Най-желаните жени в българския шоубизнес

Кои са най-харесваните у нас певици, актриси и модели?

Обратно в новината

Коментари - Най-желаните жени в българския шоубизнес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лелеее, ама как може толкоз жлъч да има у вас, бе, хора?! Всяка една от тях си е красива по определен начин! Спрете се , че ще се удавите в собствената си злоба! Ако някоя от тях не ви харесва, естествено е, всеки гледа с различни очи, но не "съскайте" толкова! Аз пожелавам на всички тях много здраве и късмет!

Ами казваме си мнението, жено. Защо наричаш злоба факта, че жени като Яна Маринова не са всеобщо харесвани? На нея й липсва мекотата на женското излъчване и още куп неща.

Т.Духовникова- в поза:" в тоалетната".....

Теди Духовникова !!!

И ОТ КОГО СА НАЙ-ЖЕЛАНИ,ОТ КВАЗИМОДО ЛИ?!И КОЙ ИЗМИСЛЯ ТИЯ ТЪПИ КЛАСАЦИИ?!НЯКОИ ОТ ТЕЗИ ЖЕЛАНИ СЪМ ГИ ВИЖДАЛА ОТБЛИЗО И БЕЗ ГРИМ-ОЩЕ СЕ СТРЯСКАМ НА СЪН!

Филева е с Х-образни крака (на живо) и широк, свински нос като зурла. Яна наистина е хубава

Какво като е хубава Яна, щом не е очарователна, а блика едната амбиция и нищо друго?!

От така представените уро.... упс, красавици, Я.Маринова има талант (спортен) и нелоша визия. А Диляна Попова е секси. Останалите са под класата на тези двете.

Това е българина, злобен и завистлив!!! Сърдит за всичко и на всички! Навярно пишещите тук сте все умни, красиви и преуспели! Спрете се бе хора!!!

Защо да е злобен и завистлив? Хората просто виждат мислят и коментират една измислена класация. Аз също считам, че една Яна Маринова, която е един въздух под налягане, няма нужните качества изобщо да присъства в подобни класации. Това, че истината не ти харесва си е твой проблем и обидите ти са точно определение за теб.

Тя е ужасно красива, но с по-тъмна коса.

Не вярвам показаните жени да са най-желани. Може да се каже най-употребени, ще повярвам

Когато бях ерген, моето момиче беше най хубаво и сиксапилно. Ожених се за нея. Очите гледат различно, но най важно е химията която излъчват.

Яна Маринова май е решила да си прави пиар като плаща на Дира да публикуват подобни измислени класации, в които тя да се вее начело. Тя може и да става за едно ..., но за нищо повече. Някои липси не могат да се компенсират само с визия.

Много си прост(а) и злобен(а)! От завист ще се поболееш!

От твойта уста на твойта глава! Има тук някой злобен(на), прост(а) и завистлив(а), но не съм аз, ясно ли ти е тролче Янино???

Когато се публикуват такива новини следва да се уточни кой е направил класацията или изразил предпочитанията, както правят на Запад примерно. Това може някой и еднолично да си го е написал. Яна Маринова изобщо не е за подобни класации. Има спортно тяло, има хубави черти на лицето, но няма най-същественото - излъчване, чар и женска топлота.

какво сега, хубави са жените, стига злоба. Ясно е, че има много други хубавици, но все пак заглавието е "Най-желаните жени в ШОУБИЗНЕСА"

начи,забелязал съм,че българинът много се ' възпалява ' на тема Найкрасив,найизвестен,найуспял и т.н Що бе ,хора ? Разбира се,че са красиви! Да са живи и здрави ! И евала на мъжете дето им се радват !

Руиз

Показани са хубави жени! Някои ми харесват повече, други по-малко. Добавям, че в България има учудващо много хубави жени!

Явно много съм изостанала с "културните" икони в България, тъй като освен Яна и Надя, друга не ми беше позната.

