Звездите, които ненавиждат изкуствената красота

Ето ги жените, които се отказаха от кукленската визия, но задържаха славата и уважението.

Обратно в новината

Коментари - Звездите, които ненавиждат изкуствената красота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази вечер няма да мога да спя... от видяното тюххх ..Баща ми казваше "Старостта е най-голямата подигравка с човека"....

Много добре за възрастта си изглеждат тези дами. Тук не става въпрос за липса на грим или малки трикове за подчертаване на чертите, а за липса на хирургически интервенции от какъвто и да било вид. Всички знаем, че шоубизнеса не прощава натрупани годинки, но тези жени могат и си позволяват да държат на "оригиналния" си външен вид. Колкото до по-младите, но отказващи дори да се гримират дами, това е личностно решение, което също заслужава респект. Освен това определено се различават от тълпата copy - paste кукли, а това винаги привлича внимание.

респект!

Абе, защото сте дами и сте раними - така да бъде. Ама естествена красота значи природна красота - каквато природата Ви е създала. Няма публична личност - дама, която да си го е позволила. Една от основните разлики между мъж и жена, чисто антропологически и хормонално, води до контраст на устните, очите, веждите, миглите и т.н. с останалата част на лицето. Колкото повече контраст - толкова повече женственост. Ако няма контраст - той се рисува. Жените с добри гени изглеждат добре и без грим. Това говори много за здравето и гена на жената.

И Бардо ненавижда естествената красота, но явно е прекалила с ненавистта. А как се развива в тази област нашата Фидоска? Навремето още щом дойдеше, и кюфтетата, приготвени за обед, свършваха още в 08. 13 ч.

след което пращаше секретаро до KFC да й купи 2 кофи пилешки мръфки. а привечер хигиениската сабираше кокаляците от подо и пцуваше като пернишки таксиджия. големо гньетенье таа жена! тумбако й като на деда ми плевнико.

Толкова сбръчкани лица /като на столетници/ не са чак толкова естествено явление на тази възраст. Тези жени са: 1. Прекалявали със слънчевите бани (удвоено състаряване на кожата) 2. Не са си правили елементарен пилинг, поне у дома с козметични трици, щом не искат процедури. Кожата на лицето загрубява също както на стъпалата и трябва редовно да се махат мъртвите клетки, за да не заприлича на дървесна кора. И това няма нищо общо с операции.

прекрасни и незабравими!

Кофти примери са подбрали, сякаш целта е била антиреклама. Достатъчни са Рипли и Кийтън. Останалите "примери" са излишни, особено на неизвестните по нашите ширини дебелани и бивши красавици.

Тъжно ми е кажа,но не изглеждат по- добре от тия с пластичните операции.Някои са направо страши.Не знам какво демонстритат тези жени,може би голямото си самочувствие.

Мислех, че естествеността на първо място изключва странните пострижки....

Джейми Лий Къртис e страшна и на тези години! Много стилна и стройна жена! Същото може да се каже и за останалите, които не са се запуснали физически, 60-годишен сексимвол звучи неуместно и дори жалко - всяко нещо с времето си!

Два пъти я погледнах....В кой смисъл казваш, че е страшна? :)

Според мен в буквалния. Макар че Бриджит Б. в тази поредица от снимки се бори за първото място. А беше ослепителна... тъжно.

какво ще стане ако се махнат ченетата на" естествената" даян кийтън - старостта е непредотвратима, за съжаление

Ужас, повечето изглеждат ужасно, съжалявам... Ако от пластична хирургия ги е страх, поне на косите могат да турят подходящ цвят... Б.Бардо е просто страшна... Старостта е тъжно нещо ;((

Не е страшно да оставиш следите от смисления си живот по лицето си. Смешни са хората,които се мъчат с операции да излъжат старостта.

Принципно сте прав/а. Аз вярвам също, че стига наистина човек да е живял смислено и почтено, няма да остарее много грозно. Безсмислено е да се страхуваме от старостта, трябва да я приемем. Но ... не бих казала, че е нещо красиво, за жалост. Може би затова някога имаше една сентенция: Живей бързо и умри млад и красив... Аз не я споделям, макар да съм естет :)

Браво, прекрасни жени! В тоя свят, където младостта е издигната в култ, а старостта е срамна, тези жени доказват обратното - човешката възраст няма никакво значение какъв човек си!

Не можем да отречем, че започвам да те аресвам.Нема значение на колко си.Само да си жена!

