Уилям и Кейт пратиха закуски на феновете пред болницата

Принц Уилям и съпругата му Катрин изпратиха луксозни закуски и сладкиши на хората, които чакат раждането на бебето им в палатки пред болницата "Сейнт Мери".

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт пратиха закуски на феновете пред болницата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може дa сa бездомници и дa сa отишли зaрaди безплaтните зaкуски и слaдкиши. При товa ЛУКСОЗНИ зaкуски и слaдкиши Знaеш ли, че имa шок.бонбони по 100 левa кутиятa?

Извинявай, ти ли беше псала преди, че с брат ти сте "еднояйчни" близнаци? Защото пък за близнаци преносването е пълна фантастика. Те се раждат винаги преди термина.

26 дни е нереално за преносване. От един момент бебетата започват да акат в околоплодните води, при което настъпва отравяне и смърт. 2 седмици е по-възможно, но близо месец не. Най-вероятно майка ти е съгрешила, т.е. имаш друг баща. И е излъгала за датата на зачеване, за да не излезе истината наяве.

И моето е преносено, но е момче. Обаче наистина нейното ще е момиче.

Големи ентусиасти са тези чакаши и яно добре осигурени, щом това им е проблема! Ние тук чакаме преди и след работа автобуса, метрото, тролея, или в най-добрия случай в колата, наредена в колона заради задръстването. Някои чакат пред бюрото по труда, други ходят на село да засеят малко доматки и корнишони като контрамярка на безработицата и недоимъка. За ражането на деца, били известни или неизвестни никой не мисли, само за детската смъртност се говори. Та така...мила българска картинка.

Абе, "Кире", кой ти каза, че някой си завел 8-годишното дете пред болницата да чака раждането на Кейт? Ти или си пиян или не можеш да четеш. Не пиши нищо, бе човек, излагаш се. Голяма работа са семейството, само дето аз не харесвам такива озъбени като принца. Бебето ще е момиченце и ще се казва Даяна.

Е па по телевизоро го дадоха, че и по-малки имаше!

Това е доста безумно поведение - ДА СПИШ НА ПАЛАТКА В ОЧАКВАНЕ НА НЕЧИЕ (чуждо) РАЖДАНЕ! Според моите разбирания граничи с унижение! Самите хора се поставят в статус на ПЛЕБЕИ! Дано нацията ни (по точно младата генерация) не взаимства и този ужасен "западен" приьом!

Закуски за феновете, защо не пратят закуски на онези дечица, които пострадаха от земетресението и ги гпози опасност не само от глад, а и епидемии? Като са толкова добронамерени, защо не скокне с частния си хеликоптер принца и да помага на пострадалите, нали е точно в спасителните служби!

Щото е в неплатен отпуск.

Че е смешно на фона на трагедията, смешно е. Но кралското семейство действително направи частно дарение за Непал (сумата не е публично обявена). Официално правителството на Великобритания е предвидило помощ от 15 милиона паунда, но дарението е отделно.

От свекъра ми знам ,че когато се е родил нашия Симеон е имало топовен залп,на всички ратаи са им дали по една пара повече и децата са освободени от училище за един ден . Значи ли,че и ние сме със синя кръв?

и на всички деца, родени на същата дата 16.Юни 1937 е изпратено златно кръстче като подарък от царското семейство

Прекрасна двойка! Красиви, одухотворени, интелигентни, чаровни, излъчващи неподправени класа и аристократизъм, а освен това са грижовни и ангажирани към своите поданици и почитатели. Много ги харесвам и се вълнувам от предстоящото раждане на Кейт Мидълтън. Опитвам се да намеря аналогична на тях двойка сред българските VIP-ове и според мен единствените също толкова красиви, чаровни и магнитични са Ники Илиев и Саня Борисова. И тях много ги харесвам като двойка, такива хора са радост за окото и разкриват красотата на младостта и ни дават надежда за по-добро бъдеще.

много важно , хаха голям псевдоним хаха шепот от отвъдното хахах Грижовни за поданиците си че им пратили малко сандюфчета исладки хаха. Те поданиците им са го изработили това всичкото още преди тяхните пра пра деди да се се родили. Ох ми нашия Симиончо с неговите там домочадия ко става с него дъртака крадлив.

за кончето Саня

Глупости. Аналогичната българска ХАЙЛАЙФ двоика е - Мара Отварачката и Гущеров.

Какъв загубеняк трабва да си да чакаш 8 дена за айфон или за бебето на Кейт?

Леле, англетата съвсем са изперкали, да си заведеш 8г. дете на палатка, да чака няколко дни да се роди чуждо бебе, е не са нормални!

Че защо, хората си търсят приключения. А и няма да имат друга възможност да опънат палатка в града, предполагам. Възползват се от кралското снизхождение в момента :)

Розови панделки-дрън-дрън!Бебето ще е момче!

Не е задължително да си луд, за да чакаш на палатка раждането на кралското бебе, но все пак помага...

Абе баш си е задължително!