Христина: Чувствам се чудесно без Благой

Бившата половинка на Благой Георгиев и майка на двете му деца - Христина Витанова, се чувства прекрасно след раздялата им.

Обратно в новината

Коментари - Христина: Чувствам се чудесно без Благой | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благой е зависим към секса, Христина към парите. Преди да се хване с Благо живееше в панелка и беше грозновата. Вижте последната снимка. А сега се шири в палат, кара си Кайена и обикаля модните заведения като Бесо, докато родителите на Благой гледат децата.Разбира се си направи и пълен тунинг на фацата. Хич не я жалете. Сама си го е заслужила. Луксозният живот при нея си има висока цена. Унижения пред цяла България и деца растящи далеч от баща си.

всъщност,тя е много по-отвратителна от благой,защото е меркантилно и повърхностно същество,докато благой си развява оная работа,и която се върже,той не ги насилва.хиляди светни момчета ергени,но тя избрала червивия с пари отврат.тя си е получила точно това ,което е заслужавала,,,съжаление ли???

Какво и се чудите "това хубаво момиче как е допуснало,как можало да търпи,как се излъгало".Вижте,и тя явно не е стока да се оставя да се държи така с нея и да му ражда деца.Не трябва да се съжаляват жени имащи дълги връзки с подобен тип мъже,защото има милиони мъже,които биха се държали добре с тях,вярно не като Благой със скъпата кола,със скъпите почивки и подаръци,но те избират този вариант.Така че какво да я мислим.По скоро жалкото е че това е модел на женската глупост и 99% от жените са като нея-пари да има,пък другото ще го преглътнем някак си.

ха-ха-ха, на тоя благои татуировките са толкова грозни, че ми напомнят на времето като заваршвахме гимназя. всеки си даваше бялата риза на другите да драскат с химикал разни неща по нея...

И на Благой ще му умекнат гумите.

ха-ха, точно като двама мангали са на последната снимка:))

Хм.... Благойчо някоя скрита мека китка ще да е - с тоя стремеж непрекъснато да доказва и да демонстрира какъв мъжкар е ! ........... ама тя природата един ден ще надделее и тогава, ще не ще , ще си признае ..........

И двамата не харесвам, но едната се тунингова доста добре, за другият без коментар...

А дано да й е дошъл умът ! Такова отврат нещо и тя роди 2 пъти от него!!! Обаче ми се струва, че ако й подсвирне ,тя пак ще дотича, че и трето ще му роди.

А нема нужда...

ГЕЛ, ТУШ И ПОД ТЯХ- ЕДНО ГНУСНО НИЩО.

По-тъпи, че дори и най-тъпи са Благой Георгиев и Валери Божинов. Това хубаво момиче трябваше да му бие шута много по-рано на тоя глупак. А за Божинов - няма думи. Толкова е прост, колко пари му смъкна тоя парцал Курволета и дали ще му дойде акъла не се знае.

Защо ми се струва, че тези и двамата нещо не са в ред ?

Този е толкова блАжен/ в смисъл на омазнен/, че ми става гадно само като му прочета името.. Недай Боже пък да си отвори устата, или да демонстрира тяло - отврат и половина, ама кифлите ни прости , та дрънкат.

зависто, завистооооооооо

Ще взема да стана гледачка, когато Благой тръгна с Куини тогава написах, че връзката им ще бъде от ден до пладне и май познах. Този няма да си седне скоро на задника и рускинята ще си иде по реда.

Тез кои бяха че нещо ми съ губят. Да не са ви съседите по офис там , измикяри журналя. срам за цял народ

Сетих се защо не влизам вече в тоя "лайф".

Аааа, не влизаш, не влизаш, ама ей те пак в лайфа. Смешник.

Б*си сериала!

И аз се чувствам добре , когато не виждам в новините мазната муцуна и татуираните крайници на Благой.

Новият закон на кифлата: пари по чалготия = простотия прим

Живеем във време в което телевизията има огромно влияние върху младите хора. Задължително е да се ограничат пошлите, курвенските , елементарните и грозни събития и да се спре да се говори за тях. Трябва да се набляга на образованието, хигиената, инициативността и сексуалната култура. От сутрин до вечер трябва за това да се говори, да ни омръзне от повтаряне и да се набие в главите на всички ни. До там сме стигнали вече, циганията да навлиза в домовете ни и вече ще почне да ни изяжда.

кво да очакваш от тях?

