Ди Каприо събра $40 милиона за една вечер

Американският актьор Леонардо Ди Каприо събра над 40 милиона долара за фондацията си по време на благотворителна вечер в Сен Тропе.

Обратно в новината

Коментари - Ди Каприо събра $40 милиона за една вечер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Ди Каприо. Реално голямата част от дарението е лично негово. Дал е за продажба част имущество за голяма стойност. Дори да е продадено за по висока от пазарната стойност, пак не са малко парите които е дарил. Дано само фондацията е читава, явно борави с много пари щом за една вечер събира 40 милиона. Каузата им наистина звучи много общо, но сигурно си имат хора които да решават какви конкретно проекти да финансират в тази връзка. Много пари са тъй че има смисъл. Иначе колкото и да не ми е симпатичен Ди Каприо не мога да отрека, че е доста добър актьор, напоследък има много силни роли.

да се беше подготвил поне, като е решил да се изказва по еколкогични въпроси, че това дето го е изхълцал прилича на изказване на третокласник. Да не го пускат без сценарии, че се излага.

Може и да си прав. Би ли написал ти какво би казал на негово място?

И от къде разбра какво точно е казал? От тази преведена и съкратена новина ли? Относно неговите изкавазвания по има доста интересни клипчета в нета!

Тоа прилича на Ленин с тая брада.

Верно бе.Копирайте снимката и я поставете във фотошопа - махнете косата отгоре,оставете само отстрани и гледайте ЧУДО

Леонардо Ди Каприо си е един от най-класните актьори в момента. Едно време беше много сладникав, но откакто започна да работи със Скорсезе нещата се промениха към добро. "Бандите на Ню Йорк", "Авиаторът", "Кървав диамант", "Генезис", "Джанго без окови", "Великият Гетсби", "Вълкът от Уолстрийт"... Трябва много да си изкривиш душата, за да кажеш, че вече не е отличен актьор. Не му дават "Оскар" само за да не го демотивират и да не реши, че е постигнал всичко в киното. Според мен, де. Мина времето, в което се глезеше в "Титаник" и "Критърсите" и беше само женски идол. А и тогава имаше добри роли - например "За кого тъгува Гилбърт Грейп". Той, Джони Деп и Брат Пит са доказателство, че да си хубавец не значи, че си слаб актьор.

Беше и изпълнителен продуцент на "Авиаторът", а който го е гледал знае за каква мащабна продукция иде реч. На "Вълкът от Уолстрийт" вече е баш продуцент...

супер, да го изпратим в космоса с всичките му колеги, за да спре тоя психо и секс тормоз над нормалните хора, идващ от тоя Вавилон там

Един голям артист би трябвало да бъде и един голям човек. Ди Каприо е точно такъв. Има ги в Холивъд още доста такива. Там не се правят само касови екшъни. Там се правят и прекрасни филми. Гледахте ли "Умиротворителят" с Вин Дизел. Едва ли има човек, на когото да не хареса. Така е в живота-лошото и доброто вървят един до друг. Хев а найс дей.

Сега ми става ясно че си някакъв пъпчасал тинейджър щом си падаш по такива филми

link, крайно време е да направите опция за филтриране на коментарите.Искам да чета коментари с високи оценки само.Не ми се чете коментари не свързани с новината, а вместо това писано за:Бойко, Русия, Сащ, на някой прошляк полюциите... Говоря сериозно

Исках да направя обръщение към: dirdotbg

ти може да искаш да се възнесеш и на 7-то небе ама там не става с връзки и по линия на правоимащите.

ми оплачи се на баба ти

Освен ,че е невероятен като актьор , има и голямо сърце ! Респект !

който смята,че е по добър от него - ДА ИЗИГРАЕ РОЛИТЕ МУ !На кого и как ще дарява си е негова работа.

я троловете и тука накацали....и лео ли не ви харесва ме мишки

Харесвамего, о, безцений! Преди беше супер-котарак, сега пак е котарак, само че мазен и тлъст. Ама ние много си го обичаме!!!

"правото да придружава в разстояние на една година американския филмов продуцент Харви Уайнстийн" разстояние ли, драги неграмотници?!

Споко, те за продължения, периоди и срокове вече не учат в училище.

Възхитих се от играта му в един стар филм - Защо тъгува Гилбърт Грей, а тогава беше дете и наистина играеше страхотно там. Защо не вземе все пак да поотслабне и да се обръсне и да заприлича на човек!

Ми аз съм дебел и си мисля ,че няколко килограма в повече ще го направят по-чаровен !

А барем за това мероприятие дали се е изкъпал? Тези дни из Южна Франция са си жеги, та ако не е направил комромис със "схаващанията" си за личната хигиена, малко гнусно се получава. А и тази брада само допринася за усещането, че последно се е къпал през юни.

Що? Ако не е обезкосмен като пърлено пиле и гелосан - не струва, викаш?

Друго "викам" - пословичен е с личната си хигиена и по-точно липсата й. Не говоря за метросексуални простотии като бръснати крака, а за елементарни неща, ама явно не схващате.

Ей-й-й.. скръндза, значи! И от тях само за $500 000 да купи бижу на Марая Кери...

Няма нищо. Като се ожени жена му ще изхарчи 40 милиона за един ден. Евгени Минчев колко събра в този ред на мисли?

Я Ленин!

И тоя е лъмбърсексуален . Каквото и да означава това .

То от него тръгна цялата простотия с брадите. Той пръв си пусна. А лъмбърсексуален идва от lumberjack - дървосекач в САЩ. Те ходят с карирани ризки, планинарски обувки, дънки и небръснати, защото в планината има мечки и трябва да приличаш на тях, за да не те закачат.

Най-мразя като се разхождам из планината и да ми изскачат мечки с карирани ризи...