Сред сексапилните актриси в последните години ярко се открои Яна Маринова. Тя удиви публиката със спортната си форма, реализирайки опасни циркови номера на сцената на "И аз го мога". Завладя вниманието на мъжете от малкия екран в "Сървайвър" и с ролите си в "Хотел България", "Стъклен дом", "Фамилията".  Събра погледите и с професионални танци на пилон във филма "Живи легенди".

Друга актриса, която остава в сърцата на мъжете, е Теодора Духовникова. Светлите й очи и холивудски черти са завладяващи. Една от най-подходящите за нея роли бе тази на фаталната жена Божура в сериала "Дървото на живота".

Младата певица Михаела Филева покори шоубизнеса на един дъх с чистото си излъчване и дългите си крака. Няма мъж, който да не се вълнува от лъчезарната усмивка и лолитските тоалети на изпълнителката.

Друга изпълнителка, която проби скоростно със сексапил и красиви вокали е Надя, бившата вокалистка на Deep Zone. Тя напусна групата, но не спести на хилядите си фенове във "Фейсбук" горещите си морски снимки.

Вижте тези и още желани звезди >>