Уилям и Кейт празнуваха 4-годишнина от сватбата

Уилям и Кейт честваха годишнината от сватбата си в двореца Кенсингтън.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Кейт празнуваха 4-годишнина от сватбата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Да са живи и здрави!

Дреме ми на дедовия за тия двамата.

Да ....вашта....м.. Важно е да има новини като тази -дреме му на българина!

дреме ми на X-фактора

БРАВО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.И ДВАМАТА СА ЗАВЪРШИЛИ НАЙ СТАРИЯ УНЕВЕРСИТЕТ В ШОТЛАНДИЯ И ВТОРИ СЛЕД КЕМБРИДЖ ТОЗИ В ГРАД СЕНТ АНДРЮС -СВЕТОВНА СТОЛИЦА НА ГОЛФА КОЙТО Е НА 600 ГОДИНИ .ДА ЖИВЕЕ КРАЛИЦАТА

Кои са па тия стига сте писали за тях.Що не пишете за някоя индииска принцеса.

Алоо, Дира, докъде стигна разкритието ѝ на Кейт, колко сантиметра е вече?Те тези кралските особи всичко при тях е различно, не е като на простосмъртните.Има и други интересни подробности за една родилка от които се умиляваме, пишете повече и по-често за тях.

Ай отивай да раждаш ма , кво си са запънала кат драглива магарица на мост. До кога ша та чакат букмейкърите , хората пара са залагали какво ша го окотиш.

Кога ша са окоти ?

Честита Годишнина с пожелание за дълги години,Здраве,Любов и много Щастие!

Колко ли низко духовно трябва да е паднал човек,за да слага минуси на годишнината на една млада и щастлива семейна двойка... Или щастието на другите е трудно за понясяне за някои хора!Щяхте да бъдете много радостни и в първите редици,ако ставаше дума за развод или мръсни номера...Какви хора е създала България???....Да се чудиш и да се маеш...Щастието не им харесва!!!

Винаги е имало низки хора. Те живеят със завистта и ограничеността си. Мислят, че някой им взема от тяхното, докато ресурсът на света е неограничен и има за всички - кой каквото заслужава. Ако си с тесен интелект и низък морал, получаваш ограниченията, които съответстват на личността ти. Но не че ги получаваш точно, а си ги "заработваш" лично. Но еди обясни на един глупак, на когото хиляда пъти е казано в партийния клуб на БСП, че е много кадърен, но капиталистите му вземат от труда, та за това е беден. Да не говорим как английското кралско семейство живее на негов гръб, на този "кадърния" от клуба на БСП. Глупостта така се дефинира, не по друг начин.

Роди ме мамо с късмет - па ме фърли на смет.

Не би било лошо да ни информирате и кога е цикълът на Кейт и колко пъти Уилям е пръднал на вечеря. Нали сред монарсите това е на мода от памтивека.

Дира, я направете едно проучване на кой му пука за тия двамата и отрочетата им... Няма ли да престанете вече да ни занимавате с тях?!?!?! Всеки ден само за тях писанки...

Като не те интересуват, подминавай ги. Ама не - ще четеш, ще злобееш и ще излееш негативната си енергия в коментар.

Овцете винаги са били 99%!

Ако ви питат какво ви интересува значи да очакваме бели страници...

аре поданиците на рептилските паразити да почват да блеят възторжено!

Abu Talib

И двамата са чаровни, тя малко повечко.

С почти липсваща горна устна, Кейт е класическа уруспия, горката!Ама Вилямчо да си му мисли и да си я чува!Интересното е че Уруспия е само в женски род, ненапразно предполагам!Ако искате, пробвайте да приберете горната си устна навътре и си определете усещането от мимиката.

То и коч е само в мъжки род ... Защо ли?