Венета Райкова показа снимка от бала си

ТВ водещата публикува във фейсбук снимка от абитуриентския си бал.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова показа снимка от бала си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та така и не видях снимки от бала на Венета.

Моля да ме извините, но стига с тази безинтересна жена: зла, нахална и самовлюбена, живееща все още по времето на Жоро Илиев...Хайде стига!!!

Била е мечтата на мутряка - гладна, тъпо гледаща и добре развъртяна.

че е показала снимки от бала си. Рокличката приемам за аитурентка, а не тези разголени като на прос..-титу..тки в днешно време. Иначе обекновено девойче с един още по-обикновен селяк.Но защо показва и снимки от живота си. Омръзна ни да я гледаме на екрана /вече не гледам, последното и шоу, май е най-тъпо/.

Венета Райкова показа снимка от бюста си.

Тя Винетка и бал ли имала? Кой, виенския ли?

Като гледам снимката виждам една симпатична девойка. Венета е хубава жена днес, но факт, че няма никаква прилика между лицето и тогава и сега. Дали се дължи на пластични операции не знам, но няма никаква прилика.

Изрусяване, тежък грим и нейният начин на живот са я отдалечили на светлинни години от миловидното девойче, което е била. А може да е направила някоя, друга пластика и вече става друг човек.

че не си спомняте за вашите снимки от абитуриентския бал. Я пак ги погледнете! Едва ли сте по-хубави от Венета. Нормално и симпатично младо момиче. Далеч е за предпочитане от съвременните абитуриентки!

ама какъв красив празен поглед вади... АБЕЕЕЕЕЕ мани......

Защо не пише това 130 СОУ "Стефан Караджа" в кое село се намира . Само пише , че са дошли да празнуват в София

Чакам съобщение за годишнина от Playboy снимките. Естествено с осъвременен снимков материал.

Нещо друго за Венетка имате ли?

Аз искам да кажа, че абитурентката с оранжевата роза в косата прилича на Есил Дюран.

Трябва да се храни за да опъне бръчките!!!!!

Действително е по-слаба от необходимото, но не разбирам защо са тези злобни коментари? Все пак се показва по телевизията и се старае да изглежда добре. Ефира е пълен с огоени биволици, натъпкани в ефирни ризи, защото друго не може да им стане.

същото грозотило

Напротив, била е много красива и симпатична! Защо изобщо се е обезличила с това изрусяване?!

Поне пишете "Платен репортаж" някъде от кумова срама.

Абе, сетил съм се, не знам защо ми напомни малко, имаше една Албена Вулева, тя жива ли е още?

при днешните абитуриенти момчето е с бръсната глава, набит с тъп поглед и костюм ВИрасачИ или фланелка тип комплексарка. Момичето обикновено е с прическа писта, два тона грим като на драг куин, оранжев или кюмюрен тен и едно парцалче препасано около кръста и гърдите наречено "рокля".

А снимка докато е по голяма нужда ще видим ли скоро......!?!?!?!

С единственото момче в класа, а на снимките от срещата на класа - пълно с момчета! Като се залигавите по фейсовете си, няма спирка!

Единственото, което и е обръщало внимание, това не е пояснила.

Тотално облъчване.

Е.аси тъпата провинциална овца! За контраст обаче - момчето до нея е истински сладур!

И двамата са МНОГО хубави. В днешно време няма много млади хора с такова излъчване. Как се е променила обаче днес, не коментирам.

Излъчване като от плутоний?

защо Лили Иванова, която заслужава, веднъж не попадна в тази рубрика "Лайф", а тази кокошка, която за нищо не става....все е цъфнала мине се не мине ден.

i tq e ot provinciqta

Щото тя явно постоянно поства във ФБ, а Лили Иванова едва ли се занимава с подобни безсмислици.

Добре де, защо не ги пишете тези работи под снимката и във фейса ами ни занимавате тук с глупости? То въобще стиска ли ви?

При плачевното състояние на народа ,как може да ни занимават с тая грозна кифла .

Моля те да поясниш, какво каза, че не те разбрах!