:) Жена съм, на 41, щастливо омъжена за Прекрасен мъж на 57 г. Късмет и на теб!!!

Забележителни жени!

Даян Кийтън си изглежда екстра аз годините, готина е така. Сигорни също. Обаче Бриджит Бардо майко мила, в никой случай не е трябвало да се отказва поне от малко изкуственна намеса.

хетфийлд ми е любимец но е един от най-големите простаци дето знам :) как па точно него уцели за пример?

сагласен

На тези трудно може да им помогне пластична операция!Гроздето е кисело,какго се казва!

И зелето.

На тези снимки повечето, да не кажа всички имат и грим и боя на косите, ..пък и какво ни показвате 70-80 годишни- повечето не се гримират. От младите най-естествена и без грим изглежда Шарлот Генсбур

Ако правилно съм разбрала, става дума за жени,които не са пристрастени към пластичната хирургия. Вярно, личи си, че не са в първа младост, но се поддържат колкото могат. Мисля си,че това е по-приемлив вариант, отколкото да ходят опънати като мумии с цепки вместо очи.Освен това колкото са по-гротескно изглеждат,толкова по-упорито твърдят,че "не са правили нищо." Справка-Ума Търман,Рене Зелуегър,Мег Райън...

престанете да ни пробутвате одрътели исферясали куркурдили и змейове. достатачно си ги имами по домовете си , села и паланки под формата на зли свекърви, кравожадни тъщи, подивяли снахи или малоумни мъшки зетьове които в повечето случаи вилнеят по нощтите преваплатени в хищни гейове!!! тези "звезди" от снимките са едни нещожества които не бива да се показват на слънчева светлина и да плашат неукрепналите побртети и и интелегентните учителки продавачки банкерки по земята... по добре да си сложа вкъщи фотографията на станишеф които също устарява достойно без грим и маска а защо не без червило сенки и екстеншани. между фпрочем екстеншаните биха му свършили много добра работа поради напреднали процеси по отношение на космите в косата.

Леле, че си проста и зла! Дали си софиянка е много съмнително - може от Коньовица да си. Женте споменати по-горе са си прекрасни и и много успяли в професията си и хвала им. Ти какво си направила в този живот?

Хем проста, хем неграмотна, хем злобна! С две думи - истинска българка. Пфу!

Ай, майко, ти навлезна у форумо като тварен влак у малка гара.Разтрепери ми се гръцмуляко доде те четем.Мислим, че под тая твоя строга външност се крие една убава душа.

градски този се преструва и троши граматиката нарочно. има много арни попадения под други статии. но сега нещо е обръкал ваксата :)

Тъпа си.

Пене не виждаш ли. Не е софиянка, друго е писала жената. Най- вероятно е от някакво селище на име Изстинска софиа. Може и да не е в България, някак не ми звучи българско. Обаче защо си слагат в къщи снимки на станишеф Устаряващ достойно без червило, сенки и екстеншАни не знам. Сигурно е някой местен техен велможа и така го почитат а може да го ползват да гони духовете. Жено (не ти Пене) кажи къде се намира това изстинска софиа?

Тъпа, проста и ужасяващо неграматна....

Уффф! Стига злобяли бе! Нито е неграмотен, нито е жена. Шегува се по този начин с други, наистина неграмотни постове, които се появяваха доста често преди във форума и бяха обект на подигравки. Темата е за секс символите от 80-те и какво се случва с тях, когато годинките отминат и персонажът на Пратчет с голямата коса (Mort) дойде близо до тях и им се усмихне... Темата не е "изстинска софианка". Това беше просто неуспешен опит за хумор.

каааак само го сложи ББ до слай и до бате арни!!! "нацепените батки" са идеал за красота по целио свет.... кака! не сички мое го докарат на мутра, нале. и се пръкват таквие като арни и слай. ма те ако беа убафци немаше да станат толко популярни. за теа роли трее си "уоооош".

Начи, Веселина, ти все едно за мене говориш.И дума не става да ти се предлагам:))

Тези са естествено грозни и неподдържани, кое им е красивото? Може би ако изключим Сигърни Уивър...

Грозни жени нема.Недей така че се засегне некой.Сите сте убави по некой си начин.

ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!ДА-ЖИВОТА Е БОЛЕСТ С ФАТАЛЕН КРАЙ!

