Ромина Пауър: Будизмът ме спаси

Ромина Пауър, която ще пее у нас с Ал Бано на 16 декември, разкри в интервю за италианските медии, че е преоткрила себе си чрез будизма.

Обратно в новината

Коментари - Ромина Пауър: Будизмът ме спаси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Будизмът си е екстра религия. Не виждам проблем да го възприеме някой. Всичко, дето ти помага да се успокоиш, е безценно/стига да не включва нараняване ня други живи същества, различно от това да се наядеш с тях/.

Ivan

Истината е в Източната философия! Само тя ти показва истината, че ти си самият Бог!

Такива езически учения водят началото си от древността и са типичен сатанизъм, който днес се е трансформирал в хуманизъм и ню ейдж религията. Но тези учения са доста неадекватни на реалността и демонстрират единствено безумна суета и горделивост. Когато не познаваме и 1% от нашата физическа реалност, да си мислим подобни неща е твърде нелепо. Заради Божият закон и принципи на Библейският Бог ли ви стяга чипика, че си търсите алтернативи които не изискват промяна към по добро?

Звучиш като психясъл фанатик!

коментарът ви е един бълвоч, който показва изключително ниската ви култура и познания по темата за религиите въобще. Източните религии са философии на живот интегрирани в ежедневието на последователите им. Те се крепят именно на почитта към душата и човека, а не са базирани в/у деспотичния монотеизъм характерен за Ибрахамовите религии (за сведение това са Християнството и Исляма).

Май никой не знае, че жената е преживяла трагедия - най-голямата й дъщеря изчезва мистериозно и не е намерена и до днес. Не знам за вас, глупаци, обаче жената явно се е хващала за всичко като удавник за сламка, че да не си тегли куршума, щото това си мисля, че е огромна трагедия за едно семейство. Ама плюйте си... :facepalm:

Блазе й, че будизма я е спасил.

Слагайте ми минуси, колкото щете, ама вече ми идва до гуша от разни префърцунени последователи на будизъм, йогизъм, юдеизъм и всички там религии и практики с окончание "зъм". "Положителна енергия" и "Позитивно мислене" също ми попадат в категорията на най-голям кич в речта днес. Хора, всички религии са сходни по смисъл! Разликата е в прочита им!

Ако кажа че Симона еди коя си получава периодично припадъци,Не знам дали е епилепсия но много старателно го крият да не се разчуе. Преполагам от много активна спортна дейност дълги години джудо на младини. Както стои и припадне. Едно пиленце ми каза.

Мили Gein, Искам не искам, чета постовете ти вече поне половин година. Понеже приемам тях като молба за помощ, от която очевидо имаш нужда, бих те посъветвал следното. Психическите проблеми са като кардиологичните проблеми, като гастроентерологичните проблеми и т.н. Случват се. Няма нищо странно. Ако искаш да помогнеш на себе си, моля те, ако си от гр. София, отиди на ул. д-р. Любен Русев 1 и се представи на рецепция, като изложиш какво те вълнува. По изказа и правописа ти се вижда, че си интелигентен човек, който просто има нужда някой да му подаде ръка в труден момент. Вместо да си губиш времето по сайтове, разходи се до този адрес. Съвременната фармакология е много напреднала и нещата могат да имат лесно решение. И да си задаваш въпроси напразно. С най-добри чувства и пожелания за успех в добри начинания!

Впечатлен съм! Внимателно и професионално. Мисля, че ще е добре да наминете и през другите коментари под статиите в ДИР. Има и други, които се нуждаят от професионална помощ. Не ви иронизирам. Благодаря!

Човек, като остарее и погрознее го хващат Карастанчовите.

То шоуто при всички случаи ще си заслужава, но въпроса е тя с какви очи ще погледне отново Ал Бано? Ромина все още не е осъзнала какво се е случило.

Струва ми се че само Господ може да я спаси от будизма.

дя-до

Глупости на търкалета! Ако не ти плащат, ще пееш ли за публиката и заради будизма. След една-две години като те изхвърлят от всички сцени кой точно будизъм ще те спасява? Хванала си се като удавник за сламка за оня дребосък, дето навремето му се държа о панталона докато те извлече на естрадата и после му би шута, щото реши, че си велика певачка. Успелите вървят напред, не се връщат назад.

Веске, би ли ми разяснила основните разлики между православието и католицизма? Щом ти е скъпа само Светата Римска Църква, а не православната, протестантската или англиканската например, сигурно знаеш отлично каква е разликата между тези християнски деноминации и какъв начин на живот водят хората, които ги изповядват? Запознай ни!

Странно завръщане към бивш съпруг, но въпрос на чувства и разбирания. Някъде, където са умряли - връщане назад няма.

тази песен и аз я пея за моя той е починал за мен :) а той си живее а за Албано само сцена и .

То шоуто при всички случаи ще си заслужава, но въпроса е тя с какви очи ще погледне отново Ал Бано? Ромина все още не е осъзнала какво се е случило. За голямо съжаление все още има бивши съпруги, които не искат да си признаят вината за един развод. Жалко за тях!

