратят договорите, с които са ги загробили... Личният живот на лицето изобщо не ме интересува, ама при описаните по-горе неща ми се струва абсурдно да се водиш за "успял"...

Не те интересува личният им живот, а трябва, защото лошото при нашите "звезди" е, че личният им живот определя и постиженията им. Нали виждаме на коя част от обществото сега се казва файлайф. Общо взето схемата за този вид постижения е почти еднакъв за всички, с леки отклонения... За просперитет се счита да станеш някаква Мис, да те снимат как ходиш по партита и коктейли, да забършеш някой дърт паралия, а след това да се чудиш как да се измъкнеш от сянката на собственото си минало на лека жена - няма как нещата да са различни.

Схемата е еднаква, а не еднакъв. Съжалявам за грешката.

Ми виж сега, тя Саня е успяла - държи монопола на авторските права и тормози всички да й плащат. Затова няма кьорава българска звезда - иска се много работа. Къде по-лесно е да се изнудват собствениците на реесторанти. Защото там се слуша радио...... И после се чуди, че я плюели - не е защото е успяла, а защото е поредната самозабравила се мутра, на която ако й спреш изнудването за нищо не става.....

Няма стигма върху успелите жени, Саня. Има стигма върху жените, успели по твоя начин. Видяхме те като жури - еднаква, повтаряща се, с елементарен и беден речник, преднамерена и превзета. Неистинска! При това с велико самочувствие. Ето върху такива хора обществото налагастигма, защото му е писнало от празноглавки, издрапали нагоре, държейки се за нечий шлифер!

Дори и тя самата знае как е стигнала до там. Сега вече може да си позволи да закача младежите...

Не мога да уважавам жена, която е 'успяла в кариерата' спейки с дядовци

Отгледахме и изучихме дете с церебрална, което сега е студент в Германия. Държавата не ме подкрепи в нищо. Всичко е резултат на много лишения, къртовски труд, упоритост, средства, безсънни нощи. Е, аз успяла жена ли съм? А колко като мен има? Не ги чуваме и виждаме по малките градчета и селал Те не могат да се докопат до свястна инвалидна количка, камо ли да успеят да се преместят в голям град с адекватни грижи за такива деца. Аз се покланям пред такива жени. За мен те са успели.

Егати и грозния крокодил.

много неприятна,противно излъчване,злобна и т.н. жена.

Както при повечето успели жени, не само в България, успехът минава през често разтваряне на ...ката!Като вземат да ми се правят такива кифли на света вода ненапита! Цяла колония са, отърване няма, лошото е че стават все по-агресивни!Тая освен тяло за показ няма нищо в черупката, изпитвал съм я с 2 -3 въпроса!

Смешна , неморална и жалка.

Успели?!! Успехът е временно състояние, лелко.

Точно ти не ми говори за жертви, ако обичаш! Всички много добре знаем какъв ти е сценарият и той е нещо повече от отвратително! Всички знаем кой е баща ти, защо преди 10 години ходи в САЩ, с какви пари ходи в САЩ, с кого се срещна там и какво правихте! Мислиш, че всичко това ще ни убягне ли? Еми това ви е проблемът на всички управляващи у нас, мислите, че народът е толкова тъп, колкото е американсият.

Добре,че Камелия Тодорова я назначи за секретарка, та свали съпруга и. Измамиха я , ограбиха я и ето ти ...успех :) Та така успя Санчето, няма да е задълго

Голи снимки на Саня,нямате ли Дира??!

Това е претоплена манджа! Тия снимки са от вестник "24 часа" отпреди поне година и половина!

Ако не се беше омъжила за тоя ,кой знае къде щеше да миеш клозетите? ...?

ХАХ! С какво е успяла тази? Първообраз на мутресите. Още през 90-те години удари бингото с един богат съпруг, който й подреди нещата с Universal. Нещо да е направила сама? Освен да отвори агенция с голямо текучество, където работеха момичета от провинцията за по 300 лв. Или пък да направи нещо за българската музика или в МУЗИКАУТОР???... Всъщност, да - направи. Но не е положително, съдейки по изявленията на доста изпълнители в медиите.

Забравих да кажа, че съм се срещал няколко пъти с това изключително АРОГАНТНО същество, наричащо себе си успяла жена. Вероятно има предвид "малката Саня"...

Успелите жени на България са тези, които въпреки 25 години експерименти и див капитализъм без правила успяха да издрапат, отгледаха деца, работиха какво ли не без да се оплакват, някои от тях издържаха финансово цялото си семейство и успяха да не загубят усмивката си и въпреки бръчките и не ултра модерните дрешки пак са красиви! Само че не са тръгнали по медиите като тая да вият на умряло за щяло и нещяло, за да си правят пиар.

много добре казано!

Да много правилно! Но за да не се случва това трябва да има и успели мъже!

Много хубава жена.

Ела при мен. Ще те прегледам безплатно. Виждам, че си тотално зле.

Не е за теб, а за мен. Аз, вместо очила, ще му дам жълта книжка.

в какво е успяла ,че за първи път и виждам снимка и не съм чувал за нея?

Със сигурност е успяла да разбие поне едно семейство и да държи далеч от баща им и наследството 2 деца!!! За друго не знам!!!

Аууу тука стигмата е страшна...Всички мразят Саня! а някой да мрази Шери Маккой в този форум? Просто едната е мастия , а втората успяла жена!

Ти не си успяла жена, а успяла к_рва!

не е стигма, просто презрение... не към успелите жени! просто презрение към нея...