демек...висока цена,а

заглавието на статията е малко подвеждащо - "най-желани жени" не се ли употребява за жени, които се реализират предимно чрез телата си - това ли иска да ни внуши статията или иска да ни покаже, че българката е красива, интелигентна и успяла

Тука не се говори за най красивите жени. България е пълна с такива. А точна мярка, коя е най красива няма. Безспорно, Яна притежава качества, който трудно могат да се опишат. Тя има някакво персонално излъчване, което веднага те привлича. То я отличава от другите. Това качество се дава от природата. И един подходящ анекдот за случая. Професор бил строг и писал много ниски оценки на изпита. Явява се една като Яна и професора, без много да я изпитва и поставил отричен. Асистента пита защо? Професора отговаря-тая, когато се е родила, природата и е поставила отличен. И никой после няма право да и пише по ниска оценка. Надявам се на Яна да и хареса моят анекдот, когато го прочете. Той е създаден специално за нея.

Леле що глупост си изписал ....... От Яна лъха просто амбиция и нищо друго .

Ехо, ти много точно си забелязъл-от нея освен еротична радиация има и голямо излъчване на амбиция. Ами нали от нея се раждат успехите.

Дон Амичи, много галантно се подмазваш!

Всичките имат слава на волни пеперудки. Иначе не са грозни жени.

Представените в статията дами покриват понятието "красиви жени"едва 25%!Красивата жена е желана но в случая те са само интересни за категорията мъже с богато въображение!Мъжкото въобръжение и дамската козметика имат една цел-допълване на липсващото!В представената поредица липсващото е около75% без да влагам нещо лично и пренебрегвам положителни качества на известните дами!

Не знам що ми я натрапвате тая Яна Маринова, като няма кой знае какъв чар, нищо против нямам мацето, но има къде по-чаровни и секси момичета. Само едно тяло не е достатъчно...

Е, кой пък чак толкоз ги "желае" тези напористи попрецъфтяли женички?

А де? КОЙ? :)

Какви красавици има които не са по кориците, а не са известни защото са скромни и не се шибат с известни личности.

яна маринова става за каскадьорка само,или за шоу по тв ...красива актриса, с одухотворено лице и многопластовост от изброените е само теодора духовникова . и радина ,донякъде . михаела филева е прекрасна. хубаво е,че силиконовите дами от попфолка липсват в тази класация !

Абе,хора спрете се с тая Яна Маринова бе " джанъм"- писна ми от нея.Където да бутнеш-все тая насреща...Ами колкото и да ни я навирате в очите, по-хубава няма да стане...аман от стойкаджийки в тоя наш " хайлайф"...айде моля, колко по-млади и по-готини мацки има....мерси!

това нещо като каталог на вървежните коври ли е ?

Пръво - не си ги Последно - да, каталог е

Може наистина да има хубаво тяло, не отричам, ама не разбирам какво й е хубавото в лицето . излъчване на студена, обиграна и нахална ку.ка. Плюс никаква одухотвореност. Сравнете за секунда само с одухотвореното и чисто излъчване на Невена Коканова.

Изобщо няма място за сравнение .Яна Маринова с хубаво тяло но с визия и глас на травестит , а ГОЛЯМАТА Невена красавица с интелигентно присъствие и огромна одухотвореност .

Проблема на промитите мозъци е, че не виждат това което гледат, а това което си мислят че виждат...

Ми красиви са ! Хубави жени , на черното - бяло сърце ми не дава кажа !

Макар че съм на възраст и не трябва да подбирам има бая брак

Яна е добра. Пожелавам и много секс и щастие да види, заслужава го.

Яна да качи някое и друго кило, че на нейните години само това ще и опъне бръчките, които вече са навсякъде. Слабата фигура е за момичета до 33 годинки. После по-добре да се сложи някое килце. Повече мазнинка - по-мазна кожа - по добра хидратация - по-малко бръчки. Отделно подкожната сланина издува и заличава бръчките.

Като ги гледам тези, половината презастарели трътлести лелки, другата половина слабо симпатични налагани от Графа, Ма*афа и т.н. продуценти, много съм си добре с жената! Благодаря Ви д-р Дир.бг!