Грешка на Катето - но за жалост се случва. Иначе Сашо и семейството му са сладки. А как будизмът "спасява" само Ромина знае. Хубавото е, че Ал Бано има още едно дете.

От влечение към "будизъм",човек се лекува при доктор. Отнася се както за жените така и за мъжете.

Румина и Албано успяват да радват публиката. Преминали са през две големи драми. Похвално е че след толкова години отново ще са дует. Препоръчвам шоуто ще си заслужава...

и двамата са наказани за нещо, те си знаят ...забавя, но незабравя... и мъж и религия да смениш рано или късно...

То шоуто при всички случаи ще си заслужава, но въпроса е тя с какви очи ще погледне отново Ал Бано?

Нашта мила татковина я обърнахте на старчески дом. Де, що, който музикан удъртее и хоп - концерт в България. Да няма някакво поверие, че като минеш шейсетака трябва се отбиеш у нас за късмет и берекет. Така като ходя на концерти и си гледам идолите от младини само се подсещам, че и аз съм дърт и ме заливат смесени чувства. Няма файда.

В такава дРъжава ,такива идват. Бежанци,политици,роми,и кофти Бг-мат'риал,та кофти,....дедо Петко.

Браво, дядо Петко, много добър коментар. Аз съм далеч от баба, но се чудя защо хората в БГ са толкова зле настроени към една Лили Иванова, при условие, че "чуждестранните изпълнители " допълващи си пенсийките с концерти в БГ са далеч по-възрастни и понякога и неспособни в сравнение с нея. Тези от снимката например отдавна са си "изпяли песента".

Ами не е приятно, нистина. Аксел Роуз направо ни се скара на концерта защо сме се били бутали, защото имало инцидент и го осъдили. Спря да пее човека и рече и отсече "Или спирате да се бутате към сцената или си тръгвам". Това рок енд рол ли е? Аз да го кажа, добре, ама Аксел? Другия набор Ози на Локомотив накрая вика "Благодаря ти Букурещ!". Въобще не разбрал милия в коя държава е, сенилен... Бон Джоуви хвана гнойна ангина от ладния въздух на Българска армия... А виж Лили Иванова си пее без засечки. Нейното изпълнение на "Осъдени души" е най-доброто за мен. А Щипко Мерев и забрани, моля ти се да му пее песента... Щото все едно той не я е откраднал от арията на Джилда от операта на Верди Риголето, ама крадецът вика "дръжте крадеца!". Абе пенсионерска работа...

Ти явно разбираш от музика. Напиши в ю туб "Дж.Верди "Риголетто" Дуэт Джильды и Риголетто" да видиш за какво става въпрос... То откраднато едно към едно. После Лили Иванова му крала песните. Както се казваше в един небезизвестен клип: "Митко, Миткоооо, Митко... Ша ма утрепиш, Митко."

дя-до

Има поверие, как да няма: "Пей в България и умри!" То май не остана пенсиониран певец или група да не е дошъл да се изсе... изпее за последно в България.

Мен пък ме спаси Дзън будизма. Там основната практика е като си кажете със сътрапезника "Наздраве!" да се чуе "Дзън".

АВЕ,къде е КЛатето Евро? За маминото се разбра от Бг-новинари ,че е на морето с 4 годишната си дъщеря. По-скоро ,директно:Кога ще ражда Катето Евро?

Грешка на Катето - но за жалост се случва. Иначе Сашо и семейството му са сладки.

И Надежда Михайлова за кум-свидетел.

Баш.Екатерина Михайлова ,по-стаА.

Мен ме е развел Петър Стоянов 1990-1991 година най-добрия бракоразводен адвокат в България. Той е забравил. Президента на Република България за свидетел. Смятам да го каня за кум-свидетел.

Какво стана ,със Сашето Кадиев,и дъщеря му?

Все още са на море. Лошото е ако медиите пропуснат да но ''ОСВЕДОМЯТ'',...кога се връща?

И аз това питам , защо няма опция за коментари под статията за Сашо Кадиев . Нека да са живи и здрави а бебето е много сладко .

Защото е най -''обичаният'' водещ ,в телевизията.

а за инквизицията сещаш ли нещо така, а?! или за масонските финансови далавери на ватиканските дяволи?!

Че кво и е било на инквизицията?По онова време нещата са били такива това се е считало за нормално.Не е важно какво е било преди важно е какво е сега.Онези времена дето споменаваш са от преди 6-7 века.А масонските ложи дето казваш ти-те никога не са били христяни.Масонството е най-много развито в Русия ,САЩ и Франция.Има нет чети.

А дали се е считало за нормално от инквизираните мъже, жени, деца, старци, бр. жени, предназначени за партидата с барбекюто?! Брей, ама че простотии пишете...

Несто не ми се варва!!

Не знам, в каква форма са сега, но преди години бяха страхотен дует.

Няма лек.

Абе мацко от климакса спасение няма!Колкото до духовните практики всеки може да накара ума си да играе разни номера но накрая отново отиваш на работа и бръмчиш за пенсия!

тъпичък си, скрий се някъде и не се показвай че смърдиш

Не мисля. Коментарът е блестящ.

Хора като вас са загубили и духовното и човешкото в себе си; да не кажа че може би никога и не сте притежавали подобни качества.