Толкова ли е била влюбена ? Или толкова тъпа? Или и двете? Заряза я бременна и тя взе че му роди още едно дете. Ужас. Това ако е моята дъщеря, път до луната щях да направя, да и попреча да се върне при тоя мухльо.

Едно време майка ми така беше погнала "първата ми любов", че щеше да го пребие. Вече 15г й благодаря, че ме оттърва от това леке, но човек като е млад и влюбен не вижда истината с очите си. Пожелавам щастие на Христина и на децата й.

Майната му на Джийзаса. Важното е да плаща издръжката и колкото може да е по-голяма. Нали затова ги харесвате футболистите.

има жени, които никога няма поумнеят, тази тук е такава

Ако изказването и е истинско,значи най накрая е поумняла.Половината драми в живота ни са от това ЕГО !

ами тази христина да не е много умна? тои я зарязал бременна, после се варнал... а тя глупачката взела и второ дете да му ражда... ми така е като се смесят пари с простотя, това се получава... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И кои са тия, че да ме интересуват интимните им отношения?!!!

Е как бе човек. Това са хората от които имаме голяма нужда. Да знаем за техните креватни постижения ... щото те други си имат. За какво да знаем за някой блестящ учен или хирург. Някой изобретател или някое откритие което може да промени битието на хората. НЕ, ние трябва да знаем за нискоинтелигентен ритнитопковец и как не може да си го държи в гащите.

Благой има зависимост към секса, той не подбира и само това му е в главата. Момчето е за лечение.

Христина е готина мацка. Изобщо не трябваше да го прибира този мухльо след забежката с .........Лиана , а да го разкара веднага.А тая другата ....това истинско име ли е беее - Куини-Алис??!!Николова!! Смях....

Гледай си живота, момиче. Тоя е голям глупак.

Aми тя си гледа живота - не е спряла. А пък той и изкарва парите. Затова е цялото и странно поведение

Че тя Христина е 100000000000000 път по-красива от онова руско цигане с изпъкналите очи. Благойчо ... не става чеп за зеле от него. Лицемер.

Христинче, уж не си глупаво момиче, ама чак сега се осъзна. Щеше да се чувстваш още по-добре, ако не се беше връщала при този бастун.Изобщо. Никога.

И този е пълен боклук, като Божинов. Защо правят деца тези бройкаджий не мога да разбера. Христина била добре, добре е че паричките на донжуана ще изхранват и нея и децата им. Иначе ще я питам с две деца колко ще е добре. Този върви по пътя на Божинов. Абсолютно лекомислени и безмоални типове. БОКЛУЦИ с две думи.

Такива са ама с тях занимават хората. Трябва да се отклонява вниманието с подобни утайки!

И съответно да се учат малките момиченца на ку*валък! Чалгата не прощава!

Аз също. И кво?

И кой въобще го интересува това ???

Ама като не те интересува защо не само си прочела, ами и си писала коментар?!

Той Благой, ако наистина вярва в Господ, ще се върне при нея и децата си.

Тя да не е луда пак да се събира с него? Жената не е къща, че да си тръгва и връща при нея когато си поиска.

Когато човек има деца е друго. Това е все едно като не си виждал един роднина дълго време и после да не искаш да го видиш. Но това е грешката на много мъже след като са сгрешили и осъзнали, после да нямат очи да се върнат.

Какво ни занимавате с такива утайки като Благо? Да си седат там в ромската махала и да не се показват!

На последната снимка като тъмнозелените напазарували от кофите за смет.

Нали? Освободена! И не пази отломки от счупеното.

Кой, кой?

Как го харесват този боклучав Благой?

И аз се чудя как тези хубави момичета Христина и Куини харесват този тип? Кажете ми ,какво му е хубавото?Питам за качества,а не за парите му.Дори да има пари и това ще е до време..

Хубав и умен не е едно и също.

Ами не са на себе си. Търсят внимание, не са уверени в себе си, изобщо не знаят кои са. Някой ги загледал, свирнал им, и те търчат след него. Мислят си, че са станали значими. Такива ми ти работи. Както е с 80% от населението - мъже и жени. Казано с оптимизъм.

Чувал съм подобен въпрос и иначе изречен: "И какво съм му харесвала на този!?" Това не дава ли някои отговори?

Има излъчване - мирише на пари ;)

Бе нали всеки месец цъка SMS за преведени постъпления от оня татуиран монах, кво ти пука! Яж пий и изреди приятелите му тука..