Класираха актрисите с идеална женска фигура

Скарлет Йохансон изпревари Ким Кардашиян в класацията за идеална фигура, защото тялото й е най-близо до златното сечение на древните гърци.

Обратно в новината

Коментари - Класираха актрисите с идеална женска фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стою

Без калкулатор вече няма да подхващам разговор с непознати дами. От познатите - 50% ги отсвирвам, щот не се връзват в пропорцията. Жената и щерката са на милимунди от изгонване. Майка ми и тъщата вече са аут. Само една задна мисъл ме гложди... Елините май повече от момчета са разбирали. Ъм?... ;)

Не разбирам какви са тези изчисления. Извън "златното сечение" , прилагано за три неща, не знам как са изчислили процентите. С. Йохансон е с коефициент 1.560 1.618 и има " само 88 % съвпадение. тя би трябвало да има над 100 % .

дали са мислили за "употребата" на златното сечение в наши дни?

Крайно време е в класациите да започнат да вкарват повече нормални жени, а не анорексички или път контрата - 150 килограмова ужасия! Много ясно, че не харесвам Ким, примерно, ама пък над 50 процента от жените доста си приличат като тяло с нея и мъжете и приятелите им си ги харесват. Това е нормално. Някоя по-закръглена, някоя по-кльощава/но без да се анорексира/, това е палитрата и щом жената е здрава - такива трябва да са в класациите.

На това недоразумение Ким Кардашиян какво му харесват?

готина е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дъвка идеал

аз мислех,че е за най голям г*3 След като прочетох, че оная с подвижния имот от 2 декара е втора!

Класираха актрисите с идеална женска фигура....Има си хас да са с идеална мъжка!!!:)

но в класацията да участват само жени, които не са ползвали услугите на пластични хирурзи.

Така и не разбрах кое към кое трябва да бъде в златно сечение. За да има сечение, трябват 2 неща, а тук имаме 3: ханш, бюст и талия. Как се сравняват самите сечения на кладираните не е много ясно.

Предполагам, бюст и ханш спрямо талия. Пример: бюст 92 към талия 60 е приблизително 1.6. Същото и за ханш 92 към талия 60. Друг е въпросът, че бюст и ханш 150 към талия 95 пак дава долу-горе толкова :)

До кога ще ни пробутват за красавици само американски износени пачи, само поради факта, че са известни. Ето един действителен случай. Идват от Париж в Москва елитни парижки фирми на кастинг за манекенки. В Москва, не в Америка. Сключват съответните договори. Една по неизвестна фирма могла да си позволи сключването на договор, с последната в класацията. Помня, че беше от провинцията-Перм. Започнали да я учат в Париж на походка, оказало се, че тя е завършила балетна школа и тя започнала да ги учи. След време тя се наложила в Париж, именно поради ненатрапчивата си красота. Даваха я след години, като сериозна семейна жена с деца. Съпруга и не е мутра или лигльо от техният бизнес. Изглеждаше прекрасно за възраста си. Руските красавици винаги са били извън конкуренция.

Сеньоре... хубави жени има навсякъде :D В Русия има толкова много дебели бабушки над 100+ кг... те ли са красавиците?

бившата ми жена беже тотално в златното сечение, но накрая ме сасипа и на працтица децата. така че голям праз. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Анче опрай ли си мила самочувствието? От розовите и хайде в креватчето...

Значи когато един мъж каже, че политиката е лека жена, прокуратурата го съди че било обидно и обектифицирало жените, но когато някакви решат да мерят форми и да решават коя е с идеална фигура, това е естетика, а не обектификация? И това, при положение, че на половината коментатори лигите им текат по половината от снимките.

Jeni

Ким Кардашиян красива ли е според вас??? Хем ми харесва, хем не!??

Тука по-скоро оценявам тенденцията да не попадат някакви умрели от глад или пък системно реяждащи крайности. Нека най-после да започнат по "несъвършени" тела да ни показват, пък който хареса - ок, според мен за всеки вкус има.

Ако жените бяха толкова прехвалено красиви и идеални защо правят всичко възможно да не приличат на себе си?

Актриси брей, в кой филм участва Ким Кардашиан и какво я правят в този филм?

Катя

През февруари 2007 г. в медиите изниква домашен порно клип с участието на Ким и певеца Рей Джей, сниман през 2003 г. Вивид ентъртейнмънт купуват правата за 1 млн. долара и разпространяват филма под заглавието Ким Кардашян: суперзвезда на 21 февруари 2007 г. Тя съди компанията за собствеността върху филма. В края на април същата година Ким оттегля обвинението и получава обезщетение от Вивид в размер на 5 млн. долара. (из Уикипедия)

Струва ми се, че класацията е наопаки: Скарлет е последна, Салма пък - номер 1.

