Коментари - Божинов през сълзи: Имам грях към моите деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чете човек полуграмотните писания, има чувството, че са на монаси и монахини, прекарващи живота си във вярност, пост и молитва. Пуст наш злобен, селендурски ген, дето кара същите тия, дето живеят в кочини и не им пука, които са груби, невъзпитани и арогантни, крадливи и мързеливи, да имат наглостта вечно да обсъждат другите, да гледат в канчетата им и да си въобразяват, че са голямата работа. Ама не са, те са средно статистически комплексирани шушумиги, чийто най-голям подвиг е да плюят анонимно известните особи. Че кой нормален мъж ще пише такива гнусотии за жени, които и да са те,освен прости, полуграмотни мъже със съмнителен успех пред жените.

ми, божинка, половин грях не е грях. прибирай се при едната майка и пак е нещо. ще е по-добре от сега както е...

Валери Божинов няма никакъв грях към двете си деца, а напротив. Той е един прекрасен баща.

За колко ли деца говори, май не само тия двете.

Кой му пречи да е нормален? Оглупяха от медийно внимание.

ами така е, като се забъркват с жени подобни на Н и А, не ги устройват обикновени момичета, сега ще си носи последствията, слаб и безмозъчен индивид!!!

по голем от тоя мазник не сам виждал

Бате Вал Бож, ако имаше мозък в главето да си беше тренирал като Меси и да не се беше занимавал с боклуци в нощните заведения. Като сметна че тоя малоумник беше футболист на Менчестер Сити !!!

Ох и плачещо футболенце в новините, е къде без тях....

грешка беше брака му с николета,трябваше да си седи с алися *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Децата му били добре възпитани??? Че кой ги е възпитавал?Двете простакеси? Момчеее, мисли се предварително...

Тепърва предстои да се оформят като личности. Времето ще покаже какво възпитание имат.

С какво да мисли?

късно е за китка, късно е за сълзи. Знам защо плачеш - че си похарчи парите по курви, да оставим това, че станаха и майки на децата ти. Ама прост човек - виж Стоичков, Бербатов -осигурени за цял живот. А ти - ще можеш ли да осигуриш децата си - плачи, но не помага.

и аз се разплаках безутешно, няма да мога да спя, Божке-е.

плаче се само пред маiка,мухлио,бегом да тренираш!

Тъпо парче си, но си симпатяга и добряк :) ... радваш ме с изявите си (не футболните), и жалко че след като ти свърши кариерата те чака крайна бедност :)

Може да е тъп и любовчия, но винаги се е държал възпитано и човешки с жените си... Остави две евтини златотърсачки бивши проститутки да му се качат на главата и да го излагат по медиите. Да му е за урок занапред. Ако беше някой мутряга те нямаше гък да кажат и да имат само това, което им се даде, а той изглежда добряк и незлоблив човек. Ето затова предпочитат футболистите пред мутрите.

someone

това е резултата, когато не се търси съпруга според правилата в библията, а се търси жена основно за задоволяване на половия нагон.

Библията не е правилник или справочник. Поставяш ролята на жената като стока за избор на мъжа, а жената не е някакъв аксесоар на мъжа, който той да избере и да ползва за каквото и да е. Да. Мъжът може да избере, но винаги жената решава дали да бъде с него или не.

Култивирането при хората е продължителен процес.Трае с много поколения.Тази определено примитивна физиономия очевидно няма от къде да знае това.

на Валерката му е ясно, че футбола е до тук. Време е за друг начин да изкара някой лев, дали ще е с танци, рев, вой или пеене му е все тая. Стадото да зяпа ТВ и да есемесва. Очаквайте го скоро в някое дирижирано "рИалити", където ще е уникален уникум, неподозиран талант, ще носи $екс фактор и каквато тъпотия още роди продуцентската глава. Ай, хубав уикенд!