много селско излъчване както винаги.

Тази Винетка е много зле.Що си мисли,че много се интересува някой от нея. Била е абитуриентка кой знае кога-преди 30-40 години, и то в някаква далечна провинция... И сега лъха на провинциализъм. Не че е лошо да си от провинцияна,но дръж се достойно, а не все едно,че си родена в царски дворец.Защото аристократите са много семпли и скромни. Нямат претенциите на Винетка

Аристократизъм в тази жалка държавица въобще има ли? Поне сама се старае да изкара парите си, а не разчита на крадените пари на някой или на готовото осигурено обзаведено жилище отново на някой. По кухнята ще ги познаете кои са от село и кои не

Тази Държава е най-древната на континента , асане ! И когато ние , Българите сме имали аристокрация , твоето племе е скачало по клоните в търсене на шишарки ;)))

80% от хората в тази държава са провинциалисти. Спри да се самонавиваш.

И не само в тази държава :))) 90 % не са столичани!

грозна е била и сега е грозна, ниска, с голяма глава и къси крака...защо ни занимавате с тая

Расте и хубавее. Не че е хубава. Но оттогава досега поне се е научила да изглежда по- привлекателно. Иначе пак си е урунгелче.

Живо се интересувам как е спала венета тази нощ, тишо как се е представил, колко кг тежи и той и Патрик, венетка направили им салата днес и от какво, имаше ли куркума , а ленено семе, как е семейството с естествените нужди в малката стаичка, нещо нов парцал да си е купила венетка , нещо марково, някоя друга снимка от бремеността, от раждането на Патрик, от зачанието му, няма ли да пусне. Ей няма да мога да заспя без тези екзистенциални за мен вести и фотоси. Следвам и подражавам на венетка неуморно, всекидневно и последователно, всяка фибра на тялото ми желае нейния живот и семейство, черна завист. А какъв парфюм ползва, а тоалетната хартия каква е , че ми предстои да си купувам. Моля ви коленопреклонно пишете тези подробности за житието и битието на тази велика и стойностна жена.

Неприятна личност е Венета Райкова, за мен, но сега като е видях в този анорексичен вид ми стана жал за нея.

браво винетке, толкова си млада и хубава че можеш да затамниш цело попово разград, та дори и павликенскити и меричлерски села както и габровскити колибарски поселища... вазхиштаваме се не само на изваяната ти сочна фигора кат Ъфродита но и на острия ти като наточена чекийка псехически багаж с които ни изненадваш почти всеки ден по телевизори, весници, спесания, които некои соросойди от завис исползуват дори за таолетна хартия и за сажаление си брашат задниците с тех. не обръштай никакво вниманиена тез пропаднали загубеняци. Учаквами оште повече безплатни снимки на фес бука. завиждами най преятеллски на ташомир и исками да сми на местото на красивиа ти син патрик. Ше са радвами ако ни усиновиш и ни раскрасиш безплатно да станими ъфродити като теп или най малкото като тоска от операта дон жуан на бах.

Браво, прекрасна сте, великолепна сте и се явявате като ходещо доказателство на 2 крака, а защо не и една нерешена аксиома , че красотата плува заедно с младоста в безкрайното море на интелегентноста. От аналитичното ви есе е видно, че владеете гиографията на балгаря до болка и фин детайл. Запозната сте отлично с урбанистичните развития на красивите български градове Попово, Меричлери, Павликени и прочее, и боравите гениално с епитети, хиперболи, сравнения във всички литературни жанрове, насоки и посоки. Но вашата поанта е съсредочена подсазнателно и вмоята херургична сфера. Но ще ми разрешите ли да ви цитирам и да съотнеса вашия невероятен изказ и едпитети в моята област: Като един виден световно известен иизключително свесен херург съм уперирал и бъркал с пинсети като "наточени чекийки" из множество "псехически багажи" на куцо и сакато. Освен това съм се подвизавал и в сферата на еститическата херургия и съм преобразявал само с един гол нож и различни по големина тесли, треони и ножофки, грозни састарени български и западни вещици в красиви сочни афродити и диви самодиви, а защо не амазонки. Но в развития комунизъм нямаше за сажалени фейс бук да поставям снимки на своите пациенти и затова останах в сянката на анонимноста, което говори за моята изключителна скромност и човещинка. А днешните млади "херурзи" само за една менимална промивка на дебело, полудебело, тънко и възтънко черво и други карантии пребират 3456 левове и 45 стотинки или ако ги обърнеме в долари както е модерно сега стават 2563 долари и нула цяло и един цент. Срам и позор!!!

