Ирина Тенчева снима живота си във видео блог

Ирина Тенчева направи видео дневник (влог) "Неделя без етикети", в който ще обсъжда стойностните неща в живота.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева снима живота си във видео блог | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам че всички коментари са изключително повърхностни и злобни.Съжалявам че сте толкова материално ориентирани и все още живеещи в тъмнината на ежедневието.Ако не сте схванали посланието много жалко за вас , но не се обезкуражавайте просто не ви е дошло времето за духовно пробуждане. Пожелавам ви ако не в този то в друг живот да го постигнете. Аз лично и се възхищавам и я подкрепям в интелигентния начин по който дава светлина .

А кой го интересува как бил минавал денят й, евентуално някоя друга куха лейка като нея

Ирина до такава степен се напъва да е в публичното пространство, че сама си пише коментари под статията в ДИР-а как всички и завиждат.Но многото напъни водят до един неприятен и миризлив резултат.

Тази жена защо търси отчаяно реклама и медиен оргазъм? Струва ми се, че тукашната публика не е дорасла още за нея

Да така е не сте дорасли за нея .

"Живея с един брой мъж и до 4 деца, 3 от които имах удоволствието да износя в собствения си корем " "Ръцете ми имат нужда от грижа и смятам да им я дам точно сега" Иринче , ако не говориш и не се снимаш никъде, хората няма да разберат , че си глупава със всичка сила

Ама дайте да се разберем тя каква го играе ЕнтЕлектуалка или кифла, обърках се. Първо тича с децата, с бебето, а след това маникюр, пилинг, боя и снимка в колата, разбира се.

има една малоумница,дето дебне да напишат нещо за Ирина и осверипено почва да я плюе ! Спри се простакесо !

каква се явяваш от селската рода на Иринчето, я си признай, че не се спря денонощно да драскотиш наоколо? Ами спри се, огледай се, само ти си с плюсчетата за роднината.

се пише, Иринке, не ти ли писна да се излагаш под различни имена, неграмотничке. Все сме те мислили за елементарна, но чак по две грешки в една дума да слагаш надмина дори и нашите очаквания. Не са ти виновни хората за това, което сама си надробила за себе си.

мога да го сравня по нищонеказване, усукване и капацитет само с Луна а за ИванчУ колкото и да му се радват някои къде се е натресъл, все пак ми става жал и то много

Всички отрицателни коментари са писани от Вихра. Ще се съдере от завист

Спри се бе,жено! Добре, че си ти , та да има на кой да се завижда!!!

Тези, които не познават Ирина я мразят и плюят. Тези, които я познават знаят, че при нея няма поза, това е тя. Истинска, мила, усмихната. Тя знае, че не е особено обичана от публиката, но се концентрира на тези които я разбират

Всеки всеки може да си направи видео и да го постави в Ютюб. Този сайт за това служи. Ако не я харесвате Ирина не я гледайте, пуснете си чалга :-)

елементарна, уважаема, Ирина, щом делиш света на чалга и на друго ако следваме твоята елементарна логика трябва да кажем - мутреси и друго пепоръка - не се напъвай да се правиш на умна и хубава, не ти отива, консумирай си щастливо до каквото си се докопала и ще си по-симпатична на хората

Бре как разбра точно че този вкус е малко блудкав, солено-кисел вкус, който трудно се понася, въпреки че е щедро подправен с.......... Боже, мили кукувици колкото искаш ....

до Дърво без корен

Харесва ми Ирина, защото има деца, кариера, приятели. А вие какво имате, че сте толкова ядосани на целия свят?

Хората не са ядосани, а по скоро са възмутени. Менторският тон и чувството за последна инстанция не са присъщи на хора, които наистина имат потенциал, интелект и възможности да бъдат пример за някой и пътеводна светлина, за каквато госпожата се изживявя. У хората оставя малка блудкав, солено-кисел вкус, който трудно се понася, въпреки че е щедро подправен с фалш, поза и лицемерие. Дълбоко се заблуждава, ако си мисли , че хората я гледат, защото я харесват и я възприемат на сериозно. Просто й гледат сеира.

Кои хора са възмутени ? Я си гледай здравето !!!

Дърво без корен, Казаното от Вас може да се разбере само от хора с умствени заложби далеч над дефицита на тази госпожа. Не се хабете.

Деца,кариера,приятели ПЛЮС добро възпитание и реална преценка за себе си. Освен това си имаме свой живот и тази госпожа се явява НИКОЯ в него. Ето това имаме.

Добро възпитание и реална преценка за себе си-ти си решил/а така . А дали е така , кой ще ми каже ???

Вервай си. Ако беше така нямаше да се занимаваш да мразиш разни хора които не ти допадат.

