Коментари - ”Космополитън” слага българка на корицата си | life.dir.bg
назад

”Космополитън” слага българка на корицата си

Българката Десислава Петрова спечели конкурса на американското издание на "Космополитън" за професионална фотосесия в Маями.

Обратно в новината

Коментари - ”Космополитън” слага българка на корицата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симпатично, но в никакъв случай красавица.грозни крака, кльощави и разделени в основата, фигура непривлвкателна, физиономия ориенталска.

Mного хубаво момиче. браво!

таз мома ,ако я срещна на улицата без грим,ша я подмина кат пътен знак.

Много красива ,мила и фина! Мноого ми харесва!

Мен пък ме кефи :))) Готина , с много ведро излъчване ! Много късмет и успехи :)))

Ааааааааа,не само ти се кефиш на к,ви!!! Познавам и други ))))))))))))

Симпатяга е, поставила си е цел и си я осъществила по съвсем нормален начин. Не виждам нищо лошо в това!

С г,за,ли?Сега така се успява в тази професия!Никой не може да ме убеди в противното,защото имах приятелка модел.

честито за победата но това дете е анорексично!

това е световен заговор срещу българия!тия от космополитън искат цял свят да мисли,че от българките по - грозни нема.Къв е тоя клюн,бе????

горди сме как да не сме горди, ама краката и са ама отвратителни.Малко момичета с нейните килограми имат такива грозни крака. Разбирам да са дебели или прекално тънки - а те грозни! Носът - дълъг, но е миловидна.

Станала е грешка, искали са всъщност да снимат кученцето.

Доста е страшничка. Не е нужно с такова излъчване да напомняме на света за полуазиатския си произход.

Шшшш антрополога, къде по-точно видя полуазиатски черти, че не ми е ясно!?И не те знам 'во си мъжко ли или женско ама си завършен идиот/ка.Много си е хубаво момичето, а ти вместо да лаеш в интернет отиди и се погледни в огледалото.

По-добре намали чалгата. Не сме глухи.

Хора, нека сме горди, че това момиче е първа в нещо и дваж по горди, че си имаме момичета по-хубави от нея....

Има снимки, на които прилича на Катрин Зита Джоунс. Изглежда много фина и естествена. Няма вулгарно излъчване.

Четейки коментарите оставам с впечатлението,че тук пишат основно хора със сериозни хормонални увреждания,бавно развиващи се,слабоумни и много,ама много големи глупаци... с много,ама много големи комплекси...

ми то ти идеално се вписа в профила, дето си го барнал......

Безкрайно щаслив съм, че е Петрова. Че напоследък модата е Десислава Петров.

Всичко ми е ясно....само не разбирам как може да завършиш средното си образование в Америка и след това висшето си в Нов български...нещо не ми се връзва, и не е красива, за интелект незнам...

Има снимки, на които прилича на Катрин Зита Джоунс. Изглежда много фина и естествена. Няма вулгарно излъчване.

Ама че сте злобни и завистливи!!! Не разбрах само кво не ви харесва в слабите и крака ?Вие без грим по-добре ли изглеждате отколкото с него?Че чак и за образованието и се хванахте!!! Колко жалки същества имаааа!!! Само напред и нагоре, момиче! Бг кифлите нека си злобеят! На сила никой не е гласувал,пък и пари не съм чула да се раздават в замяна на вот!Щях да съм забогатяля в противен случай! Успех, Деси!Има твои сънародници, които се гордеят с теб!

Обаче кучето не е лошо...

лошо е, но е красиво

браво, Dеси!! ти си нашата гордост!

Явно нашите критерий за красота силно са повлияни от чалгарките. Затова момиче с естествени устни без силикон и естествен бюст не ви харесва. Друго си е джуките да заемат долната половина на лицето.

Ама за сметка на това , носът заема горната част.

Браво на момичето !!!

Малко е кривогледичка и на онази снимка по бански малко ме изплаши, но явно не разбирам американския стандарт.

Какво значение има фотографът! На първата снимка е много чаровна, докато останалите са като правени в произволно капанче в Студентски град

квото списанието, таквиз и моделките, пък кат се сетиш, че е американ и айде уйде коньо.......

това е доказателство, че Америка не знае какво е хубаво момиче, да дойдат, за да видят!!!

Поздравления за момичето!Много е красива и явно е талантлива и има чар! Нещо което кара завистниците да се пръскат от завист. Пожелавам и много бъдещи успехи и здраве и дано по често да ни радва с добри новини!Още веднъж Здраве и Успех!

Страхотно списание за 10-13 годишни пикли, а също и за 40+ годишни стари моми. Не знаех, че още съществува.

