Александрина Пендачанска на беседа с Ал Пачино

Титанът на киното Ал Пачино беседва с оперната прима Александрина Пендачанска на тема „Саломе”.

Обратно в новината

Коментари - Александрина Пендачанска на беседа с Ал Пачино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е така.

Любимият ми актьор :)!!!

Великият Ал! Страхотно е, че роден талант, като Пендачанска е имала възможността да разменят мисли за изкуство с този прекрасен актьор.

яка беседа. няма лошо. и двамата са талантливи хора.

Хора, защо крадете снимки и инфо от личните фейсбук-профили на хората и ги хвърляте да бъдат кълвани? Дали поискахте разрешение от въпросните потърпевши? Никой не е длъжен да ги харесва, нито някой иска мнението на посредствения потребител на дир.бг за тях. Обучете си хора, които да ходят на наистина културни и светски събития, доколкото ги има у нас и нека пишат авторски статии, написани от първо лице. Толкова ли е трудно?! Това тук е инкубатор на плюнки и никой няма полза от него - вие, като он-лайн медия, също!

Xубав въпрос?!! 1000+! браво!;);)

Абе, ти нормален ли си? Нямаш ли си друга работа, ами ще казваш какво да ни показват? На мен пък ми е интересно и искам да виждам още такива новини. Не бъркай коментарите с текстовете и снимките.

дали някой от тях е споменал ненадминатото интерпретиране на този образ от Люба Велич(кова) преди 60-70 години, включително в Метрополитън. Има какво да научи от него маестра Пендачанска, най-малкото по (непълното) разкриване.

Супер! Браво! Прекрасно!

Невероятно е какви дребни душици са се изказали тук! Как изобщо живеете жалкия си животец, а би трябвало да сте БОГОПОДНИ? Бих казала, идиоти сте. Прекрасна Пендачанска, прекрасен Ал Пачино - какво по-естествено от това да се срещнат, да има за какво да говорят и да са щастливи от подобна среща!!! И двамата са "високо топка" както се казва и на това високо ниво могат да общуват така, както за вашето ниво да е напълно непонятно.

Pоси,..."лош е мат*ряла",....Tочна е,.. фразата на човека! Kогато плюят някого, дори и да не го познават,..получават душевен оргазъм от изплютата злоба и завист! Tези ,..Hещастници,... и маиките им да покажеш на снимка,...и нея ще оплюят!;)) Tрагедия от простотия!! ;))

Няма угодия, дори и на такава новина нещо ще и откриете нередно, жалки хора сме си повечето българи и това е. Бедни духом .....

На подобна парвенюшка новина как да реагира "злобният" българин?!

Ние ли сме бедни духом? А американците ли са богатите? Ако става дума за талант и изкуство, то Ал Пачино трябва да се хвали, че е срещнал Александрина Пендачанска, но за съжаление говорим за бизнес, за пари.

Великан!

Голяма новина, брей, голяма чудо - наше момиче разменило няколко думи с Ал Пачино... Ако се беше снимала с него във филм щяхте да пишеше два месеца за това сигурно. Комплексари.

Друго си е,викаш, да прочетеш нещо за някой простак и чалгар.Фикита ,Преслави,Галени или пък Кубратчо и тъпата му кифла - избор голям.

Не се интересувам от чалга, драга.

Тъпанарко, това "наше момиче" е световно известна оперна певица! Ясно ли ти е, кифло! Отвращавам се от такива като теб!

Липсва Ви елементарно възпитание. Много добре знам коя е Александрина Пендачанска. Репликата ми е към журналистите, които представят случката, като че ли нещо изключително се е случило, че Ал Пачино отделил внимание на Пендачанска, а смятам, че тук няма различни нива на звездност. Изнервя ме комплексарщината, която проявява дори нашият премиер, снимайки се с актьори, снимали в България.

Никъде не са подчертани различни нива на звездност! Спомената е беседа между две звезди.