Иии, госпожо, махнете го този капс лок (големите букви)! Във форума това е равнозначно на крещене. Не ми се вярва да искате да го изкрещите това, дето го написахте. А иначе - да! Животът е болест с фатален край, която се предава по полов път.

Аз ги харесвам например!!! Това са огромните мъже, а изброените най-долу от теб приличат на гейове точно, без Ален,

Аааа!! активните ще харесат точно гришката и бербо. Няма да им простят :D)))

ало модката, не се ли престараваш нещо под тая тема боза???? на какво основание цензурираш мнения и "изчезваш" реплики ??

Яд го е, че ше одиме на кино, а той че е на работа и че тръка с гумичката тука и че затрива цел ден.

хм, сигурно, кажи ся кой филм ше гледаме :)

Я примерно съм голем фен на натуралната красота.Тва тунинг с изкуственье бибета, натепани устенкя и много маскиранье по муцуната не ме изпълва с еуфория.

ако мазаньето е само отгоре и е под 3 милиметра - сметам го за приемливо. ако почнат да се режат и да се гньетат като пуйки сас зелье по коледа - сас силикон, бутокс и подобни строителни матриали... почвам да подбегвам и избикалям издалече. искуственяко става за сцената, да го гледаш отдалече, да те радва. но като го наближиш, като ти попадне у ръчичките - резана, лепена, искуствена кукла. трудно се сачетават мечтите с реалността...

Всеки сам избира дали да се гримира или не, но за артистите не е точно така - те печелят пари от визията на лицита и телата си и не могат да си позволят да са "естествени", щото тогава няма да са богати... Трудна дилема - богат или естествен.....

Glenn Close и Meryl Streep не виждам. Пропускате най-класни дами, въобразявайте се малко.

Абе тия двете са винаги с изряден грим и боядисана прическа!!! Тва не е класация за естествено грозни, а за супер естествени, които не им пука.

Внимавайте. Тука работата е като да те пита жена ти "Напълняла ли съм?". Няма правилен отговор. Само че въпросът е "Естествена ли съм?". Нищо, че си с три слоя теракол, нарисувала си се като клоун отгоре, а косата ти е с три нюанса, освен естественият.

ако знаеш мойта колко одавна спре да ме пита... не за друго ми щото знае що че й речем ;)

Градскио, тема за женската красота и те ме на - пак съм на линия:)

Така си е. Ако кажеш "Такова, ъъъ, понапълняла си..." следва "ЗНАЧИ СЪМ ДЕБЕЛА! ТОВА ЛИ МИ КАЗВАШ!". Ако кажеш "Не, не си напълняла..." следва "АМА НЕ СЪМ И ОТСЛАБНАЛА, ТАКА ЛИ? НЕ МЕ ХАРЕСВАШ? ДЕБЕЛА ЛИ СЪМ ТИ?". Та и тука с "естествеността" трябва да се подхожда внимателно.

Има и още.Ако кажеш "Не,отслабнала си!" при мен се почва "Не!Ти ме лъжеш!".При такъв въпрос най-добре е да имитираш припадък.

Стига сте се оплаквали. Има решение. Моят ми отговаря: "Екстра си." Не, че го вярвам, имаме огледала, все пак, ама е мило като отношение:)

Решението е субективно, госпожо. Просто Вие сте допуснали компромис. Повечето не са като Вас... :)

Сакате ли кеца-меца и да нема деца? Купете си куробран, српска марка - Партизан! От същия период.

"За красотата на света, Бог жената дал, За красотата на жената, Пудра "Идеал"." Рекламен слоган от началото на ХХ в.

Певицата Сийка не трябваше да я виждам. Повече не ще мога да слушам песните и със същото удоволствие. Сега разбирам защо не се появява в клиповете си. И откога перхидрола, който ползват една трета от дамите на снимките е естествена хубост?

Тя се оперира наскоро, ако не си забелязал

па явно си е останала фен на баданарката.

Тази иначе толкова хубава дама на първата снимка, като не иска изкуствена красота защо е с фон-дьо-тен, пудра, руж, червило, спирала и боядисана коса? За сенки имам съмнение, ама не се види от очилата. Или багрилата си извират от кожата и?

йеее! снимката на бриджитката ме тресна у земята сас двоен суплес сас приплъзване... одзверих се се едно ме ритнаха у коремо. това са се жени които обичам и уважавам. приемете искренио ми пернишки по здрав дами. дълбок поклон!