Не ми харесва костната и структура...има нещо в скелета и...в антропометрията....

ту поинтс, бро -несъразмерност -изолацията върху тръбната структура трябва да е два размера по-голяма

Малиииииииии, пази се от боята... много мазило, бе!!!

ПИснА ни от тая коза два месеца! Вече и от хладилника изскачаше!!пфуууу

не знам за лицето, но краката са й сигурно 43 номер и дискретно са из тревата, поотрязани от снимките и така.

След като живее в щатите и е завършила средно там, за чий й е било висше от нищо и никаквия НБУ???

Щото тук е по-евтино от Щатите да си завърши образованието.

евтино щото скапано, я ги виж плейматките

Разгледах снимките с интерес, новината ми допадна, но...Останах разочарована от видяното.Дано за корицата намерят истински хубава снимка със стил, с излъчване, с финес и т.н.

Два месецА мотане, и сега колко пари ще й дадат за снимките?

Тази ще си прави носа скоро 100 про. Има нужда.

Ами сори, но девойката си пада слаботелесна.. Истински красивите жени имат извивки и нещо за което да се хванеш. No Скелетон!

Де го Нанси Карабойчева?

Безлично лице и нула излъчване.Криви и клъощави крака. Нито грам женственост или сексапил. Поредната анорексия!Какво недоразумение!

Това момиче изглежда различно на всяка снимка.Възможно е да са я харесали именно заради това. Може да се постигнат различни визии с това лице.

Съгласна съм, даже в допълнение бих казала, че несъвършените лица подлежат на много по-добра обработка за грим и снимки.

Да бяхте "качили" само двете снимки с кучето - другите са пълен боклук и всяка жена ще си каже "ми то аз съм по-хубава от тази".

С тоа "чертеж" в областта над зъркелите мое се гордее секи практикуващ техническото чертане третокурсник от УАСГ. Бая скубанье, линийки, пергелченца и таквие щуротии са приложени по вежденцата на момето. Арна, сгодна нашенка от село.

Честно казано - този ангажимент е заслуга на гримьора й, а не неин. Честно, ама момичето въобще не е хубаво! Знам, че ще ме оплюете, ама да си го кажа. Лицето й е напълно безлично, на повечето снимки (които не са с професионален грим) сякаш е друг човек. Фигурата - нулев сексапил. Слаба, но по клечав и неприятен начин. Инак да е жива и здрава, може просто аз да не разбирам.

Точно така е но за разлика от Вас аз смятам , че и с грим и без него е доста безлична и незапомняща се , като физиономия за тялото да не говорим с огромен луфт между краката .Иначе и аз и желая здраве .

Съгласен съм с Вас! (Така поне няма да ругаят само Вас.) Бих искал да добавя, че очните ириси са доста отдалечени, което я прави да изглежда някак кривогледа, когато я гледаш в анфас. Иначе, нищо лошо от мен. Пожелавам услех!

Изпросена победа - набедена красавица! Това момиче e от типа хора, наречени, "ГЬОН СУРАТ"! По време на т.н. конкурс не спря да досажда във форумите на българските майки, и да проси да гласуват за нея!!! Чудя й се на акъла, наистина ли се мисли за победител в изпросената й "победа"??? Фалш отвсякъде, но fair play липсва, важно е да се кипри на корицата на "Космополитън", ха ха ха

Мило българско девойче, когато някой има мечти, цели и разни подобни се бори за тях. Набирането на популярност при марките се извършва в специален отдел, маркетинг му казват. Не съм чула в този контекст да се говори за просене. След като обаче е успяла в Америка и след гласуване да е на първо място, тогава не разбирам за какво говорят всички тук! Благодаря ти, че научих още една дума-гьон сурат, много ти приляга да знаеш!Както и на всички тук, които освен да скалъпят по някои комантар в дира, нищо НИКОГА няма да постигнат!

Шарооо!

е.... като не е надута със силикон си е хубава А СИГУРНО И УМНА А НЕ КАТО КУХИТЕ СИЛИКОНКИ .....

Баце, ти със сигурност не ставаш за нищо, повярвай ми

Браво , Деси ! Продължавай да показваш на човекоподобните американки какво е женска красота.Българките са едни от най-красивите жени в света - това е факт и световна призната истина. Желая ти успехи и много много щастие.

родата, моля да не се включвате - сега ние сме наясно, ч от вашата гарга по-убава нема.

Жалко създание , изобщо не познавам Десислава , но националното ми достойнство надделява , за разлика от плиткоумни дебили като теб.

Нормално е да харесат нашето момиче, а не някой местен 200-килограмов хипопотам...