Лена от Тату роди първото си дете

Лена Катина, бивш член на дуета Тату, съобщи в "Инстаграм", че има син.

Обратно в новината

Коментари - Лена от Тату роди първото си дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все ми е тази, кой с кого спи или се целува на сцената. Музиката им беше супер готина и винаги са имали социални послания- за което много ги уважавах.

Тази е агент на джуджето Путин и е родила детето от него - бас държа!

Ами то детето е от връзката с Юлка! С тоя са само за имидж! Нали зад океана не е много стойностно да си обратен! Там се ценят повече нормалните семейни добродетели! Толерантността и демокрацията са за тези, непълноценните, от Изтока!

Тату са известни и с песента си "Мальчик гей".

написана е за лилиПутя..

Написана е за теб "голубчик", Маленкий Мальчик. За сведение, в народния говор на руснаците, голубчик, голубой е педераст.

Нали яко парадираха кви са лесбийки,драма голяма отхвърлените от обществото което иска да ги раздели пък те неразделки а цялата работа била да додрапат до Америка.Нищо не ме учудва като знам ,че са от бившият "източен блок".До сега никой не се е сетил да яде лайна и да избяга в САЩ ама хей времето е пред нас.

Който и руснак малко се поизвести и се маха от Родину. Сигурно има защо.

Е, щом не е почнала от второто... да ви и журналистите! Със здраве да се отглеждат. Тату бяха тийзърът... оттогава нещата МНОГО се промениха.

Нищо не можаха да направят двете с Юля по отделно. Интересното е, че едно време Юлия беше по-хубавата, а пък Лена бе все твърде семпла, невинна. Сега като гледам възрастта добре й се е отразила на Лена, разхубавила се е.

+++

В ЛА я, няма в Евразия да плесенясва при Шуткин:-)

Кой я знае в какъв коптор се е навряла, ама Лос Анджелис! Ше кажеш, че е в квартал Брентууд или в Калабасас

Добре е направила че е духнала, да не е луда да живее в Рассия. Там останаха идиотите

тая овца не се ли правеше на лесбийка?! ама май така се става интересен и събираш публика?!

Тази е семпла женица, с типичен чар на магазинерк от кооперативния магазин, а мъжът и е некъв див колхозник. Виж чернокосата и тогава и сега е много мазна. Потърсете я в интернета.

е мисе

Тая нали се издигна, благодарение на лесбийските хватки в оня дует? И какво стана? Като педала азис (с малки букви), дето не бил педал...А само заради имиджа си въртял задника...

Защо не използва Вконтакте, а капиталистическия Инстаграм? И то в ЛА, а не в подмосковието.

Защото така иска , какво нещо те притеснява ли ??? Хайде стига с тия опорни точки -защо не използват Руска техника или защо не живеят в Русия ............Смешни сте

Никой не е по смешен от "Аз по принцип не съм русофил, ама...." :)

Е защо не са в мат Русия?

Детските надбавки са по-големи