”Big Brother” стартира през лятото

За първи път мегапродукцията започва в разгара на лятото. Първият епизод от новия сезон на шоуто ще бъде излъчен на 17 август.

Обратно в новината

Коментари - ”Big Brother” стартира през лятото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак ще облъчват хората от тв-то! плюете по такива предавания, чалгиите, ама ги гледате и слушате, че и кебабчета и кюфтета маганите даже:) аз тв нямам:) бахти кефа е! влезна в 2 сайта за малко тъпи новинки и така:) 'ай' 4ао

ТАЗИ ПРОСТОТИЯ, КОЯТО ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ - ВИЖТЕ ПАТРИК И АЛЕКСАНДЪР НА КАКВО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО СА.. ДОКОГА ЩЕ Я ВЪРТЯТ?!?!? ДОКОГА ЩЕ ГИ ГЛЕДАТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ?!!? СЕДНЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЯ КНИГА В ТОВА ВРЕМЕ, ПО-ДОБРЕ ЩЕ ВИ СЕ ОТРАЗИ!!

Добре де, не разбрахте ли, че опростачването, опростяванети и промиването на младите мозъци е ГЛАВНА цел. И успешна - погледнете на какво е заприличал българския народ !

Между другото, водещите дали оставят децата си да гледат тази простотия...........................

Вече завинаги ли сме обречени на тази гнъс? И да не го гледа човек, пак живее в пространство, в което такова нещо съществува безпрепятствено! Ей, никита, алекси и прочее подобни, изкарвайте си хляба с нещо по-достойно! Работете например!

Супер натурален? Натурализъм значи ... Не, че и преди нямаше. То на много от участниците им иде отвътре, щото по принцип повечето хора трудно надрастват животното в себе си и нужди и интереси отвъд изначалните обикновено нямат.

Това означава, че човек лесно може да си осмисли лятото - като си спре задълго телевизора и излезе навън. Тези, които гледат мерзкото шоу ще са вкъщи и навън ще бъде чисто и светло!

Пак ли някакви проститутки, наркомани и мутри ще са участниците?

свестните си имат работа и не биха я зарязали за да участват в такава боза.

При най-добро желание, нямам думи да изразя негатива си към подобен род предавания, за съжаление в шоубизнеса има ли "хляб" и "гледаемост" ще е така.....

Решиха ли кой ще е победителя или по време на самото предаване ще решат?

Поне да вкарат повече мъже, че във формат имали повече жени става змиярник.

Лошото е, че когато започне едно такова риалити впрягат цялата Нова тв да го рекламира и от сутрешния блок до вечерта само за това говорят, което е дразнещо. Затова вече не гледам телевизия, а само избирателни клипчета в интернет, които ми се струват интересни.

Нова Тв е ,,женска телевизия". Искат да гледат Съдби, Клюки, Брадъри и Съдебен спор., Х фактори. Ако не се гледаха, нямаше да ги правят.

Безумие, явно безкрайно......

по-добре да не стартира.Абе вие имате ли ум.Малко ли му е на измъчения,ограбен български народ ,та продължавате да го опростачавате.толкова ли ви е акъла та смятате народ оцелял хиляди години да му промиете мозъка с тия тъпи шоута с още по-тъпи участници.СТИГА.Дайте нещо образователно,опознавателно географско,историческо,математическо шоу.Запознайте народа с велики личности-откриватели,изобретатели и т. и т. н.Нека биг брадър си остане в 1984 -Оруел.

кой ще го гледа лятото

който ще го гледа и зимата...

тези, които са отпуска и нямат пари за море в БГ или Гърция

И това, че нямат пари за море автоматично ги прави тъпи и посредствени? Май в България е по-скоро обратното.

Най-добрия Биг Брадър си остава първия. Евентуално и втория. Щото беше нещо ново. Не, че не бяха простотии. После колко ББ станаха? 10 ? Там разни ВИП, Ол Старс ... едни и същи.

