Кои са най-сексапилните вегетарианки

Актрисата от "Черният лебед" Натали Портман оглави класация за най-сексапилните вегетарианци.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-сексапилните вегетарианки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натали е супер, от малка има добри роли в киното.Поздравления. Обръщам се към хората които не са вегетарианци - радвайте им се на такива хора, нали ще има повече месо за вас, защо ги обиждате.

месопроизводството е един от основните причинители на глобалното затопляне и замърсяване на планетата. Аргументите ви за това кое е естествено или не пропада в момента, в който се погледне как се добива това месо в супермаркетите, откъде идва и колко вода и електричество се е използвало, за да го имате в готов вид.

кларичка , ако видиш как се прави пюрето ,лютеницата , туршиите ,зеленчуковите консерви и супи , после ще нагъваш само пържоли !

Например с химически модифицирано нишесте.

Не може едни не съвсем нормални хора да са чак пък толкоз сексапилни. От недостига на протеини страда мозъкът, а това винаги си личи по външността. Колкото и много ядки да ядат, не могат да компенсират този недостиг. Животинските протеини са незаменими.

Мозъкът иска месоооо!

а като "гълта" пак ли е веган или е канибализъм?

Не, ще има удръжки за"храна"от пенсията

Интересно ако бяха ескимоси, какво щяха да ядят? При следващ ледников период вегетарианците са първите измрели. Другите могат да оживеят още някой месец и това да е ключово. Всичко опира до представи за морал. Но всяка храна е жива материя. Просто като животни имаме по-голямо разбиране за други животни. Тъй наречени оправдания за здравословни причини, са просто оправдания. вегетарианците трябва да се тъпчат с много ядки, че другите неща са бедни на протеини и с липсващи аминокиселини в тях. Не случайно се счита, че при едно рязко увеличение на мозъка на прачовека, причината за това е, че е почнал основно да се храни с месо и с дотогавашните корени, е невъзможно да се поддържа такъв консуматор, като мозъка. Иначе от снимките, най-ми допада Шаная Туейн - пред-пред-последната.

Ама не са ескимоси. Ескимосите живеят при форсмажорни обстоятелства един вид. Обаче при наличието на толкова много и разнообразна жива храна, да се храниш с храна за форсмажорни обстоятелста (трупове, в случая на средностатистическия европеец - добре балсамирани трупове) е ... тъпо.

Да не ядеш плътта на живо същество, не е просто някаква здравословна диета или Холивудска мода, това е личен избор и проява на висша милост към чувстващи същества, каквито са животните . Нещо което човечеството му предстои да учи. Ако искаме обич в живота си, трябва да я проявяваме самите ние.

Е нещо нормално написано...Трудно е в сектора на чалгата , реалитата и турските сериали да има и хора мислещи различно, от това което проповядват медиите...

Престанете да говорите за вегани и вегетарианци като за едно и също нещо! Вегетарианците не вкусват месо, а веганите се отричат от всичко, което има животински елемент (млечни продукти например). Бъдете точни с читателите си.

Чудя се само как "неотразимата в червено Катрин" не е намесена от дира и в тая супер класация?! Сигурно хапва по някоя хлебарка, като я хване за гимнастика??

Щом Наталто от снимката водела в класацията, другите изобщо не ща и да ги поглеждам

Всички те са прекрасни!

Тия най-сексапилните с к'во ги храните, бе?! Едно листо сушена маруля на ден???? Тия какво играят - филми за концлагери, за призраци, за извънземни....

Абе много грозни рокли......ццц

както обикновенно, българките "спечиалисти" се изказват "вещо", пропускайки интересноте факти, че сред техните западни идоли, тютюнопушенето отдавна е излезнало от мода и е признак на ЛОШ ВКУС. в същото време, хората, които не ядат месо се увеличават лавинообразно. но те са "спечиалисте" и всичко им е ясно. освен едно. недоумяват защо са бедни?!? как може да са толкова умни, но и безкрайно бедни в същото време?!? еми, нали са разбирачи? да обяснят! както "вещо" се изказват по въпроса с вегетарианството..

А ти кво никога не си ял месо ли бе пендел ? Но за това пък ядеш всеки ден скапани ГМО пластмасови плодове и зеленчуци хайде честито ти на "здравословното" хранене !!!

Сигурно сме бедни, защото ядем месо?! И колко спести ти като не пушиш, не пиеш, не ядеш месо и се оставяш да ти промиват мозъка?!

докарали са те на име ! иначе си още по недоправен

Колко може да е сексапилен човек с увредено мислене и който бяга от същността си? Кой намира съжителството с подобен екземпляр за приятно?