Вие сте родени един за друг, да не кажа, че сте двете половинки на едно цяло. Или има и още личности във вас?:) И аз понякога си говоря сама, когато няма интелигентни хора наоколо. Ама да си и отговаряш от друг псевдоним - това си е диагноза!:)

бАЛГАРИЯ НА ТРИ МУРЕТА!

Младостта е всичко в този живот...ееееех... Искам поне за миг и аз да се върна на 18.

Младостта е хубаво нещо, но не е всичко. Аз се наслаждавам на всеки житейски период, в който съм в даден момент, и се старая да грабя с пълни шепи от живота. Сигурен съм, че ако човек е здрав, няма да има проблеми и със зрелостта и есента на живота. Просто не преставайте да се учудвате, не губете детското в себе си и преди всички живейте истинското си Аз!

в.Райкова изглежда ужасно с тия пищалки.Ужас!

Пича до нея е готин.

Тая много взеха да я лансират в медийното пространство напоследък. Да не би да се готви за политическа кариера?

Текст N1: Относно снимка N7 /две стъпала на крака, положени върху електронен кантар/: Особено важна е информацията, която носи тази снимка, не само за мен, но и за всеки българин. Две стъпала с форма на калъп-т.нар. модни дамски обувки, тези стъпала очевидно са третирани години наред от юношестка възраст, та до ден днешен. Виждат се ясно очертани, закривени-първи пръст-в посока от ставата надясно към втори пръст, втори пръст, сочи към трети и т.н. Върховете на пръстите, отгоре върху ноктите са ярко боядисани в червено, а по средата се чете числото 46,5. Тази снимка се публикува в дир-а за втори път през последните два дни, очевидно е много важна и полезна, като информация. ..................................................... Тект N2 "Настане вечер. Месец изгрее. Гора зашуми, вятър повее. Балканът пее хайдушка песен...." ......................................................... Моля сравнете текст N1/придружен от снимка N7 и текст N2, и преценете, как въздейства върху съзнанието Ви всеки от тях. Определете значимостта на текст N1 и текст N2 за всеки българин!

"Звезди обсипят склона небесен." - най-краткото поетично описание на природата - гравирано е на колона в Сорбоната

Благодаря за пропуснатото в бързината, и може би най-красиво изречение N3. Значи внимавате, което е прекрасно. Много ме впечатлихте с репликата си. Благодаря Ви!

"Звезди обсипят СВОДА небесен.." - да ме прощавате!

Имаше едно детско филмче "Ферди мравката " . Гвендулин беше със същата структура - крачета като щеки за Пампорово , а нагоре просто еднотула калинка . Няма талия , няма крехки раменца - направо главогръд .

на такава фигура казвам "близалка" ( в пряк и преносен смисъл ;) )

Вчера гледахме колко слаба е станала Венета, днес - колко по-млада изглежда в сравнение със съученичките. Чакам с нетърпение да стане утре за да разберем каква друга тема от глобално значение ни е подготвила Венета?

И неска ли статия за тоз куйрасан мухлясъл.

Не разбирам защо се хвали с тия 46 кг?! Изглежда ужасно - като анорексичка!

Всяка година я вади тази снимка, виждали сме я вече. Сега следва покрай някой конкурс за красота да пусне от нейните участия, когато е станала мис, ама и това го знаем. Мисля, че й е време да се пенсионира вече ;)

Стига вече с тая фукла!Какво толкова да я гледаме?Тая физионом5ия толкова вече ни е омръзнала ,тя само. Ни се натрапва .Махайте я !!!