TIREX

ПОМНИМ НАГЛАСЕНИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ здравко жена му и ред други

От българските политематични телевизии, Нова е най-добрата и социално ангажирана, но с този Биг Брадър се излагат.

Не мога да се съглася, то да беше само Биг брадър! Ами гениалните Съдби на кръстопът, Съдебен спор, фермери, миски, сватби, простотиите на Гала по няколко часа дневно, не ни спестиха и турските сериали. Единствено Господари на ефира стават за гледане.

Изброеното е върха, но на глупостта, освен господари. Различно предаване, тук таме разрешава хорски проблеми, или поне ги прави обществено достояние. Общо взето програмите на тв са изтъркани до немайкъде, жалко, че няма европейско кино, старо, ново, без значение.

Нова, умолявам ви да не излъчвате повече никога тази простотия! Има къде по-интересни и хубави предавания: например "Аз обичам България". Защо не направите повече епизоди от него?

Както всяка година и тази ще пропусна това предаване.

който ще го гледа и зимата...

Навремето милицията биеше воайорите,обществото ги порицаваше /жените ги кълняха,мъжете- и те като милиционерите/. Сега хората воайорстват по семейно му,с децата барабар. Прекрасен нов свят и нови ценности,мдааа... Между другото,продуцентите на разните реалита защо не плащат обявените награди? Магърдич,душко,за теб говоря!Голям си бизнесмен,евала ти правим!

Опитвала съм да го гледам и не мога да разбера как може да има хора, които са толкова лесни за манипулация, най-вече зрителите. За участниците все пак е разбираемо да ги настройват един срещу друг, за да има шоу, но да си толкова тъп, че с малко монтаж да решиш, че Никол Станкулова е голямата интелигенция...

Hе си опитвала,... ами,.. си го гледала,.. и то в детаили?!... щом, и имена споменаваш и плюеш даже по тях,....ясна си ми,... с... "интелегенцията".. си?! 3лобна селянка,...неизкъпана,..хахаха;)

ПИПО

Боже, та има ли още някой който да гледа тази идиотщина?!

БРЦК

Лошото е ,че има кой да праща СМС-и ...

тои тодAр славков,нали си свали вече гащите, к"во пов4е можем да видим незнам.....

Че и 100% натурален:-)

Моля продуценти,прочетете какви изказвания са написали хората тук,възгласи "олее пак ли тази глупост" и т.н. и не пускайте тази простотия.Не искаме вечер,като седнем за малко пред телевизора ,след напрегнат ден,да гледаме тези супер просташки предавания.Оляхте се с предавания от този тип ,за да си пълнете джобовете по-лесния начин.Идете в някой завод да бачкате.

Лесно е... позиции 1, 2 и 3 се пропускат с дистанционното и се отива на 20 и някой канал - Дискавъритата и Нат Гео.... Те нарочно са назад, за да се мине през наще бози и да си кажеш: уф пак няма нищо за гледане и отново 1, 2 и 3...

Простотия убийствена,отчайваща, неизмерима, ужасяваща.

100% натурален казвате, демек простотията ще е на макс и няма да ни е спестено нищо. Не, мерси!

100% сред природата

Бройкааааааааа,казаха big-зачи от народа ще да са.

Ох, няма ли край тази простотия ?

Моля Ви ,спрете това просташко предаване.То опростачва нацията!Това не е култура!

Е нема начин да не се затворим в къщи и да гледам простотиите по телевизията, вместо да се радвам на хубавото време навън.

Ее-е-е, сепер. Само дано участниците са хора от народа - неизвестни... Че тези известните, Виповете, са доста скучни и предвидими...

Неизвестните пък са 5 пъти по-прости. Кой знае какви човекоподобни са ги събрали пак, щото хора с акъла си(и работа или сериозен бизнес) не кандидатстват в такива формати да си плюят на достойнството за някаква награда.

Пак ли, бе! Аман от простотии!