Ани Цолова: Не се развеждам

Водещата на сутрешния блок на "Нова" отрича упоритите слухове, че се развежда със съпруга си Васил заради свой колега.

Обратно в новината

Коментари - Ани Цолова: Не се развеждам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех, че са съпрузи, но и двамата не ми харесват. И най-много ме дразни това, че ВИНАГИ прекъсват събеседниците си. Уж канят специалисти по въпроса, а не им дават възможност да се изкажат. Що се отнася до това, че е безкрайно щастлива и влюбена ... ооооооооо........Анииииии, има много време! Аз съм 31 години семейна, ще те видя след 10 години ... или вече ще говорите за развод?!

Ани е един добър пример, че една жена може да бъде харесвана и без непременно да е голяма красавица. Освен това мисля, че голямата и любов е камерата на телевизията, а не мъжете.

BBC съобщи тази световна новина, като прекъсна новините си.

Но кой се интересува , че чак пуска упорити слухове относно битието на тази селска женица..?Който мисли знае защо стана нейното "напускане" от една медия в друга , а също и преценява нейните качества да получава възнаграждение в размер отговарящ на степента на облъчването което сее.

Моите деца тръгнаха на училище без да знаят да четат и смятат,а сега дъщеря ми има 3 висши образования,а синът ми е компютърен инженер.Пилците се броят на есен.

А моето дете не можеше да чете на 3 годишна възраст, нито да смята на 4. Ама като тръгна на училище и то държавно се научи. Тъй че ако детето ви не чете и смята когато е на 3 годинки не се притеснявайте. И не да не ходи на частно училище, пак ще се научи. Не го мъчете от бебе, всяко нещо с времето си.

кво да кажа - най-обикновен зрител съм. Тук всеки се превъзнася. Но тя е много напориста. Имам чувството,че я интересува най-вече собствения ѝ въпрос, а не отговорът отсреща. Лошо впечатление прави как с Виктор се напреварват, прекъсват се един друг и когато интервюираният най-после да отговори на въпроса, заангажирал вниманието на публиката, те го прекъсват с друг въпхрос.Не ми харесват.

Преобладаващите коментари тук показват що за народ сме - мърша!

не-преобладаващите коментари показват , че една водеща трябва да е обаятелна , с излъчване , а Ани Цолова няма нищо общо с тези качества

През цоловете ми е дали Ани Цолова се развежда.

Журналисти и артисти стават САМО хора, които ги е мързяло да учат едно време или просто са били тъпи и не са схващали какво им преподават. .... та така и с кака Ани: след милиардите и "интелектуални бисери" е, че 100% и 100 пъти било едно и също. О, Омире възпей тази муза на провинциалната простотия и неграмотност!

Манипулирана манипулаторка. Дала си е всичко за пари. Взела се е на сериозно и си е повярвала, че е хванала онзи горе за топките. Жалко създание. Всичко се връща на този свят провинциалистке ?

Боже Господи, колко злобни и комплексирани хора имало !Никога досега не съм писала коментари,но сега тази злоба ме удиви. Ани, не обръщай внимание на тази злоба, има много хора,които те харесват. Най-добрата си - да си жива и здрава и напред!

Гери, и аз харесвам Анито :):):) Даже я харесвам повече от теб :):) И искам да ми обърне Фнимание :):) А дали е добра - ако се съгласи, може да ви разкажа тук, в този смешен чат ... :):)

Елементарно създание

Тази жена е пример как една не грозна жена може да е толкова неприятна. Тя изобщо не може да говори нормално , дъвчи думите и нито едно изречение не е изсказала нормално

Защо ни занимавате с личния живот на ваши колеги? Едни на други си правите ПР за готини постове след време. Вие сте най скапаното племе- слуги на силите!

Тая с депресираната мутра да се скрие някъде. Само в скапаната България журналисти се изявяват като звезди, а са платени драскачи. Но не може да ви се отреч, че сте колегиални и ни занимавате с тая.

Какво ли не правят парите ? И тази стана политическа п.....институтка !

абе ани време ти бесе много закасня

ами тогава ела поразведи моя....

ВсиЧки в Бг отричат ,...а накрая се оказва ,...ВЯРНО!?!?!?!? ЕГАТИ и ПЛМЕТО!?!?!?

Няма нищо лошо,...палавите ''медиянтки''от Бг-медиите ,...се броят на пръстите ,на СТОНОЖКАТА.

Истината е,... под полата... А като се разведе ,какво ще говори?

Жените като станат на 40 подивяват, щом като аз забелязах тая сутрин щеше направо да го изяде колегата и дето се върнал от отпуска, май съпруга и не е достатъчно достатъчен. То на такива разгонени не знам и кой може да е достатъчен , някои на тая възраст искат все да им е вътре.

Господа управляващи от Нова телевизия, колкото по-бързо я освободите от работа тази самовлюбена, суетна, невъзпитана, необразована невротичка, толкова по-добре ще бъде за рейтинга на телевизията. Колко още трябва да чакате?

