”Съдилището” с кампания за ”Оскар” в САЩ

В момента екипът на Стефан Командарев работи по кампанията на филма за "Оскар", която ще се случи едновременно в България и САЩ.

Обратно в новината

Коментари - ”Съдилището” с кампания за ”Оскар” в САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледах филма по телевизията.Добъа оценка за него, но чак кандидат за "Оскар"??Дразнеше лошото озвучаване.На много места не се разбираше какво говорят актьорите.Оставаше на български филм да има субтитри.Какво бе това озвучаване-не се знае.

Тази врчер гледах новия филм на Командарев-Съдилището Според мен филмът е добър,изключително правдив и актуален

по тъп и безсмислен филм от Светът е голям и спасение дебне отвсякъдене съм гледала,ако това е цвета на Бълхарското кино по добре да гледам голямата булка и биг брадар.в Бълхария е така сина на артиста става артист,сина на певеца става певец,сина на режисиора става бездарен режисиор.

Гледай си бозите на " майчин " език и не се пъни да коментиращ неща , който не разбираш. Какво е това режисиор ??? Ами бълхария ?! Много неграмотно , бе айше :))))

Ей , много тъпак , смотаняк и простак в тоя dir, бе ! Научило се да пише в у- щето и си въобразило , че може и да мисли , та даже и капацитет по кинокритика станало . Ама това не са турски сериали, бе аланкоолу ! УСПЕХ НА ФИЛМА !!!

Да не мислят че е лесно за българи в Париж ? Един куп документи ти трябват само да си намериш легална квартира, не на черно. Извлечение от банкова сметка,документи за платени данъци и осигуровки. Да почнеш легално работа се и ска разрешение и договор от работодател заверени в посолството. Първия месец не се плаща заплата. За мъж да си намери работа най много в строителството до 1400 Евро заплата. За жена най много детегледачка 600-800 евро заплата и трябва да знае френски фарси.

Явно каквато ви е средата, такива и наблюденията, логично. Дали да си намерите нормална и добре платена работа не зависи от образованието и нивото на френски език, което владеете??

Не им обяснявай, няма да те разберат. Те си мислят, че сме на почивка в чуждата страна! Въпросът не е в наличието на банкова сметка, а в съдържанието и - трябва да знаеш много неща за да правиш полезните стъпки.

Мери, Мери, разбираме много добре, не само вие сте в други страни. Въпросът пак опира до средата.

Ееее евала на американците че са се сетили да оправят плаката. много як ми се чини. в бегето филмчето мина с кахърната физиономия на Блатечки и беше бая отблъскващо. затуй боксофиса им некви петнайе хиляди ги гледам тука в боксофиса на дира.

ЗА КАКВО СА ТЕЗИ СПЪНКИ ТОЗИ ЦИРК? Питай племенницата на Ванга Че ще живея и работя в Париж Това е казала Ванга за мен Мечтата на много бежанци сега

sawo

Сигурен ли си, че не живееш в психо диспансер ?

то имаше такъв филм, но не си спомням името му. няколко истории, обдинени от едно общо нещо.

Филмът определено е добър. Операторът и музиката са от световна класа. Успех !

Подкрепям с две ръце и за оператора а най-вече и за музиката, това съм запомнила от филма, както и хубавата игра на Параскева Джулелова.

Какъв оператор?! Зелен фон и вентилатор ще ти направят титаник!

Не зная кой плаща за да осмиват българите с този филм? Ужасен е! Само простотии бълват артистите.

ако филмът не е ужасен и не се осмиват българите, ще отиде ли изобщо в америка- участниците и създателите на филма са едни най-долни продажници и лизачи, за пари и слава петнят името на родината си - дано да спечелят на луната

"Black yout" 1982 "Scorpions

Клаус Майне - "Скорпионс", а не Майна.

Помни ли Мимето от Пазарджик когато май 1984 слушахме на един счупен касетофон Хитачи баладите на "Скорпионс" и ни се присмиваха че слушаме "Скорпионс"? Помни ли ? "Holiday" "Still love you" Слушаха някакви диско бози без подсладител. Сега ги слушат същите бози. И като дойде 1989 година и излезе "Вятъра на промяната" млъкнаха. "Скорпионс" било състав.

Душа, или си сбъркал статията или при теб ракиеното време идва много рано.

Правилния превод на заглавието на филма от английски би бил "Присъдата". Вероятно това е имал предвид и режисьора. Друг е въпросът, че спасение идва само по един Път.

Успех. Тзи път "Оскар"-ът е наш...

Браво. Така се прави. Дано се на мерят хора с пари. Успех