Новият мъж до Тони Димитрова

Певицата от няколко месеца живее заедно с един от участниците в "Гласът на България".

Обратно в новината

Коментари - Новият мъж до Тони Димитрова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама дебелаци. А пък Тони е и простовата..

Да са живи и здрави! Пожелавам им много щастие и любов. Тони я обича цяла България! Неграмотните пишат глупости.

ГОРКИЯТ ЧОВЕЧЕЦ

Ето-талантливата жена е с красавец ща стлива!А вие,красавиците с големите претенции с кой шкембак с пари сте без любов,а се правите,че сте?

Това е една ужасно проста жена!!Просто като е видя по тв-то и сменям канала.Нахална и проста.Нищо, да е жива и здрава!

Зле си с правописа, приятел. Не знам колко е проста жената ама ти определено си. Когато говориш за обект в женски род се използва "я" вместо "е". Айде със здраве!

и тая се мета на младо та покрай него да се пише и за нея !!!

Mи да,...това х..я е Bелико нещо!! ;)

не е голяма тяхната разликата, аз съм на 45 гаджето ми е на 21, страхотно е. такава страст и енергия, нямам думи.

...браво Aни!... даваи само, със страст и енергия, защото след няколко години, ще вземеш да се подуваш и пресъхваш, а на него либидото му ще се увеличава като стане на 25-30 години и тогава....нямам думи, колко ще си нещастна, че тои пак ще търси ..до..45 години..;))

ли ти го преотстъпи?

нямам деца, имам кариера, и живея както си искам. свободата която много хора нямат заради всичките си задължения, аз я имам. а така наречените нормални връзки - също се разпадат след време.

Незнам защо повечето коментари тук са негативни. Не смятам, че мъжа до Тони я използва. Жена му е починала от рак и за да се нанесе с детето си в нейния дом не е решение от днес за утре. Колкото до възрастовата граница при тях не личи толкова, а и колко мъже предпочитат по - големи жени. Съдя от собствен опит. И не е само за секс, просто харесват зрели жени.

Има персони от родния, така наречен "хайлаф", които си заслужават иронията, сарказма и омерзението. Тони Димитрова не е от тях. Тя прави впечатление на човечна, земна и принципна жена, при това и талантлива. Нека бъде щастлива с партньора си, пък бил той и по-млад от нея. Което в крайна сметка никак не е зле.

Сладуранка е, макар и леко пухкава - симпатяга е и много лъчезарна. От интервютата й личи, че е добър човек. Нека бъде щастлива!

не мога да разбера какво ги интересува личния живот на хората -и кой за какво с кого е- не може ли в живота да живееш с някой , да споделяш ежедневни грижи , да бъдеш приятел без да гледаш пълен ли е, слаб ли е, години и т.н.- особено след като той Иван е загубил съпругата си от рак - всичко в нашата държава е ПОШЛО- ДОРИ МИСЛИТЕ НА ХОРАТА И ДУШИТЕ ИМ АСА ПЪЛНИ С ПОМИЯ КОЯТО ИЗЛИВАТ , И ЗА ЖАЛОСТ НЕ ИМ ТЕЖИ

Няма друга с такъв глас. Това е важното. Всичко друго е подробности.

до всички мишки с розови очила един вапрос......тая щеше ли да е певица на запад........ако беше готина мадама щехте да плиуeте..обаче тя прилича на вас.......ааааа аз сам на кон

Много ти е простотията- малко ти е грамотността. ОтидЕ коньо у реката!

и седят на първия ред? Да си ловнат нещо.....Пустият му мерак - верно умирал последен.

Винаги съм се чудила - значи няма нищо лошо ако някой чичко, например Стоте манекенки си ляга с 18-20 годишни, а той самия е към 60-те сигурно, но стане ли въпрос жената да е по-възрастна..... Леле,помия и чудо. Каква е разликата, бе хора? Защо едното е по-малко грозно от другото? Аз ли нещо не разбирам....

и аз това се чудя за жените има лубрикант а за мъжете какво арматура ли ще си поставят

Тони, не им обръщай внимание-живей си, пей си и го пази този, че на мъжете вяра .....

Скъпа Тони, бъди щастлива с мъжа до теб и заедно ни радвайте с дуети на нови и стари песни. На добър час и всичко, добро!

Жалка машинописка! Нито пее, нито визия, нито е за телевизия! И като капак кофти характер и напреднала възраст.