защото точно кариера и тази безполезна жена не се връзват

Аз лично съм ядосана на това, че се натрапва без да казва нещо ценно и някой да се интересува от нея, голяма работа, че ходила на пилинг

Не я съдете чак толкова.Случаи,като техния мноого има около нас,пък и не можем да съдим така човек без да знаем как точно стоят нещата.Щом Иванчо има и дете от нея и се ожени за нея,значи му е добре и държи на нея.

С каква цел?

Браво! Още ли не са канонизирали Пресвета Ирина Тенчева?!? Моля, Папата лично да се заеме. Жив Ангел ходи сред нас, бъдете благодарни и смирени пред него.

Няма безгрешни хора ! На мен Ирина ми харесва , защото смятам, че Иван е щастлив с нея, пък дали под чехъл или под ботуш, щом на него му харесва, вие що се тревожите ! Кой знае какви сте убитаци, какъв ви е акъла и морала !! Погледнете се в огледалото !После погледнете мъжа си ! после пак се вижте в огледалото ! тогава съдете хората !!

Тогава ти защо съдиш? Визирам "убтаци" и прочие.

не казах , че сте убитаци,само предположих

E па, погледнАх се, после погледнАх и мъжО, после пак се одзверих в огледалото... Емииииии.... к'во да ви кажем - по-Убава от мене нЕма, за ум и ЕнтелЕгентност нЕма к'во да се Фалим, то се види:)))) Пилинг не ми требе, и така съм си бела и пухеста. В краен случай, че се остържем с утайката на кафето. Страх ме е да не умрем от убост и Ентелект:))) А и мъжО един убав убав с тоя Епилинг на буша, к'во да ви открехвам - отсекъде е "метро". Па и не пие и нъ мъ бие, а и е по-висок от Иваня с цели 20 милиметра и като се наденем на кокилите стърча само с около 10-ина сантима над него. От време на време даже ме води на гръцко, испанско или некво друго бунгало. Е, вЕрно, неам цели три чаавета, ама и две гарджета ми стигат, хеле па като знам, че от моите по-умни и по-надарени нЕма у целийо свет. За блог-лаф не се бех сетилА, оти ми е по-сладко да си клюкам с некого, отколкото сама да си говорим или да се селфим като некоя селфи-пръчка от Студентски град. Хъ, сега да те видя, Иринке пилингосана, с к'во че ми се пъчиш (освен, че говориш бързо:)))) )!

Скоро случайно попаднах на някакво предаване по БТВ, в което Ирина беснееше и шляпаше етикети на на ляво и на дясно. Сега седнала да ми обяснява, че не е хубаво да се слагат такива. В същото предаване Иванчо беше водещ. Много ми заприличахя на двойката Антония и Атанас от Женени от пръв поглед. Ти го търсиш под дърво и камък, а той бил под чехъл. /Иванчо де/

добре си е Иринка . оноя мърша , бившата на Иван какво и е по хубаво и по умно . мен ме кефи Ирина !!

Точно тази не е в позиция да говори за стойностните неща в живота!

Меркантилните интересчийки се хвърлиха на амбразурата за защитават представителната си извадка-напориста,нахална и безскрупулна лигла,готова да мине и през трупове, за да се "уреди" с богаташ. Естествено всичко това е маскирано с благародното намерение да покаже, че и "успелите" имат мноооого грижи. С други думи-"Добре,че съм АЗ, за да ви покажа как трябва да се живее,червеи такива!" Хайде, кифли,почвайте да цъкате минуси.

Разните му там Буби, Бонити, Барбарели да не би да е една и съща кака с мозък колкото на кокошка?Ник-овете кой от кой по-читави.

Алоооу, ти да си направиш труд да изровиш всички, които защитават Ирина и да плюеш и потях, трябва да си много тъп и отчаян и озлобен !

къш. КЪШ ,МА !!!

Тази жена не разбра ли, че не я обичат хората, не престана да се натрапва, като че ли само тя гледа деца, само тя ги посреща от училите, а останалите майки те просто са нищо. Абе, спрете се, гледай си там Иван, не стига, че му развали живота, уф каква нахалница .... блог щяла да си прави ....

И какво и е но жената ?????? Да не е по лоша от другите дето се въртят из медийното пространство . Добре, че беше тя, да извади Иван от блатото, ъче оная бившата,отчаяно облещена беше го оставила да потъне в алкохолизъм !Супер си Иринче !

като нямаш проблем с физическите си несъвършенства защо ходиш да си правиш пилинг и си се наблъскала с ботокс ?Ей, аман от нещастни неувтърдили се женици!

Точно! Изключително лицемерна жена. Не разбирам защо толкова иска да се хареса на хората? Ако е наистина щастлива защо толкова иска да го покаже минута по минута, ден след ден? Много известни жени родиха деца и са си у дома, не държат камерата, докато кърмят. Дайте и Оскар за най - добрата и да се свършва с тая мъка. Като Ни Ло е!!!