Тези жени наистина са красиви

Това нещо скарлет и идеална фигура ?!!!!! Може , за любителите на къси крачета и паднала трътка :))))) И след пластиката не става ! Явно това е ежедневния платен пиар на персоната .....

Освен Кардашиян и Рита Ора, които са ги оставили, за да им се радват афро-американците, всичките останали жени са слаби и стройни, без излишни килограми. Всяка възпълна леля да си вади изводите сама. Времето на бай Рубенс скоро няма да се върне. Ще трябва да минавате на диета.

ти си боклук време е да отидеш на бунището заедно с тези твари дали ти плюсове. Животно.

Дебела лелко, минусът, който сте ми дала за съжаление няма да доведе до минус едно кило за вас. Трябва да спрете да заменяте любовта с храна. Друг начин няма. Иначе между вас и алкохолиците принципна разлика няма.

Кокото и да те е яд, той НЯМА да умира, а ТИ ще умираш! Ха, ха, ха .....

Знаеш ли колко ни интересува мнението на човек, който до обяд мрази себе си, а след обяд жените. -- Хич!! Иди да се хвърлиш заедно с идеала си за красота.

На красивотот и хармонично женско тяло ( жената е символ на съвършенството във физическия свят). За съжаление не съм срещал досега актриса, която да отговаря на този идеал. С много малки изключения сред "мис свят". Всъщност най-красивите (тук се вкл. и сексапилът, защото без него женската красота е мъртва) жени са анонимните жени, които може да срещнете на улицата всеки ден. Странно защо папараците и ценителите не осъзнават това. Впрочем не е трудно да се досетим: всичко е подчинено на клишета и умишленото насаждане на стереотипи, чиято цел е да създават извратена представа за истинската стойност на нещата и така да се манипулират и програмират тълпите.

Ти си болен , обсебен от уличните жени. много ли се възбуждаш на улицата? Вземи си тъпата философия и си я окачи в къщи , не ни я предлагай на нас.

Искам да видя иделната фигура на Ким върху тоалетна чиния. Гледката ще си заслужава със сигурност!

Чудя се аз ли нямам вкус? Ким Кяардашиян - този Джаба къде попада постоянно, какво може да се намери в нея, освен извънгабаритен товар на седалището?

А журито - приза за идиоти. Щом сред красиви жени са намъкнали кравата с огромен задник Кардишиан, то ноу комент.

Голямото й трибуквие нямаше да прави такова ужасно впечатление, ако не се обличаше непрекъснато в дрехи, от които стърчат паласки и кървавички, оставяйки усещането как всеки момент ще се пръснат по шевовете. Ако си мисли, че това е стил и сексапил, жестоко са я излъгали. Все пак не може да се очаква повече от жена известна с правенето на нищо, американски еквивалент на Златките.

Тази както казваше баба ми става само за буркани, или за кърска работа- да оре и копа...А те я за красавица я набедили, че и актриса...

Все едни и същи са по-по-най. Гъзът на Ким е поне декър. Ква фигура, кви пет лева...

Няма смисъл да се изчисляват коефициенти за пластичната хирургия.

Ами мъжкото при високите /над 175см/ жени са големите ръце и големите ходила! Не, мерси!!!!

Не знам от гледна точка на нъжете каква трябва да е идеалната и красива жена, но аз като гледам сегашните "хубавици" - и честно казано ми става лошо: недоразвити рамене с вимета на крави, талия изобщо не се различава, мършав ханш и крака като на болни пилета - жилести и слаби! Приличат повече на травестити, отколкото но жени!

"Лелъо" сигурно си права но според мен всичко е ген има добре сложени жени но за съжаление те са малцинство "масата" е меко казано -Ужас

да, точно така. повечето нямат гърди, имат огромен корем и никакви извивки и смятат или приличат не скелет и смятат че са 'кифли'. много интересно защо такива грозни кокалести жени с коса все едно са бръкнали в контакта се котират само в българия, а мнозинството хетеросексуални мъже харесват жени като ким кардашиян навсякъде по света. а скарлет е перфектна с перфектно тяло.

Това ли е идеала? Ниска, трътлеста и късокрака. Голяма класация, няма що?

Към всички дами, слаби като Кимито К. - за Бога, спрете да муате манджа и масленки и приведете задните си части в прилично състояние.