Не зная дали пее още,но мъжете взе често да ги сменя!Как им се казваше на такива?

Наричат се момичета с "намалено поведение".

Знам кой е мъжът до нея- това е гледачът от свинефермата. Той винаги е до своите прасета, били те и бивши такива... Прасето винаги си остава прасе.

Стига бе "Васо" знаеш ли , че има мъже които харесват пълни жени тъй , че този може да я харесва такава или има някакъв интерес от нея

Защо да обсъждаме пошлия живот на една естрадна изпълнителка с псевдо сантиментално звучене?

Брей много триене , много нещо -Да видим дали и мен ще ме изтрият - Пожелавам на Тони Димитрова една истинска любов с мъжа на сърцето и . Нека бъдат благословени .

Ма виждам много нравоучаващи хора тука, не ме интресува лични живот на Тони Димитрова ,само хората да не постъпват като абсолютни селяни е важно ..а хъм

Oбичам да слyшам песните на Tони Dимитрова ! oбичам песните и на Tоника CB ! Tолкова много радост и красиви емоции са ни дали !!! безкраино им благодарuя ! Nа прекрасната Tони пожелавам много светлина , много щастие, много красиви мечти и прекрасно бbдеще на нея и на неиното прекрасно семеиство !Tя заслyJaва наи - доброто ! Aз и моите многоброини прuятели и го пожелаваме от цялото си сbрце ! г-ja Mиркова от Cофuя

информацията, такива и отзивите - родни битовизми във форма на новина. Все пак сме в родната България. А, който се страхува от вълци не ходи в гората - знайно е какво го чака там :) Но, рекламата си е реклама, дори и лоша. Ще "претърпят" унижението и язвителните коментари:)

Докато не правите разликата между "новина" и материал в рубриката "Лайф" все ще ви е виновен някой и ще имате повод да съскате...КОйто търси (повод), винаги намира.

А вие какво откритие направихте в този т.н. материал ? Всъщност каква е ролята на писането в Рубрика Лайф - получаване на хонорар или да съобщи нещо интересно 5772?

Ей, хора, не можете ли да покажете мъничко възпитание?? Докога злоба и завист. Не сте ли се замисляли, че щастието ви прави красиви и добри? Докога безмислени простотии във форумите? Колко е лесно и леко да си добър и позитивен човек, да пожелаеш добри неща на хората, които са избрали да прекарат живота си заедно? Тони, на добър час, желая ти здраве, любов и дано всичко да ви е на шест!! Не обръщай внимание на нищожествата, които се опитват да внушават, че любовта е мираж! Любовта и животът са такива каквито си ги направиш!! Бъдете благословени!!

За да разбереш същността на една нация, чети анонимните мнения на хората по форумите...За съжаление ужасно много хора в България са такива - нищо нормално не излиза от устата им :(. Озлоблението не идва от бедността, който е ходил в Куба например, ще се съгласи с мен. Нямам обяснение защо сме такива. Иначе и аз пожелавам всичко добро на Тони. Истината е, че не ми е интересна като певица, но като човешко същество всеки има правото да бъде щастлив! Това, че някой незнае как да е щастлив, си е негов личен проблем.

такава поддържана жена нормално да си хване по-млад. 99% от мъжете над 50 не стават за нищо.

A, ти на колко си?.. и ти ли си ,...подържана?;)

Стават, стават. За разни работи, като например да ти погасяват кредитната карта, която празниш в МОЛ-а, при маникюристката, при фризьорката и на хилядите други места 'да се поддържаш'...

точно така и за младия ми любовник пари трябват. Само това пропусна да изброиш!

Личният й живот въобще не ме интересува, но публичните й изяви са противни. Има голямо самочувствие, но е без покритие - няма голям диапазон на гласа, пее блудкави песни и излъчва непреодолим провинциализъм. Така че с мъж или без мъж, "кариерата" й винаги ще си остане символ на посредственост.

Щом човекът я търпи, значи всичко е наред. Че тя на години все едно не е мръднала, но 2 пъти последните години засичам нейни медийни изяви - и двете бяха леко просташки, обиждайки колегите си.

вие смятайте разликата в годините, докато те си правят кефа

Kеф ли? C това старо гърне?! хахаха..

Много я харесвам Тони Димитрова и много се радвам за нея, дано е щастлива с този мъж, тя напълно го заслужава!