Супер сладки са децата. Който пише обратното се е заразил с вирусът на злобата човешка.Този вирус първо циркулира в мислите, удря те в комплексите,че другите са по- успели от теб, започва да те хваща треска на завистта- хладна,черна,грозна.Уврежда зрението ти,така че започва всичко да ти се струва грозно, ставаш духовен далтонист да виждаш всичко в черно или бяло,разяжда сърцето ти да гори и да се пръска,когато видиш някой или някого щастлив и имащ.Последва вкаменяваняване от омраза,така. че нищо не може да го размекне( за сърцето все още става дума),че дори и сълзите на хората за децата им ти се струват смешни, докато не ти се наложи ти да плачеш за. своите децата.И това са само част от симптомите на тази болест.Пазете се от човешкия вирус на злобата.Той е много опасен.

А кой е казал, че децата не са сладки? Или ти ей така..., за да се застраховаш? Не си прехвърляй собствените мисли върху другите, че ставаш смешен...

Трябва да се въведат нови строги закони. Някой, ако иска да има дете да минава психо тест, да има образование и да мине курс за родители. Милата Никол още от малка се занимава с парфюми и гримове...ще стане същата куха хубавелка плеймейт като майка си... Не знам кой е по-тъп Валери или Николета... само знам, че с подобни родители, децата нямат никакъв шанс за истинска ценностна система , възпитание и градивно развитие... Строги закони за бъдещите родители!!!

И аз така смятам, няма лошо да има леки жени, но поне да не се размножават и да не ни се навират в очите

Тестът ще бъде преминат единствено от хора, които планират бременността и раждането и я имат едно дете, я нямат. Не стига, че сега има сериозен отрицателен прираст, а тогава буквално ще се стопим. По-добре да се наблегне на изключително сериозна образователна система, която до голяма степен да "откъсне" културно и интелектуално децата от такъв тип родители!!! Училищната среда да е средище, което да се опита да ги приобщи, въпреки домашната среда. Това е много сериозно начинание, но е изключително важно да се извърши драматична промяна на възнагражденията, базите и изискванията в училищата. Да има жестока конкуренция между учителите за заплащане от 2-3000 лв./месец и нагоре. Колко учители трябват в страната? Ако трябва, ще се окрупнят и ще се организира модерен транспорт, със стимули и санкции за родителите, които следва да осигурят участие на децата в учебния процес. Таблетите с итерактивни тестове, уроци и прочее е само малка част от необходимия нов поглед (разбира се, писането на ръка не трябва да се игнорира). Трябва да се нябляга и на предмети като "човек и природа", "човек и общество", "религиозни ценности" (най-общо, за да се възпитават такива - сувкупно и сравнено измежду повечето основни религии) и т.н.. За толкова малко деца и толкова малко учители 3-4 милиарда допълнително ще са достатъчни (по едно КТБ на година). По добре за 20-годишен период да се наблегне със заделяне на средства от бюджета и ако трябва една част със заеми, но да се създаде високограмотно и развито кутурно и интелектуално поколение, което после постепенно да "превземе" обществено-икономическия и политически живот. Но, явно, стратегията е да се поддържа ниска култура и образувание, за да е наличен по-лесен контрол и манипулация на масите - амбициозните да отиват навън, без никакво желание да ги задържат в България, за да не "размътват водата"... :(

ОбразУвание се пише с О. Училището има за задача да образОва- не да образУва. ОбразУването на детето като интелигентна личност започва от родителите- не от училището.

По-добре да се стопим, от колкото да се множат такива като николетите и златките и божинов и сие...

Жалко съжалявам

лекета и манекени, за съжаление това са днешните "футболисти"

и аз сЪ просълзих от тЪз толкоз съществена ноВина.....брях...

Валери не убръщай внимание на мизерниците тук. Това са нерелезирани боклуци дето ти завиждат... ще се пукнат на место от завист. Ти си много богат.красив си световен футболист.. жените кадето те уплюват искат да те имат в леглото. А мъжете искат да боцкат николета и всичките маникенки кадето си минавал. български зависници н квадрат

" У "бърни внимание на правописа си ! На парясници и помияри , които създават нещастни деца, не завиждаме .

Коментарът ти е шега, нали?

Най-вероятно коментарът е наистина майтап, с този правопис и с тия умозаключения... не може да бъде друго.

