8 признака за стрес на работното място

Малко напрежение на работното място може и да помага в кариерата, но съвсем не е здравословно да работиш под постоянен стрес.

Обратно в новината

Коментари - 8 признака за стрес на работното място | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще излезе, че на всички работното ни място е дира. Тук всичко ни дразни и пр. по точките.

Паник атаките бяха на мода преди 10-15 години. В Америка всички имаха паник атаки. Сега е модерно да имаш burn out.

Няма нужда психотерапевта Джоан Кингсли да ми го казва.Аз понасям на гърба си всичко това.Лесно е само да се констатира,ама я да Ви сложа в огъня,тогава ще видите кой кой е.

Стрес има най-вече от наличието на селяндури на работното място.

Често ли ти го казват ?

по подразбиране ли се докачи

Най-големият стрес на работното място е дали парите, които ми плащат ще стигнат до края на месеца. Другото въобще не го броя, защото с работа сме зле пък без нея не знам... :(

Тая Кингсли открила топлата вода. Симптомите, за които говори са известни от десетилетия и са признак за професионално прегаряне (burnout). Нищо ново, ама така се става професор - преоткриваш топлата вода отново и отново.

Тоя на снимката, ако беше стругар, да го видя как ще си изнесе струга в парка?! :)

А ако беше гледачът на слона в зоологическата? С гегата, ямурлука и торбичката, пеейки си "Когато бях овчарче"...?

Всъщност той е стругар. Стругът му е с ЦПУ. В момента задава стъпката на резбата. :)

стрес на работното, стрес извън работното, стрес в къщи, срест от сметка за парното, стрес от ужас, че трябва да викна майстори в нас, стрес от това, че трябва да отида на лекари които ще ме убият а преди това изцедят. Абе изобщо как съм жив и нормален ли съм ?!?

От признаци към призраци. Живи сме съвсем за малко. И през повечето време ни е гадно.

А ако си възпитан да обичаш да ти е гадно? Тогава щеше ли да ти е хубаво? Според някои животът е кратък, според други - дълъг и мъчителен. Въпрос на стечение на обстоятелства или възпитание?

Да си стресиран (не вие лично, а по принцип) допроинася и манталитета - разговори с около 100 приятели и роднини на ден, по всяко време на денонощието и склонност към драма...Почволявате да ви се бъркат в живота всички, не правите нищо, за да спрете тенденцията, но сте стресирани от факта..Да изборявам ли още, или няма смисъл, защото ако го осъзнавахте, нямаше да ги има тези неща.