”Потъването на Созопол” с наградата в Милано

Филмът на Костадин Бонев "Потъването на Созопол" спечели наградата за Най-добър актьорски ансамбъл на Международния филмов фестивал в Милано.

Обратно в новината

Коментари - ”Потъването на Созопол” с наградата в Милано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Филмът за кои години разказва, защото като гледах откъса .... все едно е преди 9.09.1944 год. Не понасям филми в които е подсилена простотията, невежеството, беднотията ... не мога да ги гледам. Филмът трябва да достави наслада, удовлетворение, познания, а не .... да си загубиш времето в простотии.

Браво! Имаме талантливи режисьори и актьори. Искаме още награди :)

Гледайте си холивудските продукции,само знайте,че по техния стандарт един филм трябва да бъде разбран от 12 годишните афро-американчета.Такова трябва да е интелектуалното ниво на филма,иначе е на загуба.Хейтвайте и яжте кремвирши

Какво значи "хейтвайте"?

Класен и стилен филм , за съжаление не съм чел книгата . Ще поправя тази грешка ;))) Браво и от мен !

Какво да кажа- поддържа добрата традиция от странни български филми.

Щом тая тъпня е спечелилила награда, представям си за какъв фестивал става дума. Събират се шепа изтрещелници и се кефят на негледаеми малоумщини.

Яяя, колко малко коментари!!!Явно като няма за какво да се хейтва и никой не пише, защото няма просто за какво да се пише.Ако знаят с тази омраза каква " хуууубава"съдба си " пишат",щяха много да се замислят дали изобщо си заслужава да злорадстват и сеят омраза по форумите и на други места. Дано нашето форумно общество се осъзнае,та да не предизвикаме я война, я катастрофално земетресение, я друго природно бедствие с тази омраза. А забравих -честито на целия снимачен екип на филма.Браво

Щом това нещо е получило награда, трудно ми е да си представя какви са другите филми, представени на фестивала. Трагедия!

от кво е потънал

за какво се разказва?

Очакван успех ! И книгата е много добра , и филмът е на високо ниво . Поздравления !

Поздравления за целия екип.