Коментари - Били Зейн във възторг от Черноморието | life.dir.bg
назад

Били Зейн във възторг от Черноморието

“Аз съм черната овца на брега на Черно море. Кой да ти каже, че България прилича на Биг Сур?”, написа Били Зейн в "Туитър".

Обратно в новината

Коментари - Били Зейн във възторг от Черноморието | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мдаа, овце с герданчета, свинчета със звънчета, изтрещял Волен, много работи имаме ние тука...

А,Холивуда харесва еко кътчета!Ами това е!Хайде сега Върховните съдии да постановят ново решение за дюните,да изчистят срама на САС!

къде я виде тоя пич природата покрай бетона

Не познавам чужденец , който да не е омагьосан от нашата природа ;))) Райско кътче е прекрасната ни Родина . Факт неоспорим ! А Балканите като цяло са зеленото сърце на европа . Със здраве :)

Превеждам коментара на Геле:А няма-куфар. гара ,Сибир!Доста злобно Геле.

Преди години в интервю Били Зейн каза,че е православен. Или родителите му. Не помня. Гръцки връзка някаква. Често идва в този регион. Симпатяга е като човек.

по-важното е че е християнин

генетично той си е чист грък, понеже и баща му, и майка му са такива, а той владее гръцки свободно... истинското им име е Занетакис, но са го съкратили на "Зейн" да е по-така...

Холивудската звезда Били Зейн е бил забелязан на бургаска бензиностанция, съобщи нейният управител пред БНР. Зейн е бил с микробус, със софийска регистрация, а управителят разпространи и снимка от търговския обект с пазаруващия актьор. Били е бил много усмихнат и земен, снимал се е с персонала и е раздал автографи.

Ужас. Тези така са налазили колонията,че няма мърдане от геноцида още 100 години.

А нема - чемодан, вокзал , Сибир

Пич, говори на български ако обичаш. За разлика от тебе, не всички сме учили руски.

Страхотна новина.Хубава природа имаме,ама не е само по Черноморието-Пирин,Рила,Родопи.Чужденците виждат морето,скъпите курорти и си мислят,че така е навсякъде-не гледат дупките,просяците и олющените сгради.

Хубавото е, че са го завели там, където е останала природа.

ако беше мръднал малко по- на юг, към златните пясъци, варна ит.н. щеше да му се изпари възторгът, да не говорим пък за раойнът около слънчев бряг

На север. Около Варна има много красиви места. По на север също. Има и незастроени плажове. За разходка на север е идеално - голяма красота.

Зарадва ме мнението на Били Зейн. и това, че е тук на почивка. Постепенно нещата у нас ще си дойдат на мястото - вижда се напредък, но някак доста хора са обезверени. Върху това трябва да се работи- самочувствието ни като народ.

Това го слушаме от десетилетия вече. Никога не сме били на първо място по смъртност както е сега.

Това са глупости. Трябва да се "работи" върху махането на боклуците, които са в момента и предишните 25 години във властта. Какво самочувствие може да има човек, който работи, за да го крадат мръсници като Съсела, Тиквата или Доган???????

Другари, комунисти, щом вие сте се активизирали така да нападате и да врякате колко е зле, значи наистина България е на верния път! Благодаря ви за добрата новина!

Били е грък, затова му харесва на Балканите.

Кой е плажът на снимката? Да се застрои веднага!

Северния плаж на Синеморец. Просто е снимал първата по-малка част от плажа която изглежда като самостоятелен плаж на снимката. Яко е как природата за една пролет заличава следите от паркинга :-) А другата снимка с овците не показва северния плаж и устието на Велека в пълната им красота. Дефакто нищо от това не се вижда. Северния плаж е най-суровия в Синеморец, дълбоко е и обикновено има силни вълни, затова не е застроено а зад него тече Велека. Другите 4 плажа са по-плитки и по-топли.

Снимките са от Синеморец ... Там наистина е красиво все още

Хората имат сърце и душа да се радват и на малкото...Какво му трябва на човек... А ние пак оплюваме всичко... Е какво е това... може би липса на самочувствие... Що за хора сме...

И ние имаме, но в случая познаваме нещата отвътре.

Сладурът Били е извадил голям късмет, защото е попаднал на интелигентен частен гид. Последният го е завел в някакво кътче от "Натура 2000", за да се възхити на малкото истинска природа, останала по нашето Черноморие.

Мери, Кътчета такива много. Но не можеш да стигнеш до тях с колата. Сигурно затова не ги знаеш

Това частно посещение на Били Зейн да не е част от прословутата програма на Министерството на туризма за популяризиране на България в чужбина? Нали щяха да канят известни личности, за да рекламират страната ни на Запад? Щото иначе не ми се връзва да дойде да почива баш тук...

И без това Зейн отдавна не е от "А" отбора на киното.

Никога не е бил, но е впечатляващ- от красивото момче в,, Тумбстоун,, до грубиян годеникът в,,Титаник,,.

тоя е слаб артист по принцип

Едва ли министерството са се сетили иначе щяха да се похвалят. Чист късмет и откровено мнение - съответно безплатна реклама. Супер!

Какъв Биг Сур, повечето части на България са като Ирак след бомбардировка!

Как пък е намерил нещо незастроено?

Има много незастроени красиви местенца. Макар че точно този плаж преди имаше едно кафене-кебапчийница на скалата отсреща, която или интелигентно се е мръднала извън кадъра или вече е унищожена.

че един толкова популярен и видял много страни артист е харесал едно кътче от страната ни.Но българите оцапваме и унищожаваме природата си без да мислим за тези след нас.Добре,че все пак е останало и нещо неунищожено

Това не е черна овца,а черноглава.

;-))))))))))))))))))))

Сложилият минус да се вгледа в снимката. То и Азис изпя,,Черната овца,, но не е Звезди и не е метълист.

Били Зейн,много те харесвам!

и ние сме във възторг от неговата глупост или лицемерие - да си във възторг от едно осрано море и крайбрежие какво означава

По скалистите ни брегове още не си се сещал да минаваш да сереш.

колко злоба и хейтъри има в тази държава ... е за тва сме на това дередже, защото единствено в което сме най добри е да злобеем, обиждаме и критикуваме!