Звездите преди и след пластичните операции

На всеки от нас се е случвало да отвори списание и да остане шокиран от пълната промяна на някоя холивудска хубавица.

Обратно в новината

Коментари - Звездите преди и след пластичните операции | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лил Ким или как от негро се става...азиатка! Шок и ужас!!!

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ! Як!

отговорилите на Мици: Всички казвате едно и също и то е вярно от край до край.Няма да повтарям същото, но ще добавя- оставете женицата. Подредила си е приоритетите и е решила,че й е най-важно да й харесват цци,дпе,устичка и т.н. С други думи- "Насам,първосигнални мъже!За умен не мога да се класирам,но поне ще зарадвам колкото може повече глупаци." Нека да има разнообразие и всеки да избира според предпочитанията си-един мисли с долната глава,друг търси и духовно разбирателство...

Аз съм жена на 35 години. На 25 си направих първата операция - гърди. Дотогава бях плоска. И АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА ПАСМИНА от уж големи любители на "естественото" - мъже мои познати - просто тотално инстинктивно промениха и погледите си, и поведението си към мен, просто се почувствах жена! Направила съм си и устни. Каквото и да си говорите, откакто свят светува е било така - на красивата жена се обръща съвсем друго внимание и отношение! Оръжията на жената са гърди, очи, устни, крака! Никой не може да убеди никой, че една дропла с миниатюрни цици тип "пет стотинки под балатума" и с тънки устни като косъм, може да бъде харесвана, ухажвана и щастлива пред една разкошна дама с дебели устни и голямбюст! Глупаци такива, вижте още времето на София Лорен и Джина Лолобриджида, когато не е имало пластични операции, да, но ПАК СА ИЗБИРАНИ ЖЕНИ, СЯКАШ МИНАЛИ ПРЕЗ ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ - устни, гърди - пищни! хахахах!

Мици, поддържана жена, не е синоним на оперирана с цици и устни. Както има разлика между естетика и сексуалност. Въпросите са доста. Ако целта ти е била, да привлечеш мъже, за които циците и устните са приоритет - ще ги привлечеш. Но ако целта ти са мъже, които действително забелязват ТЕБ, значи нещо друго ти липсва, и това не е силикон. Както мъже, така и жени, има повърхностни, има и неповърхностни. Сами определяме първостепенните неща, чие внимание бихме предпочели и действаме в тази посока.

Ако търсиш секс (или пари за секс), то тогава е оправдано за силикон и ботокс. За друго - няма как да ти сложат силикон в кухината...

Мици, дано си щастлива! Можеш да сложиш силикон и ботокс навсякъде по тялото си, но мозък, уви, не можеш да си имплантираш, той не се купува. Ако един мъж забелязва у мен само вторични полови белези - да върви по дяволите! Въпрос на ценностна система, приоритети, мироглед...

Мици, не знам колко красива си станала след операциите, но със сигурност звучиш много вулгарно, чак отблъскващо!

Мици, много яко въздишаш, когато говориш за големи цици и дебели устни! Да не си обратна?

Всичко е въпрос на вкус, по важно е да има какво да си кажеш с човека до теб! А лично аз, харесвам по-малки гърди! Вкус!

:) Добре де, ако целта ти е секс - ами почти всяка жена може да прелъсти почти всеки мъж...повечето мъже НЕ отказват. Ако ти е за някакви други по-сериозни отношения, то тогава това не е фактор. И остава въпроса за какво ти е, дано поне ТИ се чувстваш по-добре, това в крайна сметка най-важното. Който те обича, те обича и със и без цици!

Между другото имам приятел, чиято колежка е с чисто нов голям бюст, който стои много странно на иначе слабичката и крехка фигура. Сега наистина всички я зяпат, защото стои странно...а тя си мисли, че е много хубаво!

Егати глупоста,Мадона на първата снимка е на 20 години а на втората на 50+ ......и според дира трябва да е станала по хубава така ли !!!

Дира показва разликата преди и след, а дали е станала по-хубава, всеки с мнението си. В случая с Мадона е, че не се е променила никак спрямо първата си версия, освен разликата в годините. Грижи се жената за визията си.

Радост за пластичните хирурзи : взимат взимат им парите да ги обезобразят, след което патките отиват при следващите, за да се опитат да поправят поне малко нещата и т.н. по веригата..

Много сте зле, кви са тия снимки с 20 години разлика, те и без пластична операция ще изглеждат различно....

Светът полудя. Очаквам възраждане на идеята от 20-те години на миналия век за подмладяващи инжекции с маймунски полови клетки.

Като заключение може да се каже следното: "Що е то интелигентно същество в САЩ?" Отговор: "Турист".

Я пак си помислете на първата снимка на Мегън Фокс, дали е тя? На мен по ми прилича на Кати Пери.

Кати Пери е, разбира се! Много са неподготвени от дир-а!

грозно та си ебао франко капаците, и отвън и отвътре

Всички след пластичната операция приличат на ЧУДОВИЩА!

Тия не са просто грозни - страшни са! И за това са дали две торби с кинти?! Явно са и малоумни .... Със здраве :)

Рене много обърка нещата...

то не е въпрос на операции, а на егн

Жените искат да бъдат приемани сериозно и с уважение. Тия с пластичните операции само подливат вода на тези претенции.

Извинявайте, не знам дали забелязвате, но между двете снимки на Мадона, които сте пуснали има хронологична разлика от 30 години. Вие как сте изглеждали преди 30 години?

Не мога да разбера тази мания при жените да си направят устните да приличат на половия им орган. То наистина последно време повече използват устите си.

Това се харесва явно на много мъже, за това жените си го причиняват. Ако не се харесваше, съответно нямаше да го има.

Не се харесва на повечето мъже, както и гащите тип шлавари не се харесват.

Кой каквото сам си направи, друг трудно може да му го направи.

Която жена е луда да си прави пластична операция. Красотата на жената идва отвътре, зависи кой мъж е до нея.

Красивите външно и душевно хора не биха предприели "такива"мерки , като пластични операции и тям подобни глупости за мен това са хора , които имат сериозни комплекси и им липсва реална самооценка -Тия всичките вместо по-хубави са се обезобразили .

Тия пластични хирурзи са за съд! Изгаврили са се с абсолютно всички!

Ми то от едноклетъчни, какво друго!

Красиви жени, направили се на ... ужилени от оси!

тая последната е особено брутална! Страх да те хване...

Общо взето всички са се обезобразили!