Я пусни снимки на жена ти ! Що я криеш толко време ??? Тия поне са си известни убавици .

Айде сега, претенции и заявки. Блъскай тъпанарки там на Яна Маринова... До мойта жена ли опря? Твоята сигурно те чака от месец.

Жена ми, на 49 изглежда по-добре от половината изброени... Снимка няма да ти пусна, лъскай с повече въображение :-)

56 снимки? Авторката луда ли е? Що не даде направо адреса на Фейсбук.ком и всеки да си избира? Като правиш класация сложи максимум 10 убавици, мари.

Който ги желае, халал са. Ако трябва да изпадаме в просташка стилистика за пет пъти по-малко пари ще си намери нормално, невъзгордяно, хубаво, стройно и умно момиче. Само няма да е известно. Ама желаещият трябва да не е суетен... Да не иска да се фука с тях, а да си ги обича. А суета идва от "Всуе" или с други думи "напразно".

Абе каквото и да се говори, арни са

Избирам си Яна Маринова и Диляна Попова.Тъй като от двете нямам фаворитка съм съгласен и на...тройка

Не си ли малко нагъл..???Нареди се на опашката. :)))

Идваме! Откога те чакахме, ножкаджия с ножкаджия. Дай адрес.

Да му направим изненада - да отида аз вместо вас, с Тони Стораро.

Пред Яна , оная марго робин е като хлебарка пред орхидея ;)))) Много е яка ! Теди си е красавица .Безспорен факт ! Милена е сладурана :) Останалите мацки..... живи и здрави. Без кучкова и алекс - много са противни ....

Тая Михаела Филева защо ни я пробутват непрекъснато? Известна, защото е известна!

Яна Маринова, Михаела Филева, Теодора Духовникова, Алекс Раева - ДА, но останалите в групата са за друга класация...

Ти виждал ли си боцките на Алекс преди намесата. Пълна скръб.

Предпочитам да си взема чужденка за жена, отколкото българските златотърсачки.

Защо бе човече има и жени които си имат достатъчно за да търсят мъж който да ги издържа .Аз например съм жена която не си търси "чичко паричко" защото си имам достатъчно не понасям да бъда зависима.

И къде са тия жени? Аз такава не съм намерил. Във Велико Търново поне де. Поне в старата столица съм сигурен че няма такива. Града е малък по население, беден народ, безработица... Ако си от София там може би е съвсем по различно. Дай две, три такива жени, може и повече........:))

Например полякините са идеалните съпруги. С много тънко чувство за шарм и шик са. Не са златотърсачки. Много по е*ви са, и също като рускините харесват Балканский Лъв за съпруг. Българките в сравнение с тях са по-сковани, по-злобливи, създават трагедии, с много условности. А и въобще браковете с чужденка са много по интересни и модерни сега. Да общуваш с човек от друга националност на чужд език и да научаваш всеки ден нови неща на нейната държава обичаи и прочие си е супер.

Че са еиви полякините съм съгласен, но ако седнеш на една маса с тях да пиете, първо ти ще паднеш под нея! Всеки с вкусовете си...

То на "болярина" само рускиня може да "клъвне" за европейския паспорт.Българската жена се котира по всички географски ширини,българския мъж -не, факт. Я "болярина" да се пробва с французойка, италианка, англичанка, японка , скандинавка, германка за съпруга-не само за секс не вървежен,ама никога.

Това е присъщо за народ които иска да е културен но има проблема с мозъка!?

...ще ми се да думна Янчето, лекичко по барабанчето ....

Абе леко...Удри да и изпадат пластмасите:))

А Ни Ло где е как без селската чанта

и в. харизанова да ти помага за класацията

...има и убави моми,...но повечето са изфъщели лимонади!! ;))

А Марчето Игнатова що забравихте бе, бунаци?! Тя е определено на едно от първите места.

Вярно!На Марчето ши и изям и ушаците..