Милото то ,неграмотно, на мама чалгарчето... Богат, богат ... Колко да е богат? Скоро ще фалира. Красив, красив...Колко да е красив? Не е следващия Брад Пит. Световен футболист... Колко да е световен? Не е следващия Меси. Боцкал,боцкал... Колко да е боцкал? Не се е чуло да е минал Адриана Лима. Навсякъде успехи,успехи.... Завиждаме му, викаш....

Кой е тоя пич с гащи на жълти петна?

Рева неутешимо вече 15 мин.

ова магаре е голем артист.

Глупак , сега ли разбра че децата нямат вина . Но още ще узрееш , все още си мислиш че това което хвърчи се яде

Божи86, подсигури на децата обучение в качествени училища и университети, че и те да не плачат, като теб, с грях в сърцето!

АМА ЗАЩО ИЗОБЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ТАКИВА СУБЕКТИ.ЗАНИМАВАЙТЕ НИ С ИЗЯВЕНИ , УСПЕЛИ БЪЛГАРИ ИНЖЕНЕРИ АРХИТЕКТИ ЛЕКЪРИ МУЗИКАНТИ УСПЕЛИ И ПРОСЛАВЕНИ ПО СВЕТА СТУДЕНТИ ИМАМЕ В НАЙ РЕНОМИРАНИТЕ СВЕТОВНИ УНИВЕРСИТЕТИ.ТО ВЯРНО ЧЕ СПОРТА Е ПЕРАЛНЯ ЗА МРЪСНИ ПАРИ НАЙ ГОЛЯМАТА И ГНУСНА НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА ФИФА И УЕФА АМА СТИГА С ТЕЗИ ПЛЕБЕЙСКИ СПОРТОВЕ ЗА РАБОТНИЦИТЕ И БАЧКЕРИТЕ ДЕТО ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ ДАЙТЕ ГОЛФ ТЕНИС КОНЕН СПОРТ ПОКЕР ДАЖЕ

Пише се 'лекари'

Защо ли имам чувството че Благо попа, малката перука и това нещо от снимката са създадени от един "материал".

НЕКАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ.

Хапльо най-големия ти грях е че се занимава с жени с леко поведение.

Да беше си взел нормална жена от народа, а не такива златотърсачки като тия двете. Нормално е с тях да не изкараш цял живот, а да се разделите доста бързо. Ако беше си взел нормална жена която не е материалистка, можеше с нея да сте си заедно цял живот. (разбира се такава трудно се намира, след като си известен и имаш зелено, защото в момента 90% от жените В БЪЛГАРИЯ са такива-интересуват се само от парите)

Пълни глупости! Той е пчеличка, прелитаща от цвят на цвят, не е възможно да се задържи дълго до една жена, независимо дали е от "народа" или не, както и да издържи на непрекъснатите изкушения, навиращи му се под нос. Иска разнообразие човекът, млад е, ръцете горе :))

Каквато и да вземе той не става , така е по добре , щеше да изгори някое хубаво и добро момиче . Затова на боклуците -боклуци

Та точно Алисийка и Николетка са простовати и необразовани жени от народа, израснали в селата и крайните квартали.

да си добър баща не значи само да е.еш манекенки, трябва и вечерно време да си в къщи когато детето е болно и да му отделяш цялото си внимание, дори и когато е здраво. То с пари всеки може да е.е, но не всеки може да стане добър баща, хубаво че си го проумял накрая тикво

Ако и жените пипа както футболната топка, не съм сигурен че са негови тия хлапета ...

Стига сте ни занимавали с посредствени хорица. С какво точно тоя е заслужил да се пише и говори за него? Какъв е тоя? Такива трябва да се кастрират докато са малки. Няма смисъл от гените им. Благодарение на такива "модели за поведение" хората деградират и пропадат все по-дълбоко. Тресавище на посредствеността...

Божка, намери си работа като дърводелец, стъклар, точилар и т.н., някаква работа с ръце, мен. С краката не те бива... Жив и здрав.

що обиждаш занаятчиите, то там акъл и ръка трябват

ша изчагъркам името му на крепоста царевец---трогна ме

maniana

Господи, каква житейска драма.....Гади ми се.

Жалък човек. Провал навсякъде, а талант имаше. Качвай се на ламбото и си заминавай.