Като гледам колко са красиви вегетарианците и вегетарианките се амбицирам да ям още повече месо!

имат предвид сексапилни като за вегета. не в общият списък . там не могат се класират.

Това днес да не си ял месо не те прави вегетарианец. Както и да не си избършеш лютеницата от устата не те прави по-хубав. Както и да пишеш във форумите простотии не те прави по-умен.

защо обратните все натрапват идеите си толкова напористо ? може би с идеята ,че ако ги последват повече хора ,ще започнат да изглеждат нормални ?

Паста означава спагети в случая. Скъсайте си дипломата по английски.

Chefo77

А защо реши така? Защо да не е талиатели, например? Или равиоли? Или фузили? Или лазаня? Или всичко заедно?

Прочел си Уикипедиа явно. Бравос !

Най красивата вегетарианка е Сандра Бълок

Който иска да промени живота си и знае английски, да прочете - The china study. Тази книга е научна и в нея има много доказателства базирани на истински изследвания.

Както казват видни китайски УченИ... Пожълтели от липсата на незаменими аминокиселини... Странно защо тревоядните постоянно натрапват психическите си отклонения. Досега не съм видял толкова агресивни проповедници на балансираното и здравословно хранене

И аз съм вегетарианец от халпе. От тогава знаех от нашите, че ми липсват незаменими аминокиселини и че няма да порасна. Не порастнах много - едва 179 см. с едва 14 см. повече от най-високия мъж в родата. Това е което на пръв поглед се натрапва, на втори - не те знам какъв диетолог си, но явно не си особено компетентен. По принцип не обичам да пропагандирам вегетарианство, лични неща са това, лошите хранителни навици трудно се изкореняват, мизарията, слабата информираност, ниската култура на масовия човек правят месото необходимост в съвременното урбанистично общество, но не мога да устоявам на разбирачи рииш'ли.

Всичко това е много хубаво,но да се намираме в средата на 20-ти век или преди това, когато млякото е било мляко, яйцата-яйца, хлябът-хляб, а сега всички продукти се наричат най-безпардонно мляко, яйца, сирене, а всъщност са пълни с химия, която прави продукта да прилича и да е приятен на вкус, но няма нищо общо с истината. Така, че дали ще ядеш химия в различен вариант-на месо, на зеленчук, или на сирене е все тая. Совите не са това което са!

Вегетарианството предпазва от рак, сърдечно съдови заболявания, диабет и инсулт. Има научни доказателства.

Не разчитай много на това. Такава мотивация да си вегетарианец е порочна. Не зная колко познати вегетарианци имаш, но аз, който също съм вегетарианец имам не един пример за млади мъже вегетарианци, починали от инфаркт в разцвета на силите си. Ако имаш ниска култура на хранене, е по-добре да си месояден, впрочем, така ще страдаш от по-малко дефицити.

Личи си, колко си вегетарианец. Щом препоръчваш яденето на месо. И какво повече има в месото, което го няма в зеленчуците и варивата? Протеин ли? Б12 се добавя с хранителни добавки ако имаш дефицид. И са ми ясни такива анонимни като тебе: Един човек ми каза бла, бла и т.н. Познвал бил вегетерианци умрели от инфаркт. Пълни глупости.

Не знам защо повечето българи ги избива на такава злоба, като чуят, че някой не яде месо. Животът е прекрасен и без да се убиват животни. Има толкова много неща за изяждане, а и вегетарианските ястия са по-разнообразни. Но не натрапвам мнението си. Нека всеки да се храни така, както преценява за правилно. Но също да не смята, че вижданията му са без алтернатива. Няма никакъв проблем в неяденето на месо.

чувала ли си за кръвните групи и храните, които са полезни за всяка от тях, за някои месото е първият необходим продукт.

Нито пък в яденето

Написано така излиза, че трябва да рупаме трева, за да сме секси ли? И кой каза, че са секси?

Само скумрии. Нормално, трябва си мръвка.

елън дедженерис и рики мартин определено не са примери за подражание. клозетната журналистика обаче действа, не се помотва

хомофобията ходи само по хората

Ахааа, просветна ми! Значи затова й трябва на Кейт Уинслет тенджера под налягане - да си прави постен костен бульон, понеже е вегетарианка!

Не виждаш ли, че са сложили някакви позалежали снимки на хора всякакви, бръкнали са си в носа и измъдрили дописка. Ще ми се да питам дали тия от снимките знаят, че са вегетарианци!