Може да харесваш каквото намериш за добре..особено да не мислиш какво правиш.

Как малък, бе, на 40 години мъж! Пък и доста е преживял човекът. Защо само под чаршафите гледате, защо не допуснете, че просто двама души искат да бъдат заедно в живота? Сексът е важен, но не е нсй-важният, освен него трябва доверие, нежност, възможност да бъдем себе си.

Една бабичка казваше: -В прегорял тор и в корав х..й грешка няма. И Тони и Юлиана си го намериха.

Обичам Тони Димитрова,сега ги обичам и двамата!!!

а кой е мъжа зад нея ? а вляво ? с тея " романтични " фрази като почнете да ги украсявате , много е смешно.

ДА СИ НАРОДЯТ И ДЕЦА!УСПЕХ В ЛЮБОВТА!

Този може да има мъртви сперматозоиди. Не го мисли за деца. Он си знае човека какво му е ...

Безобразие е когато разликата е повече от 10 години особенно жената ако е по възрастна - тогава се усеща най-много. Освен да кажа честито на младоженеца надявам се вси още в активна сексуална възраст и новата му булка вероятно вече в менопауза.Безобразие.

"Кирчева" имам приятелка , която на 32 г. беше в менопауза тъй , че годините не са гаранция за каквото и да било

еее ще кара с младия докато може. Да не е на 18 че да вярва в Дядо Мраз. Ами ако се забие със някой стар мърморещ досадник как мислиш? Мен специално старостта ме отвращава. Сигурно след някоя и друга годинка още ще се напия със ксанакс и няма да чакам да провисна че да се надявам на съжалението на некой успял стар трапер.

Порчева ли ти е истинското име, или просто си си злобна по рождение? Лекувай се, сигорно имаш хемороиди и те мъчат денонощно.

Jeni

Е чак пък безобразие!!! По-скоро бъдещо разочарование и за двете страни! Но всеки да си живее живота както си иска!

Кирчева, далече си от истината, моят мъж е с 4 години по млад от мен и си прекарваме супер, а аз изглеждам в пъти по-добре от повечето жени на неговата възраст, че и от по-млади, така че имаш много здраве от мене!

еее, то 4-5 години не са никаква разлика, би трябвало да не ви личи и на двамата. Става въпрос за големи разлики над 10 години. Но щом на хората им е хубаво заедно какво значение има. Все пак тук не става въпрос да си търсиш гадже, а партньор за семейство. Хората се разделят и с малки разлики, тъй че....А и да ти кажа има жени трепач, които изглеждат страхотно. Сега Тони не е от тях, поне според мен. Но имам една колежка на работа, която е на 34 и ми е кака с 7 години. Страшна мацка е, красива, младолика и в тялото е като момиче. По-младите колежки ги слага в малкия джоб. Така че за хубавата жена няма години. Ако не беше семейна веднага бих я забърсал. Това с годините само жените ви притеснява. Мъжете харесаме ли си една жена нищо не може да ни спре. ;))

ма нали са звизди бе..ша си паравят каквото решат..не си позволявайте долни селянии спрямо хора ,които не са анонимни.

Само в България се интересуват с кого си лягат известните и личните им любови и истории и от това се правят новини и сензации. Пука ми. Важното е, че Тони ми харесва като певица, обичам да я слушам и гледам позитивен човек е, печена. Пишете за това, с което е известна, а не да правите този, с когото ходи, известен... Това са си лични неща. Псевдо-журналистиката направи от много помияри "звезди"... не визирам никого от тази "новина".

Я кажи колко си млад...та пишеш глупости

Голяма работа кой е кл..и тази та било то и някой доста по млад от нея.

Примерно - тя е на 38 ,а той на 60.....е ми той май..... не е педофил...то си е прието за нормално за тъпите ви мозъци !!! Ей гадна клюкарке ти си незадоволена,не АЗ!В теб явно не се е влюбвал по млад,въпреки ,че си красива....въпреки , че си права Тони не е красива,но е чаровна ....Нещо се обърках...

Типично за хората сега да се коментира на колко години са, точно както когато ми се роди син, та всички определяха на кой приличал. Що си не гледате работата?! Те ще правят каквото си поискат, а сина ми ще прилича на който трябва!

безобразие , Димитрова е доста по-възрастна от Ченов

Красива двойка са, много са готини! Успех за напред и да продължават да се обичат! За хората на изкуството това е особено важно! :-)