Най ми е смешно като чуя накой да хвали детето си,че на 3 почнало да чете,по това съдя не за интелекта на детето,а за този на родителите,по-скоро за липсата на такъв.То значи на 2 е сричало милото.А колкото до развода-във всеки слух има доза истина,дори и малка.

На мен пък са ми най-смешни и жалки родители, които плюят по деца с интелектуално ниво над собствените им. Все едно са виновни за незнанието и неможенето на отрочетата им. Освен това, по децата съдя за качествата и приоритетите на родителите, както и възпитанаието им.

Тъпо,тъпо,тъпо!

Като станах ученичка в първи клас, не можех да чета, за разлика от много други деца, чиито амбициозни родители ги бяха научили по-рано. Още преди Нова Година ги изпреварих, а после просто бях несравнима с някои от тях, защото се оказаха с много нисък интелект. Не го казвам, за да се хваля или "плюя" по децата, а защото от собствен опит установих, че едно е какво изглежда, друго - какво е всъщност. Да се съди за ума на детето по това, какво са го накарали да научи преди да е нужно, е погрешно.

А ако кажа, че моето на 3 знаеше таблицата за умножение, на 4 рецитираше Пушкин в оригинал, на 5 спечели национален кръг на олимпиада по математика и сега на 6 е прието в Харвардския университет на пълна стипендия, то дали значи, че е много по-интелигентно от твоето или аз просто се правя на интересна.Прецени сам/а.

На кого му пука дали се развеждаш? Просто нямат новини та използват плява!

Ако съберат в едно предаване Ани Цолова и Мирослава Иванова, сигурно само майките им ще го гледат.

Баш ме брига.

Без да ми пука за поредната "звезда". Към снимката - too much Photoshop.

тая провинциална кака е супер тъпа и невъзпитано арогантна ..прекъсва просташки гостите си и бълва тонове плява подобно на червената мая от кюстендил само за да изпъква че е много компетентна но пък простотията и я озарява като ореол ...иначе сега като поотслабна бих я опънал ,но се съмнявам че е пълон дърво в кревата

Е не знам дали разбра, че не прави ... С Гала го е споделила...

Kъв е тоя,.. гримиран кон,.. дето ни го показвате бре??!!

А за имението в Троянско нито дума............. Поредната напориста ,провинциална хубавелка, която със зъби и нокти си брани стола!

мене ми е през шлифера

Има време. А, за онова когато няма време, е по-хубаво набързо.

Да са живи и здрави, ама то така се почва-нямат време за нищо, а после защо ли се разделят....

Браво Анна много си чесна по всичките направления много си хубава софианка. Не е хубаво че хората тук те уплюват. Сигорно изкат да упитат твойто горещо работно място. Вероятно също изкат да седнат и на горещия стол на виктор неколаев, на който не може да се качи всеки, ама той май че не му е толкова горещ и твърд , а и се клати. Особенно в БиТаВито той му умекна много и му спадна (реитинга) не го харесваха вече и напусна. Сега в нова телевезиа му е сигорен и твърд стола. Браво. Анна понякога също сяда на него и тогаз води много добре. Това хубаво лие или не е хубаво...Ама мъжа на Анна цолова не е опитвал досега твърдоста му, колкото и да му се изка. Това е много тъжно. Изобщто мъжете са саздадени не да се развеждат с журналиски а да имат твърди и горещи нещта като столове и прочее... Това така лие или не е така. Браво. Прекрасни новини

Боже мой "Мери -истинската" колко време ти трябваше да напишеш цял ферман и то , толкова неграмотно .Интересно ми е какво целиш пишейки неграмотно ??? Или просто си си Психо което си търси "публика" Потресен съм

Боже мой, (ЗАПЕТАЯ) "Мери (истинската)" (НЯМА ТИРЕ, А СКОБИ), (ЗАПЕТАЯ) колко време ти трябваше да напишеш цял ферман и то , (НЯМА ЗАПЕТАЯ) толкова неграмотно . Интересно ми е какво целиш, (ЗАПЕТАЯ) пишейки неграмотно ??? Или просто си си психо (ПИШЕ СЕ С МАЛКА БУКВА), (ЗАПЕТАЯ) което си търси "публика". (ТОЧКА) Потресен съм. (ТОЧКА) ------------------------------------------ Браво, проявихте жестока писмена грамотност. Поклон!

Не схващаш, нали?

Мери, съвсем твърд фен съм ти от първи прочит! И повярвай - това несъмнено е така и е повече от хубаво :) Обещай, че ще пишеш във всяка "новина"!

Обърнете внимание как водещата НЕПРЕКЪСНАТО се оглежда в камерите. Говори без да артикулира, нищо не и се разбира.

Добре, че Цветан Цветанов и ген.Бойко Борисов си я харесват, а и тя, и тя тях! Ще се напечели! Мястото за сега и е бетонирано в Нова Телевизия и то, с луксозна заплата! Има ли пари, има любов и в къщи и на чуждо!

Истината е някъде по средата

Да, средата е много важна ;)