Извънбрачната дъщеря на Албер II като Грейс Кели

Внучката на холивудската актриса и принцеса на Монако Грейс Кели дебютира на страниците на сп. "Харпърс базар" с ретро визия, напомняща за баба й.

Обратно в новината

Коментари - Извънбрачната дъщеря на Албер II като Грейс Кели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момичето прилича на майка си повече,отколкото на баба си Грейс.Интересно,че никой от рода Грималди включително и дъщерите й не са взели и грам от финеса,красотата и изяществото на Грейс Кели.

Грозноватичка е.

Момичето е симпатично най-вече защото е добре гледано и младо. Истинските красавици-последователки на Грейс са внучките й от двете й дъщери, особено дъщерята на Каролина. Албер сега е чичка, но като млад беше доста симпатичен.

Той и дундака Албер няма нищо общо с майка си.

то нищо няма от Г.Кели - нито външна прилика, да не говорим за държание и очарование. Чудя се кой измисля тези дивотии - ами журналята си вадят така хляба.

Минала е с теснолинейката покрай баба си Грейс Кели.

Няма го финеса и очарованието на Грейс Кели .

Тя сигурно затова се е снимала странично за да не и изпъкват бузите!

за жалост не прилича на Грейс Кели, ама никак....

Оооооооо, Джазмин е по-скоро АНТИПОД на Грейс Кели! Възможно е да прилича на баба си по майчина линия, но дори и ретро визията и не подсказва родствената връзка с принцеса Грейс!

Е как така е внучка на Грейс Кели, като баба и е била някаква друга жена в извънбрачна връзка??? Не стига че мъжът и има извънбрачно дете, а на всичкото отгоре пък да и бъде баба.

Какво, какво? Я пак?

Вие добре ли сте със здравето?! Нещо май, а...

Каква друга жена, бе? Ти нещо не си в ред. Грейс Кели е майка на баща й на тая мома. Е, каква й се пада тогава според теб?

Като баба си, ама друг път. Баба й е била много красива.

Грозновата е.

За съжаление тя няма и грам в себе си от естествената красота и вродената аристократичност на баба си. Взела е грозноватите черти и топчестото лице на баща си.

ми прилича повече на лейди Гага, отколкото на Грейс Кели...

Точно това мислех да напиша и аз!

Ахахаха, и аз, и аз!!! :))))))

Jeni

Нищо общо със стила и излъчването на баба си!

Няма и заченка на Грейс Кели ,минала е покрай нея.Ама нали американците от нищото изкарват пари,защо да не изкарат и от това.

Уви, твърде далеч е Грейс Кели ...

Те, журналистите да не са му "светили" на княза и да знаят каква дъщеря е сътворил - брачна или извънбрачна.