Животът е проблем, а ти си седнала да се кахъриш за успелите жени. Решете проблема и всичко ще си дойде на място.

Зависи с какви средства и в каво са успели, както и какви са представите им за успеваемост. Ако прелъстяването на по-възрастни мъже на приятелки с цел лична облага и получанането на монополни права са постижениер ще има да чакаш и да пееш "Къде си ти любов народна". Цитирам песни без да съм платил авторски права - викай музикалните мутри да ме глобят. Баба Ягар Смийгъл, Пинокио. Меджик моп на глъвътъ и длето от къртач за бетон вместо човка..

Г-жо Армутлиева,свръх дразнещи и неприятни са безскрупулни жени като вас,които посвирят на правилната флейта и после цял живот са "успели" и натрапващи "успеха си",извоюван със * .Извинете,но с какво точно сте успели във вашата област-продуцирали сте изпълнител,който да стане голяма звезда и да донесе милиони на компанията ли?Какво?Ако под успех се има предвид добро материално състояние,резултат от лихви от пари собственост на изпълнителите и други такива "тънкости" за мен това не е успех,а наглост,алчност и чувство за безнаказаност.Може би това за вас е стигма,но моля ви,спестете ни успеха си.Писна ми от успели честни бизнесмени и политици и успели жени изгрели към успеха със микрофон в устата.

.. не е стигма,скъпа ! Просто си противна !

Има социална стигма срещу проститутките

Ех, Санче, да е жив и здрав Майкъл Кунц,(Sony-Music).

Не. Има социална стигма върху крадливите жени. Особено когато тази им тенденция е съчетана с отчайваща некадърност, непокрито его и арогантна амбиция. Ако Саня градеше "кариерата" си в нормална държава, отдавна да щеше да дава интервюта от затворническа килия.

Отвратителна селянка!

Ох, сърцето ми се разтапя, виждайки как всички пишещи тук те разбират и ти съчувстват, скъпа Саня!

"Стигма"? Стига, ма ... До ушите си в "стигмата" ...

Поредната мастия,която се мисли за по-хитра и от живота.

Никога не съм пренебрегвала семейството си, макар че отговорностите, които имах през професионалния си път, отнемаха и време, и специална теоретична подготовка. Зад моя гръб са били само съпругът ми и децата ни. Затова мисля, че голяма, много голяма част от българските жени са дори преуспели, без нито една медия да ги провъзгласи, като такива.

Адмирации за Вас, семейството и кариерата Ви! Но, хора, защо не разбирате, че личния живот на всеки от нас не е интересен за медиите?! Търсят се сензации и конфликти дори да не са верни. Скоро бях свидетел за публикация в пресата за моя приятелка. Пишеше, че тя е чужбина с еди-кой-си, а в тези дни тя беше на работа в офиса ни. Госпожице/жо, радвайте се, че името Ви не се появява в публичното пространство!

Не е лошо първо да научиш какво е стигма, моме! Аман от неграмотници!

оф и коя пък си ти

Завистници! Гроздето е кисело.

Че кой пък може да ти завижда бе Санче !? Хич не си за завиждане !

Тази Саня я познавам само от разни тел предавания в Нова тел, където участваше в разни журита на музикални конкурси. Цялото и поведение в тези предавания демострираше една изключителна арогантна агресивност, като винаги властно се налагаше над останалите членове над журито. От друга страна не си спомням Саня да е била пяла или да е автор на песни, а се държеше като някакъв супер експерт, което беше изключително нелепо... Жална им майка на тези , на коите е шеф или имат с нея някакви бизнес отношения...

Смята се за експерт, понеже държи авторските права на на големите фирми в България. Не че това я прави..... А на живо е още по-нахална и нагла.

Божичко, колко съм успяла, Божичко, колко съм велика, как съм жертвала себе си, приятелите си и семейството и колко ми е кеф, да се правя на нещо, което вие не можете да си представите, че съм - мехур.

Много си хитричка Саня,ама и ние не сме от вчера-има една поговорка"който се извинява се обвинява", какво си тръгнала да си опрадвдаваш съмнителното израстване в бизнеса с някакви клишета от рода на това как върху жените тегнела стигма в бизнес израстването им,а когато използваше мъже с възможности,които ти си ползвала за трамплин това не е нищо нали???

в България успелите и умните не се показват по телевизиите. оказват ни само некадърници, лъжци, силиконови същества. нищо смислено. няма среда за умните хора.

Глупости -стигма

След като олигофренката Рут не се яви на общото събрание на ПРОФОН, понеже няма аргументи, включително и документи, бандитската организация ПРОФОН ще продължи да си бръмчи със Саня на чело. Явно е, че след тази победа, горгоната - медуза Саня е решила да поизчетка имиджа с платени статии. Фак.. къде живеем точно...

Явно въпросната г-жа си е платила за ПР - нещо много взеха да я лансират - жури, предавания за нея (като гост). Иначе едно време само ревеше колко били загубили разпространителите от пиратството - вместо да седне и да помисли как аджеба можем да го пребирим това пиратство (все пак тук не сме Швейцария и доходите са доста ниски) само ревеше - всички в затвора. Аман от подобни "успели". А това с КТБ е върховна простотия - явно няма никаква икономическа култура въпросната "мениджърка"

каква мениджърка е? някой от нейните "подчинени" да има издаден албум? победителите от екс-фактор от едно реалити влизат в друго...това ли е кариерата?

Особено тези крокодили-жени, успели на всяка цена!

Не разбрах-оплаква ли се ,или се хвали,че е успяла?

че много хора знаят как е успяла