Еко активисти нападнаха Риана

Стотици разгневени защитници на животните протестираха срещу Риана по време на представянето на новия й парфюм.

Обратно в новината

Коментари - Еко активисти нападнаха Риана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко е лицемерно да се нахвърлят срещу нея. против съм убиването на животни заради кожите им, ама какво да правим с телешката, овча, заешка и други кожи, на животни, които се ядат?

За да се нахраниш може да убиваш животни, пише го в Библията, но да се кичиш с кокалите и кожите на животните е грях, навремето хората даже преди да заколят агнето са му чели молитви, след това като го ядат благодарят на Бога, но комунистите изтриха от съзнанието на хората тези традиции и май затова си плащаме.

Напълно съм съгласен с написаното. Искам само да се формализирам за нещо - седмата Божа заповед е "Не убивай!". Не е казано "Не убивай хора", а по-общо, аз това го разбирам като наставление доколкото е възможно да не убиваш нищо. Не случайно месото (че и млякото) не е монашеска храна и в нашата традиция, не само в източните. В света е трудно постижимо, поради куп условности и все пак, доколкото е възможно, човек, който се осъзнава като човек, е добре да се въздържа, доколкото е по силите му, най-малкото от съображения за здравето му, от елементарна човешка етика, дори не толкова от религиозни съображения, понеже както пишете комунизмът почти успя да се "справи" с православието у нас, пък и схизмата преди това ...

Това е друга тема, но тези животни поне се ядат, не е като да им се одерат козинките и другото - на боклука. Иначе е също така нехуманно да се отглеждат животни, да се заплождат, бебетата им да се убиват и изяждат, за да може да им се ползва след това и млякото. Ама който се го свикнали родителите на месо, трудно се отказва. А месото си е храна за форсмажорни обстоятелства, реално.

Това с кожените дрехи (не лицева кожа) е пълна простотия и отживелица.

Комплексирана полумаймуна с пари. Поне да пееше хубави песни.

Нали беше на романтичен круиз, или "щеше" да бъде?

За информация на link.За да стане качествено палто от кожа животното се дере живо.

гост ти си много глупав чавек

Hе, не е. Tака е, 3а жалост.

Прочетете закона за ВМ служба. Било стария, било новия, европейски. Няма такова положение в България. В изостаналите страни - не знам, не ме интересуват.

галош!

Самозабравила се и болна от звездомания гъска!За кожените тоалети -прави са протестиращите ,изглежда като нашенска мутреса

Е, как да изглежда, този тип момичета "звезди", са съвременните куртизанки, реално.