Процедурите за подмладяване на звездите

Моника Белучи поддържа безупречния си вид благодарение на любимата си мезотерапията с биоколаген, която я подмладява.

Обратно в новината

Коментари - Процедурите за подмладяване на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време гледах една програма по някой от каналите (съжалявам, не помня кой), където козметици предлагаха измислена терапия - удряне на шамари (разбира се, бяха измислили име и псевдо-научна обосновка за нея). Обясняваха на лековерните клиентки, че на такава терапия се подлагала Гуинет Полтроу. Общо взето, обясненията им бяха подобни на написаното в статията. Идеята беше, че един добър козметик-търговец може да продаде всякакъв "продукт". 90% от клиентките се съгласиха да им бият шамари, и даже си платиха за това. В заключение мога да кажа, че ако нямаш добър ген (а не всеки има, за съжаление) и не водиш разумен начин на живот (да ядеш разнообразна храна и да спиш достатъчно), никаква "терапия" няма да те разкраси.

Така е, генът е важен, както при фигурата, така и при кожата. Има жени с хубава кожа, по-бавно старееща и с лоша такава. Важен е разбира се и начина на живот, спорта, никакви цигари, алкохол и излагане на слънце или солариуми.

Разбира се, че от шамарите се подмладява човек, без никакъв майтап. Това е най-активиращата кръвообращението процедура. Аз редовно се самоподмладявам така, като си шамаря бузите. Ако се усетя завехнала, започвам бързо барабанене и засилвам темпото и силата, докато го усещам поносимо. И така 5-10 минути. Не само бузите, ами навсякъде по лицето, където позволява, даже и челото, устата. Който пробва - няма да съжалява. Още първия път е невероятен ефекта. А пък ако 3 пъти по 5 минути се масажирате така за един ден, на другия ден всички ще отбележат, че сте се разхубавили. Така се стимулира образуването на колаген и храненето на кожата, махат се отоците и контурът се повдига. След като видите резултата, сами ще се питате как не сте се сетили по-рано и колко е близо до ума..

.

E gadno izglezda na snimkata! Takvoz podmladiavane za 50 godisna zena mu vikam az sastariavane!

Ба, има още хляб в нея. Лошото е, че при мен салама свърши...и без синьо хапче самолета не литва. Блазе му на Митю Пищова от съседното село...

А ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ ПОДЛОЖИ НА ПРОЦЕДУРА НА МОЗЪКА ЗА ПОУМНЯВАНЕ???????????? VANIYI - MY FAVORITE SIN , КАЗАЛ ДЯВОЛА Т.Е. СУЕТАТА Е ЛЮБИМИЯ МИ ГРЯХ!

Не са измислили още такава процедура за бързо поумняване. Има една процедура, нарича се "да ходиш на училище", но това е скъпо струваща и много дълга терапия, а след приключване на определената за тази терапия възраст, шансът на "пациентите" за успех с поумняването започва все повече да клони към 0.

tazi zhena ostarqwa kato katedrala... iskam i az taka da ostareq, dano :)

кое е "катедралното", на практика изглежда дори по-възрастна и съсухрена за годините си. Да не говорим, че носи и перука (има доста инфо на английски за това).

Изборът на снимка на Белучи-то за статията доказва,че всички "терапии" са безуспешни, жената си изглежда точно като сушена скумрия.

Още не е измислена терапията, която да осигури вечна младост и красота. Всички тези терапии струват скъпо и имат временен ефект. Природата не позволява да бъде излъгана , но суетните опитват какво ли не... и си плащат за да се залъгват.

Не просто скъпо,а много скъпо струват процедурите за разкрасяване.

Най- скъпи са процедурите с тор от славейчета и хипопотами, със змийска и пчелна отрова,с охлюви и пиявици, със стволови клетки от плацента и дори с 24 каратово злато.Някои от световноизвестните са опитали поне3-4от скъпите процедури.За други терапиите са нещо като мания.Няма нищо по- жалко от жена обзета от мания за лице без бръчки-то е изпъване, то е надуване, то е жулене и клепане с разни гадости... И въпреки всичко нито една не изглежда както е изглеждала на 18 години.

За дамите,които са на диета като мен:) Ни щъ ни ляб,ни пасти,ни кифтета,от странна лудост съм обзета, паласки вред стърчат трагично, Мъжо ме гледа все критично. Затуй подкрепа вий ми дайти, проблем страхотен е шъ знайти. Аслъ на всичко съм готова да стана Анa Курникова. Невъзможен глад от днес мъ гони, ни влизам в никви панталони. Реших..!!Ще фърлям мазната микица и шъ ставам първа убавица...

.

Tva e jako!

Поздравления!Много готино!

Защо сте подбрали снимка на Моника преди процедурата?

Кой ти каза,ч е преди процедурата? Тя си прилича на сушена скумрия, но явно се опитва да се самозалъгва и себе си и нас.

Звездите се подмладяват с фотошоп.Затова бягат като подплашени зайци от папараците да не ги снимат натюр.

А, не, не. Нали ги снимат на червения килим и прочие мероприятия - там няма фотошоп. Виж, ежедневието им е друго, запускат се. Ама признайте си, че и вие като ви спипат по пеньоар до казаните, го докарвате на холивудска звезда неглиже.

Стою

Не е грешно да питаш, грешно е да не питаш, ако не знаеш. Така казваше дядо (RIP). Моля някой от съфорумците да ми обясни какво е биополярен ток. Също каква е ползата от лифтинг и дренаж едновременно, пък нека да са "био". Да питам и какво значи "интрадемално". Отделно - моля някой да ми разясни това изречение: "Иновативната технология позволява работа върху долен и горен клепач и плътно околоочен контур." Предварително благодаря!

.

I za kvo tie da znais kvo oznachavat takvizi tapotii...izpolzvai si vremeto za nesto smisleno be!

Няма полза - Моника Белучи е заприличала на мъж.

Всички те са се родили хубави и сега не е трудно да се потдържат.Аз също съм хубава ,ама как да си направя мезотерапия с 300лв на месец.Само с нитратната краставица не става!

Да те спонсорирам?

Хубава или не-ама научи се да пишеш ПРАВИЛНО.....поТдържам е ужас....ПИШЕ СЕ ПОДДЪРЖАМ!

Когато човек пише по форумите е възможно да сгреши. Но, когато търси грешки на другите и ги поправя е престъпление да пише грешно. Думата се пише с едно "д" - ПОДЪРЖАМ ... че и много "+" Ви сложили ... браво!!!

сън,любов и секс

Стою

Ахам. И заобикаляш веригите за бързо хранене. Щото и хапване си трябва. ;D

Точно така! Ах, как ми се иска да поставя поне +100 на коментара Ви :)

Всичко е суета ... И живо доказателство, че няма полза от нито една "подмладяваща" процедура. Просто съответните жени си отговарят на съответните години. Една жена, която не пропуска най-простите хигиенни и козметични грижи, ще изглежда даже по-добре, а не като пострадала от битки.

Храната също е от значение, както и това дали пушиш и пиеш алкохол.

Пуша, пия понякога чаша вино или бира и не смятам, че съществува "здравословно хранене". Всичко, което се продава в магазините е наситено с разни "Е"-та. Пазарувам от бабите на пазарите, които предлагат 4-5 краставици отгледани в градината им, или 2-3 круши, които е видно, че не са натъпкани с ГМО. Разбъбрих се, а тук коментарите тряб

С възрастта пушенето определено се отразява върху кожата на лицето. Но изборът все пак е личен. А процедурите понякога повече са реклама отколкото ефект.