1. онази няма претенции за умствена дейност иначе и двете са кифли и използвачки 2. тази вече е лелка и то преждевременно, изглежда повече от на колкото е

Ама тази женица е мноооого нагла и инфантилна! Колкото повече хора се изказват негативно за нея, толкова по -упорито тя се натрапва в публичното пространство. Прекалено лигав глас има и е неприятна.

И тази селянка я направихте персона , тя прилича на кълван присъд !

Супер е Иринка !!Образована е ,умна е и изглежда ефектно и модно !!!Ама как да го преживеят злобните отчаяни български домакини/слугини/

В бълхария всеки тупан е образУван , само манго не е. А Ирина ми напомня на мама - искам да и легна в скута и заспя , докато тя си мърмори монотонно и меланхолично.

Ти по рождение ли си толкова тъпа или се упражняваш редовно?

Първия път като прочетох заглавието си помислих, че сте сбъркали "влог" с "блог", но после и в текста срещнах думата "влог" и започнах да се съмнявам - "абе, да не влага във видео банка, че да има видео "влог?!". Добре, че сте го оправили, но в крайна сметка новината си остава абсолютно безпредметна

има такава дума влог. видео+блог=влог

Много се радвам, че най-сетне мнението ми е противоположно на пълното мнозинство :) Писнало ми е да ме кичите само с плюсове. Тази жена я гледах преди накриво, защото се бях повлияла от общите плювни. Сега обаче ми хареса, напук на всички - много ми хареса. Който пише, че се превземала и лицемерничи - има много здраве. Човек може да преправи гласа си, но не да измисли мисли, които не хрумват на всеки. Понеже такива мисли ми минават през главата всеки ден, но не ги чувам от други - признавам я, че е умна колкото мен. И душевно жива може би двойно.

Mного харесвам Ирина !Хубава , интелигентна, с Иван създадоха чудесно семейство. Не можем да виним Иван , че е предпочел нея пред Вихра -така е решил, така е сторил !На мен Вихра ужасно ми простее и никога няма да разбера защо ги кокори тези очи!!!! А неудовлетворените от живота женици е нормално да завиждат и ожесточено да плюят тук !!!

повече от смешна си.

Пука и на Ирини за бедните женички от един български форум за безработни майки. Завиждат и затова плюят като камили

Тук аудиторията е по-възрастна. Я си помисли само - колко снахи са успели да угодят на свекървата до степен да редуцират омразата до лека неприязън :) Та Ирина Тенева ли ще угоди на тукашното жури :))

не се самонавивай, ами отивай да си гледаш децата

като не и пука за "бедните женички", засто пуска блог да я гледат? тая е умрела за слава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И майка й едва ли се интересува от живота й.

Съжелявам, че и аз трябва да бъда откровен, но.......ми и идваш твърде много с тая дзен-буду-юнивърсъл-народо психология. Освен това поднесена с флегматичния ти медитативен глас.......не съм сигурен, че ще издържа. Признавам ти,че успя да откажеш Иван от алкохола,за да ти покажа, че и аз донякъде/старя се/ виждам доброто в хората,красотата,очарованието на живата и там-тирирам-тири рам. Оп, чакай че си изтървах хапченцето.

Ключовият израз тук е - "Замислих се за физическите несъвършенства, които могат да ни подчинят..." Остаряваме и се оправдаваме. Надушвам, че Ванката ще да е започнал да заглежда физчески по-съвършени от Ирина млади и красиви девойки.

Това е за раздел " Платена реклама " Пак да попитам : Коя е тая госпожа и защо се заблуждава , че някой се интересува от живота й ?!!

Точно платени гнусни коментари и съмнително злобно единодушие на всички - не мога да повярвам, че изкараха тая жена враг на народа номер едно. Направо едно такова зловещо ми стана, а и минава полунощ....Не знам какво да мисля за тоя свят :D

вместо да се тръшкаш се замисли със себеподобието си Екимова поне веднъж докъде сте се докарали, с липсата на каквато и да е самопреценка. А това видео е нищо друго освен вариация на жалка мутреса, която се опитва да убеди баба си, че не е такава. Липсва ти, жено, първо интелект и то много, айде за хубост никой не е виновен какъв се е родил, а и възрастта на никого н прощава, особено на онези, които се гаврят с природата чрез ботокс и други интервенции. Та за липсите - знание, финес и чувство за мярка. Факт е.

ТОЧНО !!!! И НА МЕН ТЕЗИ ДВЕ ЖЕНИ СА МИ НЕПРИЯТНИ - НАДМЕННИ, НАЗИДАТЕЛНИ, ЛИГАВИ А УЖ СИМПАТИЧНИ .....

Евала само плюсове и нито един минус. Барем един фен няма ли тая жена в тоя форум.

Ето ме :) От днес съм й фенка. А иначе хмм, потресена съм от вас, дами. Да не вярва човек как на други теми сме били на едно мнение досега :) Не ме мразете и мен де. Просто това е жена, доста по-приятна от повечето хора, които срещам през деня - следователно печели симпатията ми изцяло.