Статините ускоряват процесите на стареене

Статините състаряват по-бързо хората, които ги приемат редовно, и ги правят по-уязвими за дългосрочни умствени и физически проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Статините ускоряват процесите на стареене | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статините развалят клетъчните мембрани, които се състоят от липиди и правят така големи поразии и това се знае от много време, но на фалшивите медицински конгреси няма никаква наука, а само безумни реклами и лекарското простолюдие, което не чете, а само се интересува от финикийските знаци, си ги предписва в огромен обем

Статините са опасни в някои комбинации с лекарства и дори с храна- грейпфрут. Изследвания показват, че хора с нисък лош холестерол не са застраховани и страдат много по- често от сърдечно- съдови заболявания. Лекарствата за понижаване на холестерола съдържащи статини могат да нанесат непоправими увреждания. Вместо да се води борба с високия холестерол е по- добре да се обърне внимание на стреса, обездвижването, храните и др. Високият холестерол е следствие от тях.

Да, точно така е, аз вземах тези идиотски лекарства и получих периферна невропатия и дегенеративна гонартроза в колените. Докторите вземат комисионни от фармацевтичните компаний, а те трупат милиарди печалби от заблудата на непросветените хора.