Ти па,тя за какво ги е слагала, та ти сега да я караш да си маха силиконовите подплънки от задника?

А сечението на портфейла е определящо за сексапила на мъжете! :))))))

За мен идеалната фигура имаше до време моята приятелка Азиска. Евгения вече не става, а нови кандидатки не виждам, така че си оставам пак аз!

Всъщност аман от манекенските размери, които ни се натрапват, че трябва да бъдат идеал за красота. Много по-добре е фина и малка жена, стига да не е дебела, отколкото кльощава жена с дълги крака. Просто последните не стават за секс - винаги е едно недодялано, мъжко. Толкова ни натрапват това с манекенките, докато всеки мъж предпочита свежа, усмихната миньонка. Голяма жена - то вече не е жена.

Всеки мъж ли? Айде не ни слагай под общ знаменател с твоя вкус. Харесвай си ниски и късокраки жени. Но не мисли, че всички мъже ги харесваме. Аз се обръщам след дълги и стройни крака, хубаво д..е и хубав бюст и лице разбира се. Колкото и хубаво тяло да има една жена, грозна ли е в лицето е все тая. Ти сигурно си някой чичак 1,65-1,70 висок. За теб някоя буля 1,50 ще е перфектна! Все едно не ти харесват жени като Адриана Лима например, над 1.75. Какво мъжко има в нея? Скрий се, ниско комплексирано човече. Споко,никога няма да имаш и бегла възможност да се докоснеш до подобна изящна жена:)Така че не се пеняви толкова, ми си давай в твойто ареалче и така.

181 съм. Да, харесвам изящните жени - слаби и до 165 см. като сложи токчета и пак е добре.

Висока жена - за парад, Малка жена - за креват

И който вземе за парад, почва да му липсва за креват и тръгва по жени ... Затова жените, взети за парад - най ги съжалявам. Хем си мислят, че са много оценени, хем почват да им изневеряват и страдат през целия брак. Вземеш ли за креват - всичко ти е наред :)

Като се има впредвид грозотата на гъркините, та и сечението им за идеални мерки, не се учудвам на дадената класация. Само Ел Макферсън и Камерън Диас имат хубави тела, другите - нямам думи какво правят в тази класация с къси крачка и големи глави.

има много много красиви гъркини, а ти си тъпанар да имаш такива стереотипи

Много картинки гледат хората и си фантазират. Йохансон е силно преувеличена - фигура на млада лелка, ужасен глас, тъпи роли. Пък и кой ти гледа математиката - тя си е за графичните процесори, които така хубаво строят златните сечения на картинките

Абе как се изчислява това златно сечение?! Да сметна бабата, че ако е извън сечението, да я сменям!:)

ПИПО

Ким Кардашиян е втората по съвършенство, а Мерелин Монро четвърта? Ама вие сериозно ли?

Абсолютно съм съгласна. Красивото тяло зависи от пропорциите, а не от килограмите. Е, естествено че дебеланите не са с хубави тела. Хубавото тяло е стегнато и с нормално количество мазнини, но на точните места. И аз гласувам за Йохансон.

От снимките в галерията само Салма ми харесва. От нея лъха страшна женственост, а това е нещо с което все по-малко жени могат да се похвалят.

Определено Скарлет Йохансон е номер 1 и снимките го подчертават.

Само Ники Минаж с нейния задник липсва в тази класация

На Ким Кардашиян задника й е 2 дка. Бедрата й са къси. Каква идеална фигура, какво "златно сечение"?! Смях на планетата.

на Ким задника е достатъчно голям за да участва индивидуално в класации....при него 'златното сечение' се пада точно по цепката на г*зо....

Може да му дадат име, документи за самоличност и да си участва сам в класациите

Повечето са дебели и далеч от идеалната фигура.

Ким Кардашиян с гигантския си пърдялник - "идеална женска фигура" ? - Шит, човече !

го казваш ти: един от представителите на анорексичната булгарска нация. явно в булгария да си слаб означава да приличаш на кате мосс: пулен наркоман без гурди и дупе. гров тхе ф уп, лосах. скелетонс аре оутдатед *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно дебилна класация щом Кардашиян участва в нея.

Опростачването на населението и възпитаването на безвскусица и липса на идея кое е добро и кое зло е една от целите на социалния инженеринг. Феминизма и шумната рекламна рекламна кампания на третополовите е друго негово направление което цели унищожаване на здравото семейство.

А следва ли да очакваме класация на актриси с идеална мъжка фигура?!?

Руиз

Камерън Диас и Ел Макферсън - да! Другите не струват!